10.

139 6 1
                                    

Inima pare ca o sa imi sara din piept, si un tipat rasuna in toata casa. Pentru o clipa nici macar nu imi dau seama ca am fost eu. Harry intra in baie, cu o privire ingrijorata pe chip, insa, bizar, se linisteste cand vede prosopul la care ma holbez cu groaza. Vine langa mine si ma strange in brate.

-Sss, linisteste-te Mel. Nu e nimic, m-am taiat ieri la mana destul de rau si a trebuit sa imi pun prosopul ca sa mai opresc sangerarea pana sa ajung la spital. Vezi? imi spune calm, aratandu-mi mana stanga, unde, intr-adevar, are o rana cusuta. Respir adanc si il imbratisez si eu. Nu imi vine sa cred ca chiar mi-au trecui prin minte unele din gandurile pe care le-am avut cand am vazut prosopul.

-Imi pare rau Haz, nu stiu ce m-a apucat. Probabil sunt doar foarte obosita, ma scuz si iau un alt prosop cu care sa ma sterg in timp ce el il pune la spala pe celalalt.

-E okay, scuze ca a trebuit sa vezi asta, spune el si imi zambeste.

-Nu are nimic.

-Macar acum stiu sa nu ma uit niciodata la un film de groaza cu tine, ai putea trezi vecinii, rade el in timp ce ne intoarcem in sugragerie. Observ in treacat ceasul care indica ora 8:00

-Hey! Nu e adevarat, pot sa ma uit la un film de groaza. De fapt, hai sa ne uitam la unul chiar acum! ii raspund incercand sa par curajoasa, dar sper sa imi refuze oferta din moment ce urasc orice implica ceva "horror", mai ales cu atat de putin inainte de culcare.

-Hm, buna idee.

Fuck.

-Vreau de mult sa vad filmul Annabelle, dar nu am apucat pana acum. Hai sa ne uitam impreuna.

Harry pune filmul iar eu ma asez pe canapea, pregatindu-ma pentru urmatoarele ore de suferinta in tacere. Nu pot sa ii dau lui Styles satisfactia de a avea dreptate. Se aseaza si el langa mine, punandu-si mana pe talia mea si tragandu-ma mai aproape de el. Poate ca nu o sa fie asa de rau.

Dupa doua ore

Am stat cu mainile la ochi sau strangandu-l pe Harry de mana pe aproape tot parcursul filmului, care in sfarsit a ajuns la final.

-Genial film, comentez sarcastic, ridicandu-ma, fericita sa am scapat in sfarsit.

-Ce, nu ti-a placut? Ah, stai, nu ai vazut mai nimic din el, erai prea speriata ca sa te uiti, rade el. Tu ai propus sa ne uitam la un film de groaza in primul rand. Esti adorabila cand esti speriata totusi, zice si ma saruta pe obraz.

-Ha. Ha. Ha. Iarta-ma ca nu imi este usor sa ma uit cum sunt omorati oameni si cum curge sange peste tot.

Ma uit la el dar el se uita parca prin mine, usor incruntat.

-Harry?

Isi intoarce privirea imediat.

-Da, scuze. Ma rog, sunt mandru de tine, ai reusit sa nu tipi! 

-Mda, hurray. Probabil ar trebui sa plec, se face destul de tarziu, oftez si ma indrept spre hol dar ma prinde de mana.

-Poti sa dormi aici. Plus, am alt lucru in minte care ar putea sa trezeasca vecinii, spune Harry si imi face cu ochiul, iar eu chicotesc.

-Sa te vad, Styles.

===============================================

Zgomotul motoarelor se aude de la masinile care trec, farurile lor facand lumini fantomatice. Linistea din casa este aproape apasatoare, iar singurul lucru la care ma pot gandi este Annabelle. Ma intorc pe o parte, dar Harry nu se mai afla langa mine. Ma ridic si il caut, dar nu este nici urma de el in casa. Simt fiori pe sira spinarii, facandu-mi pielea de gaina. Oare de cat timp este plecat. Si cel mai important, unde s-a dus?

----------------------------------------

Heeeey :D

Imi pare atat de rau ca imi ia atat de mult sa updatez, asa ca v-am atasat un mic cadou, adica o poza cu insasi perfectiunea ;)

-Mel

Madness [h.s au]Where stories live. Discover now