12. Bölüm

18K 720 70
                                    

Yeni bölümleri vote ve yorumlara bakarak paylaşıyorum yani ne kadar yorum ve vote gelirse o kadar erken gelir Yb :D

~~~~~

"O orospu çocuğu nasıl böyle bir şey yapar ? Dilara kaç saattir uyuyor. Ailesi geldi ve bana sordu neyi var diye onlara da yalan uydurmak zorunda kaldım! Hepsi senin o piç arkadaşın yüzünden." kulağıma selinin bağrışları gelince gözlerimi açmak istedim ama göz kapaklarım açılmamaya yemin etmişçesine kıpırdamıyodu. Son defa gözlerimi açmaya çalıştığımda açılmışdı ama etrafı bulanık görüyordum.

Selin bana arkasını dönmüş camdan dışarı bakıyodu ve telefonla konuşuyordu. Yatmadan önce olanları düşündüm lanet olası pislik bana resmen tecavüz ediyor du ben boranın ne kadar piç biri olduğunu düşünürken selin telefonla konuşmayı bırakıp bana döndü.

Uyanık olduğumu görünce olduğu yerde kaldı. Kendini toplayıp bana doğru yürümeye başladığında ağzımdan bir hıçkırık kaçtı ve ağlamaya başladım.

Selin yanıma oturup kollarını bana sardı ve

"geçti ... geçti" diye mırıldanmaya başladı. Selin ne kadar çok mırıldanırsa ben o kadar çok ağlıyordum ama kendimi durduramıyorum ağladıkça daha çok ağlıyordum.

Sonunda gözümde yaş kalmayınca gözlerimi sildim ve yataktan kalkmaya çalıştım ama sendeleyip yatağa geri oturdum. Selin kolumu tutup beni yavaşça aya kaldırınca banyoya doğru yürümeye başladık.

Banyoya girip aynanın karşısında kendime bakıp ağlıyordum ve borayı sövüp siliyorum normalde hiç küfür etmezdim ama kayseriye taşındıktan sonra küfür etmeye başladım ve şuanda da ediyorum.

Boynumda küçük küçük kırmızı noktalar var morarmış ve kırmızı noktalarla dolu bir boyun.

Ne kadar çok ağlarsam ayaklarım da beni o kadar tartmamaya başlıyordu sonunda yere çöküp ağlamaya devam etim ama bu sefer daha sesli ve hıçkırıklı selin ağlamamı duymuş olacak ki banyoya girdi ve koşarak yanıma gelip bana sarıldı. Banyodan çıkarken tüm yükümü seline vermiştim.

Yatağıma yatarken selin bana bir kaç verdi ilk önce anlamayan ve kızarmış hata morarmış gözlerle seline baktım oda anlamış olacak ki

"sakinleştirici" diye kısaca açıklamıştı yarın okul vardı ve ben boranın değil yüzünü görmek adını bile duymak istemiyorum.

Sakinleştirici etkisini göstermeye başlamıştı ve göz kapaklarım ağırlaşınca zorlamadan kapatım ve kendimi uykuya teslim etim bir daha açmamak üzere

•••

Gözlerimi açtığımda hava karanlıktı ve tahmin ettiğim üzere 3-4 aralarındaydı. Selinde gitmişti. Ayaklarımı yere sürtüp banyoya doğru yürümeye başladım.

Banyoya girdiğimde aynaya bakmamaya özen gösterip işimi haletim ama ellerimi yıkamak için aynaya doğru yürüdüm ellerimi yıkarken kafamı bir kez olsun kaldırıp kendime bakmamıştım. Kendimde o cesareti bulamıyorum doğrusu.

Cesaret duygusunu yenen bir şey varsa o da meraktır ve ben şuan boynumun görüntüsünü fazlasıyla merak ediyorum.

Kafamı kaldırıp aynaya bakmaya başladım boğazım azıcık hafif minicik derecede az geçmeye başlamıştı ama hala o lanet izler vardı ve biraz daha bakarsam kendimi tutamayıp ağlamaya başlıyacaktım.

Banyodan çıkıp odama girdim ve gözlerimi kapattım.

Bu gün okul günüydü ve ben okula gitmek istemiyordum ama selin arayıp beni zorla okula getirmeye kalkıştı ve başardı. Şuan okulumuzun olduğu sokağa girdik .

SERSERİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin