Bölüm 11- Cinayet

615 39 21
                                    

Merhaba arkadaşlar.Artık 11. Bölüme geldik ama hala kararkterlerimizi belirlemedik.Artık karakterlerimizi belirlemek istiyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Dört katakter bulmamız lazım Katil,Emma,Kız ve Kevın.Aslında Kevın katili hiç görmedi ama ileriki bölümlerde görebilir o yüzden katilide simdiden ayarlayabiliriz.Bu konu hakkında veya başka bir konu hakkında bana özelden mesaj atabilirsiniz tüm mesajları cevaplayacağım.İyi okumalar.

Ayağımın birşeye çarpmasıyla olduğum yerde durdum ve feneri ayağıma doğrulttum.Çarptığım şey bir iskeletti.Daha fazla burada duramayacağımı düşünüp yukarı çıkmak için geldiğim yöne ilerledim.Basamakları teker teker çıktıktan sonra tahtaları kapatıp dolabın arkasına geçtim ve fenerin ışığını kapattım.

Bir yandan Emma'yı düşünürken bir yandan da tırnaklarımı kemiriyordum.Buradan çıkmalıyım.Emma..? Acaba o yaşıyor muydu? Ne durumdaydı? Ona zarar verdi mi? Belki de çoktan..ahh hayır o ölmedi diye geçirdim içimden. Ahh delirmek üzereydim. Ben düşüncelerimle boğulurken dış kapının sert bir şekilde kapanma sesi geldi.Sanırım adam dışarı çıkmıştı. Adamın çikmasını fırsat bilerek hızlı adımlarla merdivenlere yöneldim ve yukarı çıkmaya başladım.Kapının önüne geldiğimde kulpu çevirdim ama kapı açılmadi,kilitliydi.Kapıyı birkaç kez zorladım ancak başarılı olamadan. Anahtar aramak için merdivenlerden inmeye başladığımda bir yandan da söyleniyordum.Ahh bi bu eksikti.Tüm aksilikler bu evde mi?..Saklandığım dolabın yanına gidip tüm çekmeceleri açtım fakat hiçbirinde anahtar yoktu.Aklıma anahtarların olduğu yer geldi hemen oraya yöneldim.İpe bağlanmış anahtarları alıp tekrar merdivenleri çıktım ve sırayla anahtarları kapının kilidine takıp demedim.Ancak denemelerim başarısızdı.Çünkü hiçbir anahtar olmadı.Tekrar aşağıya inip anahtarlarla merdivenin altındaki banyo şeklindeki odanın kapısını açtım ve içeri girdim.İçerideki beyaz dolabı açıp dağlarına göz gezdirdim. Dolapta işime yarayan birşey bulamayınca bu sefer çekmecelere yöneldim.İşime yarayan bir şey bulamaz mıydım bu evde? Aramalarım başarısız olunca banyodan çıktıp kapıyı kilitledim ve anahtarları yerine astım.
Pekala artık o dolabın arkasında daha fazla saklanmak istemiyordum.Mutlaka bir yolunu bulup burdan çıkmalıydım.Tabi o kızı da çıkarmalıydım.Sahi o kız uyanmış mıydı? Adımlarımı kızın içinde olduğu tünele doğru yönelttim. Tünelin önüne geldiğimde yerdeki tahtaları kaldırarak görüş alanımı açtım.Adımı ikinci basamağa atarken elimle de tahtaları kapatıyordum.Tahtalar kapandığımda görüş alanım karardı ve hiç birsey göremedim.Dikkatli bir şekilde aşağıya indim ve ellerimle etrafı kolaçan ederek kızı bulmaya çalıştım.Ellerimi sağa sola hareket ettirdiğimde elimin bir yüze çarptığını hissettim.Hemen dizlerimin üzerinde emekleyerek oraya gittim.Bir elimi dokunduğum kişinin başının altına koyarken diğer elimi de yüzüne yaklaştırdım.Başının altına koyduğum elime sıvı bir şeyin bulaşmasıyla bu kişinin o kız olduğunu ve hala başının kanadığını anladım.Fazla sert düşmüş olmalıydı ve şuan çok kan kaybediyordu.