3.8

614 48 46
                                    

Gökyüzün De Bir Beste... 🎶

Kayra'yı fark ederek rahat bir nefes verdiğimde yanımdaki yastığı ona fırlatmıştım.

"Salak!"

Bana güldüğünde göz devirerek "Kendi kendine konuşuyordun, dedim ne oluyor? Bir baktım, of of yani." "Ne oluyor?" Erim'in sesini duyduğumda kalbim panikle atmaya başlamış Kayra da "Hiç, karşımdaki kendi kendine konuşuyordu." demişti.

Erim"Öfkelendiğinde oluyor da neden öfkelendin?" diyerek görüş açıma girdiğinde son yastığı da ona fırlatarak "Senin neden ikizin var? Kalp krizi geçiriyordum!" demiştim.

Bana tek kaşını kaldırarak "Senin neden ikizin var? Hem neden kalp krizi geçiriyorsun? Ne oluyor ya? Sen bana öfkelisin, onu anladım ama neden?" demişti.

Pufa sinerek Mevsim'i daha çok sardığımda sessiz kalmıştım. Kayra bana imayla bakmaya devam ettiğinde ona işaret parmağımı sallayarak "Yemin ediyorum seni parçalarım!" demiştim.

Kayra ağzına fermuar çekerek "Ben susuyorum, ne haliniz varsa sevin." dediğinde sabırlı bir nefes almış o da gitmişti.

Erim"Ben bilmeden ne yapmış olabilirim?"

"Sen var ya! Şeytan diyor..." kıskançlığım tekrar tuttuğunda sessiz kalarak Mevsim'in saçlarını sevmeye başlamıştım.

Tam karşımda diz çökerek görüş açıma girdiğinde "Ne oldu?" demişti. "Ya yok bir şey." bana inanmadığını belli eden bir bakış atsa da  sessiz kalmayı tercih ederek balkondan çıkmıştı.

Bence de yalnız kalsam daha iyiydi ama çenemi kapalı tutmam şartıyla...

*

Saçlarımı dağınık örgü yaparak sol omzumdan dökülmesine izin verdiğimde kendimin güzel olduğuna kanaat getirmiş odadan çıkmam ile omuzlarımdan geri odaya girmem bir olmuştu.

Omuzlarımdan iten Erim'e anlamsız bir bakış atmam ile başından aşağı dökülen su ile kaşlarımı kaldırdım.

"İyi misin?" diyerek ona doğru adım attığımda bana doğru bir adım atmış ardından başından aşağı kum dökülmüştü.

Gülmemek için alt dudağımı dişlediğimde o da derin bir nefes alarak "Islak ve kumlu gibiyim." demişti.

Gece'nin sesini duyduğumda Erim'in omzunun üzerinden ona bakmıştım.

"Erim bıktım senin Mina'yı korumandan! Of ya, ne güzel elbisesi gidecek ve elbiseyi giymek zorunda kalacaktı."

Erim göz devirerek ona döndüğünde tek kaşını kaldırmıştı. "İstemediği bir şey için zorlayamazsın. Hem o elbise bile değil, elbise dediğinin kumaşı olur, ne bileyim düzgün olur." diyerek yüzünü buruşturmuştu.

Gülerek onlara baktığımda Gece"Hiç de bile, sen kıskandığın için onu giydirmemezlik yapmayacağım!" Erim tekrar göz devirerek "Zaten ben karşı çıktığım için değil, Mina karşı çıktığı için giymiyor." dediğinde Gece bana dönerek "O elbiseyi giyeceksin." başımı iki yana salladığımda Gece"Yemin ederim üzerindeki elbiseyi parçalarım." demişti.

Ona göz devirerek Erim'in yüzüne ellerimi yerleştirerek önce gözlerinin etrafındaki kumları elimle itmiş ardından gülerek "Kum Adam'ı andırıyorsun." dediğimde gülümsemiş ardından "O da kadını korumayı kendine görev edinmişti." gözlerimi büyüterek "The Sandman'ı biliyor musun?" demiştim.

Beni başıyla onayladığında ellerimi tutarak yüzünden ayırdı. "Ve biraz daha yüzüme dokunursan sen de kum olacaksın. Hadi ellerini yıka, ben de üzerimi değiştireyim."

Selam Kadınım! Gökyüzün De Bir Beste /Texting/Where stories live. Discover now