10.Bölüm

19.1K 714 63
                                    

DİLARANIN FOTOĞRAFI: https://www.google.com.tr/search?q=nastya+shmakova&biw=1024&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=YViVVOrdOYbyUKXXgrAL&ved=0CB0QsAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=u-ua3NYfLXXbXM%253A%3BxTF_jxBkq4QAXM%3Bhttp%253A%252F%252Fdata1.whicdn.com%252Fimages%252F36306633%252Flarge.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fweheartit.com%252Fentry%252Fgroup%252F7939801%3B480%3B480

Bora semihi sınıftan çıkarırken bende çantamdan kulaklığımı çıkartım ve Pink - so what şarkısını açtım.

Twittira girip bi iki twit atım ve iykide twittirim var dedim yoksa hayat çok sıkıcı olurdu aq düşünsenize sadece Facebook var tam bir eziyet olur bana dayanamam bi kere tüm sülale face kullanıyor olmaz. Yani olamaz. Her yazdığımı görüyorlar. Yok olmaz öyle bişe olsa face niye kulanıyımki kulanmama onun yerine ruhuma Fatiha okurum daha iyi değilmi ?

Hocanın sınıfa gelmesiyle telefonumu ve kulaklığımı hemen çantama atım . Hoca beni fark etmemiş olacak ki hemen masasına geçti bu iyi oldu bidaha tanışma fastı filan oho anlatamam tekrar hayatımı tanımasınlar beni üşengeçim ben .

"hocam sınıfa yeni öğrenci gelmiş siz tanışmak yerine hemen derse geçiyosunuz çok ayıp size hiç yakıştıramadım" diyen orta sırada oturan çocuktu galiba adı beratı çirkinde değildi aslında sınıfa bakılınca sınıfta iki üç tane taş vardı ama duyduğuma göre bazı öğrenciler okulun ilk günü diye gelmemişti .

Hoca beratın dedikleri üzere oturduğu sandalyesinden kalktı ve masanın üstüne oturup sınıfa yeni gelen öğrenciyi yani beni aramaya başladı sonunda beni fark edince gülümsedi bende gülümseyip ayağı kalktım

"adın ne?"

"Dilara hocam"

"Biyolojiyle aran nasıl?" aha ders biyoloji mi lan sıçtım ben ve biyoloji ıykk nefret ederim ama şimdi hocaya çok kötü dersemde direk gözünden düşücem her dersi yapıyorum ama şu siktiğimin biyolojisini yapamıyorum aq

"biraz hocam" diye kıvırmaya çalıştım ama berat hemen söze atladı

"biraz eşittir kötü hocam" dedi sınıf beratın dediği üzerine gülerken bende güldüm hocada gülümseyerek masadan kalkıp sandalyesine oturdu .

Eski sınıfımla bu sınıfımın arasında baya bir fark var eski sınıfım çok inek bi sınıftı hiç espiri veya dersi kaynatıyım diye bir düşünce yoktu bir bizim grup zaten bizim grup eşittir okulun seçilmiş insanları eski okulumda bizim grubu herkes tanırdı ve okulda sevilirdik ama şimdiki okulum bir grup değilde tüm okul seçilmiş insan gibi dersleri kaynatma filan hep hayalini kurduğum sınıf.

Bu arada bora ve semih derse girmemişlerdi acaba bora semihe ne demişti?

Zil çaldığında hızla yerimden kalkıp selinlerin sınıfına geçtim selin biraz somurtuyordu nerde bizim hep gülen mutlu olan selin?

Selin ona baktığımı fark edince hemen sırasından kalkıp yanıma gelmeye başladı yüzünde zoraki bir gülümseme koymaya çalıştı ama yalancı olduğu o kadar beliydiki selin yanıma gelip

"naber?" diye sordu

"beni boş ver senin bu halin ne ?"

"bahçeye çıkalım orda anlatırım" deyince başımla onaylayıp bahçeye doğru yol aldık.

Bahçeye çıktığımızda etrafa baktım bora, semih ve can bir bankda oturmuş konuşuyolardı bitch bora dün dedikleri aklıma gelince sinirle başımı çevirdim .

Selinle oturduğumuz bank boraların tam karşısına oturduğumuz bankdı bacak bacak üstüne atım ve son olarakda eteklerimi düzeltip seline merakla baktım selinde anlamış olacak ki hem konuya girdi

" can'ın çıktığı bir kız varmış " bu kötü oldu çünkü selin can'ı seviyordu selin için gerçekten üzüldüm

"nerden biliyorsun?" diye ahmakça bi soru sordum ben nasıl düzeltiyim ki moralini?