Üzerimdeki tişörtten bir parça yırtarak kızın kafasına bastırdım ve uyanması için kızı sarsmaya başladım. Birkaç tokat attıktan sonra mırıltı bir ses duymamla kızın uyandığını farkettim.Kendine geldiğinde başındaki ellerimi yeni farketmiş olacak ki hemen çırpınmaya başladı.Çığlık atacağını anladığımda yüzündeki elimi ağzına bastırdım ve konuşmaya başladım
Hey sakin ol.Benim Kevın.İçerideki çocuk..hani sana yardım edeceğimi söylemiştim.Ahh lütfen sus yoksa o adam buraya gelip ikimizi de öldürecek.
Kızın ağzını kapattığım elime sıcak bir damlanın gelmesiyle kızın ağladığını farkettim.Kızın ağlaması yavaşladığında tekrar kpnuşmaya başladım.
Şimdi elimi çekecegim ve sakın bağırmayacaksın tamam mı? Bak eğer bağırırsan o adam ikimizi de öldürür.
Kız onaylarcasına başını salladığında yavaşça ellerimi çektim ve elimde tuttuğum tişörtümün parçasını kıza uzattım.Her ne kadar görmesem de kızın anlamayan bakışlarını üzerimde hissettiğimde konuşmaya başladım.
Adam seni ittiğinde çok sert düşmüş olmalısın.Sanırım başını bir yere vurdun ve hala kanaması devam ediyor.
Kızın bileğini tutarak elindeki bezi başına götürmesini sağladım ve konuşmaya devam ettim.
Eğer şimdi bu bezi başına bastırmazsan katilin seni öldürmesine gerek kalmayacak dedim ve elimi bileğinden çektim.Uzun bir sessizliğin ardından kız konuşmaya başladı.
Şey..Bu arada adım Ashley. Kız cevap vermeme karşı tekrar konuşmaya başladı.
Sahiden bana yardım edecek misin? Hiç tanımadığın birine..?
Ellerimdeki kurumuş kanı çıkarmaya devam ederek kıza evet diye kısa bir cevap verdim.Kız sanki bir soru daha soracakmış gibi bir ses çıkardığında bodrumda tiz bi çığlık ve kalın bor ses yankılanmaya başladı.Kalın ses katile aitti peki ya diğeri..?
Sesler git gide yakınımıza geldiğinde kız elindeki bezi bana versi ve hemen saklanmamı söyledi.Elinden bezi alıp uzun tünelde koşmaya başladım.Arkama baktığımda geldiğim yönün biraz aydınlandığını gördüm.Hemen yere yatıp bpşluk kalacak şekildekolumu başımın kenarı koydum ve o boşluktan olanları izledim.Adam bi kızın saçından çekiştirerek aşağıya indirdi ve Ashley'nin yanında diz çöktürdü.Ashley şaşkın ve korkulu gözlerle adama bir adama bir yanındaki kıza bakarken adam yamuk gülüşünü yüzüne yerleştirerek belindeki silahını kızın başına doğrulttu ve gözünü kızdan ayırmayarak kardeşine son kez bak Ashley Peters dedi ve Ashley'nin bir şey demesine fırsat bırakmadan tetiğe bastı.Kız dizlerinin üzerinde geriye doğru düşerken Ashley hıçkırarak yerde yatan kıza bakıyordu.Adam ise hiç birsey olmamış gibi yukarı çıkıp ardımızdan tahtaları kapattı.

Eveet bölüm bu kadar umarım beğenmişsinizdir.Vote ve yorumlarınızı bekliyorum +35 vote da yb gelecek.

KATİLHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin