25. Bölüm

14.1K 568 42
                                    

Boranın firene basmasıyla hızımız yavaşlamış ama genede önümüzdeki taşa çarpmıştım. Çarpmanın etkisiyle başımı direksiyona vurmuştum. Başımı her ne kadar kaldırmak istesemde kendimde o gücü bulamamıştım. Bora kollarımdan tutum "Dilara" dedi sesi endişeli geliyordu. Yani bir zahmete gelsin kaza yaptık. Başımdaki tarif edilemez acı yüzünden gözlerimi sımsıkı yumup yüzümü buruşturmuştum.

Bora bir elini yanağıma koyup "Dilara  " dedi. Yüzüme düşen ıslaklıkla boranın ağladığını anladım. Boranın ağlaması başımdaki ağrının kat ve kat daha fazlasını kalbimde hissetmesine sebep olunca gözlerini açmaya çalıştım. Gözümü çok hafif açıp dilimle dudağımı ıslatıp. "iyiyim." Dedim zorlukla.

Bora kollarını sımsıkı bana dolayınca bende başımı boyun girintisine koyduğumda anlımın ortası sızlamıştı. Ağzımdan çıkan küçük bir inleme ile bora hemen kollarını çekmişti.


Bora anlımın ortasına baktıktan sonra arabanın önüne bakmaya başladı. Boranın baktığı yere baktığımda arabanın kamyonunun dağıldığını gördüm. Başımı boraya çevirip

"özür dilerim arabanını mahfetim." Dedim

Bora sinirle başını bana çevirip "saçmalama" dedi kızar bir tonda "araba senden önemli değil ya." Diye devam ettirdi cümlesini. Derin bir nefes aldım.

"genede özür dilerim"  dediğimde bora sinirli sinirli bana bakıp "Dilara." Dedi sabır istercesine.

Boranın kucağından kalkıp yolcu koltuğuna geçmek için hareket etmiştim ama başıma giren ağrıyla inleyip elimi başıma götürdüğümde benimle beraber boranın elini de başıma gittiğini anladım.

" Dilara iyi olduğuna emin misin"

"evet sadece biraz dinlensem iyi olur ha bide yolcu koltuğunu geçsem iyi olur."

Bora gülümseyip"böyle dur ben arabayı böylede sürerim" dediğinde gözlerimi büyütünce gülümsemesi kahkaya dönmüştü. Ben boranın gülüşünü izlerken bora kontağı çevirip arabayı sürmeye başlamıştı. Bende umursamadım ve başımı boynuna yaslayıp gözlerimi kapatım.

Kısa oldu biliyorum ama yaz tatilinde benden uzun yazmayı beklemeyin. Şikayetçi olan varsa lütfen kitabı okumasın.

SERSERİWhere stories live. Discover now