4.Bölüm

26.3K 926 156
                                    

Lanet olsun o günün üstünden üç gün geçti ve bu üç içerisinde borayı hiç görmedim doğrusu evden dışarıya çıkmadım. İki gün sonra okullar açılıyor ve ben daha okul elbisemi almadım SÜPER (!) yeni okul heycanı. (!) Yemekden sonra okul elbiselerimi almaya giderim diye düşünürken ev neden bu kadar sesiz ?

Odamdan çıkıp evi gezmeye , başladım evde kimse yoktu en sonunda mutfağa gittim ve mutfak masasının üstündeki kağıt parçası dikkatimi çekti ve elime alıp okumaya başladım annem yazmış

"Tuna'yı amcanın yanına kursa veriyoruz , iki gün yokkuz çekmecede para var okul elbiselerini alırsın"

ahh! bu süper iki gün evde tekim kafa dinlicem ... Kahvaltımı yaptıktan sonra masayı toplayıp odama yöneldim

Dolabın kapağını açıp -bir süre bakıştıktan sonra- bordo şortumu giydim ve tişört olarakda lacivert rengin üzerine beyaz renkle 'NEW YORK' yazılı göbeği açık tişörtümü giydim ve telefon ve para alıp evden çıktım.

Okul elbiseleri satan bir mağzaya girince hemen okul elbiselerini aldım ve ordan çıktım eve doğru giderken sokağın başında bora ve yanında iki arkadaşı vardı .

Bora yere bakarak yürürken yandaki iki arkadaşı konuşuyodu sonunda bora kafasını kaldırıp etrafa bakınca beni fark eti ve bana bakamaya sinirli bir şekilde beni baştan aşa süzünce biraz çekindim ve gözlerimi yere çevirdim.

Bir daha kafamı kaldırınca bora arkadaşlarıyla konuşmaya başlamışdı .

Ne ara apartmanın önüne geldiğimi anlamadım ama hemen apartmana yöneldim ve içeriye girdim. Merdivenlerden çıkarken borayı düşünüyordum beni sinirli gözleriyle baştan aşa süzmüştü off bunu neden yapmıştı derken kapının önüne geldim ve kapıyı açtım .

Eve girer girmez odama doğru gittim ve elimdeki okul elbiselerini dolaba astım bu sırada kapı çalmasıyla odamdan çıktım.

Kapıyı açtığımda karşımda sarı saçlı , mavi gözlü bir kız çıktı ve

"merhaba ben selin karşı apartmanda oturuyorum annem gelmem için ısrar eti" deyince güldüm

"meraba bende dilara tanıştığıma memnun oldu" dedim ve içeriye gelmesi için kapının önünden çekildim ve içeriye girdi

"annen yok mu ?" diye sorunca

" iki gün yoklar ankara'ya gittiler" deyince tebesüm etim oda benle birlikte gülümsedi .

Baya bir konuştuktan sonra selin

"bara gidelimi bu akşam " deyince

"bara?!" dedim sesim şaşkın çıkmıştı gerçektende şaşkındım selin karşımdaki koltuktan kalkıp yanıma geldi ve

" lütfen ! lütfen ! sevdiğim çocuk bu akşam arkadaşlarıyla oraya gidecek" deyince gülümsedim ve kafamı olumlu olarak salamdım

Selin sarıldıktan sonra

" bir saat sonra ben gelirim " deyince "tamam" dedim ve selin evden çıktı bende hemen odama gitim ve dolabımın kapaklarını açıp elbiselerime baktım .

En sonunda siyah mini eteğimi giydim üstündende beyaz omuzlarının üzerinde siyah danteli olan gömleğimi giydim .

Gömleğin eteklerini tutup eteğimin içe soktuktan sonra saçlarımı hafif maşa yaptım ve sonra siyah topuklu ayakabılarımı alarak evden çıktım.

Apartmanın önünde selinle karşılaşınca tebesüm etim ve selinin giydiklerine baktım beyaz danteli bir şort üstüne gökyüzü mavisine yakın bir gömlek giymişti gömleği şortun içine sokmuştu çok şık gözüküyordu yanına gittiğimde

"çok güzel olmuşsun"dedim ve sarıldım , oda bana

"sende çok güzel olmuşsun" dedikten sonra ayrıldık ve güldük - sebep sizce güldük asdasda- ve sonunda bara doğru yürümeye başladık .

Barın önüne geldiğimizde içeri girdik ve en sakin masaya doğru yol aldık

" göster bakalım sevdiğin çocuğu" diyince selin etrafa baktı ve en sonunda bir masaya baka kaldı

Bana dönüp kafasıyla karşımızdaki masayı işaret et bende selinin bakışlarını takip ederek masay baktım ve borayala göz göze geldim

'selin borayımı seviyo ' diye düşünürken bora bana sinirli bakıyodu

Boranın bu bakışları hiç iç açıcı değildi .

(VOTE VE YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM. EMEĞE SAYGI :D )

SERSERİWhere stories live. Discover now