"kızlar dedi" ha malla bak kızların dediğine inanıp kendisini üzüyo

"yaw mal herkesin dediği şeye inanacaksan işin çok zor" dedim ve ayağa kalktım selin bana anlamayan gözlerle bakarken selinin kolundan tutup ayağa kaldırdım.

"hadi bakalım bu gün eğleniyoruz" deyip selini içeriye sürüklemeye başladım

"ne eğlenmesi"

"anlada of okuldan kaçıp bi şeyler ederiz."

"tamam " selinle beraber sınıfımızın olduğu kata gelince bahçede buluşma kararı alıp ayrıldık ve sınıflara gittik sınıfına girer girmez çantamı toplayıp bahçeye çıktım ve selini beklemeye başladım.

Etrafa bakarken bir çift sinirli gözle göz göze geldik şahsiyen bu sinirli gözler boranındı hemen bakışlarımı başka yere çevirip selini beklemeye başladım

Selin okul kapsından çıkınca hemen el sallayıp beni fark etmesini sağladım ve fark etide . Selin hemen yanıma doğru gelmeye başlayınca son kes boraya baktım bize şaşkınca bakıyodu tam önüme döndüğüm sırada semihle karşılaştım çok yakındık bir iki adım geri atım birden nerden çıktı karşıma?

"çantayı almış nere?"

"hiç selinle dışarı çıkıp biraz gezicez kafa filan dağıtıcaz" inşallah bizimle gelmez .

"selin nerde?"

"geliyo" deyip çenemle selini gösterdim oda hemen omuzunun üstünden bakıp selini gördü

"selin geldiğine göre ben gideyim" deyip gülümseyince bende gülümseyip

"peki" dedim semih yanımdan geçerken selin yanıma gelip koluma girdi

"napıyoruz?" deyip yürümeye başladık napıyoruz ? Selin benim planım olduğunu mu sanıyo hı mal bilmiyor ki öylesine gezeceğimizi .

"bilmem sen ne istersen"

"luna parka gidelim gondola binelim en üstüne "

"olur" deyip gülümsedim iykide yanıma fazlalık para almıştım.

~~~~~

Luna parka geldiğimizde selinin yüzündeki gülümseme iyice büyüdü ve küçük bir çocuk gibi beni çekiştirmeye başladı en sonunda dört tane jeton aldık - dört bana dört seline- ve gondola doğru yürümeye başladık.

Gondolun bu turu bitirmesini beklerken seline baktım gülümseyerek gondolu izliyodu canı unutmuştu galiba yani burdan bakılınca öyle gözüküyor. Gondol durunca hemen en üstüne doğru yol almaya başladık selinle oturup kemerleri bağladığımız sırada karşıya iki çocuk oturdu ama ama bunlar borayla can ! Selin benim baktığım tarafa bakınca onunda ağzı benimki gibi o şekli aldı .

Gondol hızlanmaya başlayınca selinde çırlamaya başlıyodu selin çırladıkca ben gülüyordum bora orda oturmuş bizi izliyordu can'sa etrafa bakıyodu

Sonunda gondol durunca ayağa kalkıp yürümeye başladım arkamı dönüp seline baktım o hayla oturyodu ne bir tur daha mı asla midem bir turu daha kaldırmaz

Ben başımla dönme dolabı gösterip oraya doğru yürümeye başladım bora hayla gondoldamıydı ? Diye düşünürken omuzumda hissettiğim ele hemen elin sahibine baktım boraydı .

Boranın elini omuzumdan itip dönme dolaba bindim çalışan tatlı çocuğa jetonu verip oturdum borada hemen arkamdan çocuğa jeton verip benim karşıma oturdu

hayırdır kardeşim? Kimden cesaret alıp oturuyon? kim izin veridi?

(YENİ BÖLÜMÜ NASIL BULDUNUZ VOTE VE YORUMLAR ÇOK AZ .

BU BÖLÜMÜ , TÜM BÖLÜMLERİME VOTE VE YORUM YAPAN rajiv-malik ADLI OKUYUCUMA GELSİN HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUM KENDİNİZE İYİ BAKIN ÖPTÜM 😘😘😘😘😘)

SERSERİTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon