2.4

1.1K 61 26
                                    

Gökyüzün De Bir Beste... 💜🎶

"Ya gitsene." diyerek Erim'e buz torbasını attığımda ağrıyan bileğim ile acıyla inlemiştim. Gülerek avucunda tuttuğu buzu bileğime yerleştirdiğinde "Ya gitsene çocuk!" bana göz devirerek etrafımıza kısa bir bakış attı. 

"Nereye gidebilirim?" karnavala kısa bir bakış atarken derin bir nefes alarak aynalarla dolu labirente bakmıştım. "Git oraya da kaybol." "Senin gibi bir sakarı da buraya mı bırakayım?" gözlerimi kıstığımda gülmüş, yanımıza gelen Funda'ya dönmüştü. 

"Beste Mina ile burada durur musun? Gitmem gerekiyor." dediğinde Funda başını sallayarak "Tamamdır, o iş ben de." gülümseyerek yanımızdan ayrıldığında çalan telefonumu elime almış, aramayı cevaplandırmıştım.

Selim"Sanırım kalp krizi geçiriyorum." "Ne?" diyerek kaşlarımı çattığımda derin nefeslerini duymuş, "Çaprazına bak." demişti.

Çaprazıma baktığımda Selim'i görmüş, yanına ilerlemiştim. "O gerçek miydi?" dediğinde başımı sallayarak onu onaylamış, gideceği sırada kolundan tutmuştum.

"Hiçbir şey hatırlamıyor." dediğimde yüzüme baktı. Gözlerindeki acıya şahit olurken gözlerimi kaçırmıştım. "O benim kardeşim, umurumda değil. Gerekirse zorla hatırlatırım." dediğinde kolunun üzerindeki elimi nazikçe çekmişti.

Gideceği sırada tekrar kolundan tutarak "Yapma, bir şeyleri öğrenmeden konuşursak eğer daha kötü olur. Üzgün olduğunun farkındayım ama bir şeyler öğrenmeliyiz." gözlerini kapatarak başını salladığında "Gece nerede? Onun ile konuşacağım." demişti.

"Aynalı labirentte." dediğimde beni onaylamış, oraya ilerlemişti. "Sevgilin miydi?" Funda'nın sesiyle ona döndüğümde yüzümü buruşturarak başımı iki yana sallamıştım. "Hayır, Gece'nin sevgilisi."

Beni başıyla onayladığında standa geçmiş, ben de kulaklıklarımı takarak yürümeyi tercih etmiştim.

Anonim Malı: Nereye?

Beste Mina: Sana ne.

Anonim Malı: Aa deme öyle, senin için Erim'i buldum.

Beste Mina: Onu nereden tanıyorsun? Neden hafızası kayıp? Neden burada?

Anonim Malı:

(Arka planı şey etmeyin djslslsldld)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Arka planı şey etmeyin djslslsldld)

Kaşlarımı çatarak mesajı okuduğumda korkuyla yutkunmuştum. Titreyen parmaklarımın arasından mesaj yazdığımda korkuyla etrafıma bakmıştım.

Beste Mina: O Erim'in ağzından yazılmış mesaj?

Anonim Malı: Evet, Erim'e dediğim gibi onun ensesindeyim. Telefonundaki şifreyi dahi bilecek kadar tehlikeliyim.

Anonim Malı: Şu an aynalı labirentte kanlar içinde yatmasını sağlayacak kadar.

Beste Mina: Ne? Şaka mı yapıyorsun?

Anonim Malı:

Anonim Malı: Sence?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Anonim Malı: Sence?

Başımı telefondan kaldırarak geldiğim yolu geri dönerek labirente koşmaya başladığımda koşmaktan değil de korkudan kesilen nefesim ile beraber titreyen vücudumu sakinleştirmek istemiş ama başaramamıştım.

Çok geçmeden labirente girdiğimde ilerlemeye başlamış, hiçbir yerde olmamasıyla duyduğum cam kırığı sesiyle oraya doğru koşmaya başlamıştım.

Birisi kolumdan tutup eş zamanlı olarak beni kendine çektiğinde afallayarak bana sarılana baktım. Görkem Erim olduğunu fark ederek kaşlarım çatılırken, ona sarılmış "İyi misin?" demiştim.

Beni başıyla onaylayarak "Asıl sen iyi misin?" demişti. Sesindeki endişeyi sezerken benden ayrılmış, vücudumu süzmüştü. Anlamayarak ona baktığımda derin bir nefes alarak telefonunu uzattı.

Anonim:

Anonim: Ona yetişebilecek misin?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Anonim: Ona yetişebilecek misin?

Telefonunu elimden aldığında cebine yerleştirerek "Aynalı labirentte kanlar içinde olduğunu söyledi." demişti. Onu başımla onaylayarak "Aynısını senin için söyledi." demiştim.

Kaşlarını çattığında derin bir nefesi daha içime çekmiş aynalara kısa bir bakış atarak "Labirentten çıkalım mı?" diyerek kollarımı birbirine sarmıştım. Burası artık komik değil, ürkütücü duruyordu.

Beni başıyla onayladığında çıkışı bulmaya başlamış, bulamadığımızda kaşlarımı çatmıştım. "Gerçekten mi?! Gelirken nerelerden girdiğine baktın mı?" diyerek ona döndüğümde başını iki yana salladı.

"Aceleyle koşturdum. Nerelere girdiğimi hatırlamıyorum ve birçok yere girip çıktım. Sen?" onu başımla onaylayarak çıkışı ararken "Maalesef, ben de." demiştim.

Yolların hepsi aynalar ile doluydu yani girip çıktığınız yolu tahmin dahi edemiyordunuz ve bu eğlence değil de korku veriyordu.

Gözlerimi kapattığımda saçlarımı karıştırdım. Arkama döndüğümde bize bakan bir çift gözü fark etmiş, korkuyla Erim'e bakmıştım.

Erim'in kolundan tuttuğumda durarak bana dönmüş, dudaklarımı birbirine bastırdıktan sonra kesik bir nefes alarak "Birisi bize bakıyor..." demiştim.

Erim arkasını döndüğünde kaşlarını çatmış uzaktaki maskeli adama doğru iki adım atmasıyla adam koşmaya başlamış, Erim de koşmaya başladığında ağzıma kapanan eller ile korkuyla çırpınmış, kafamı kaldırmaya çalışmıştım. İzin vermediğinde burnuma yerleştirdiğini hissettiğim bez ile korkuyla yutkunmuş, Erim'e sesimi duyurmak için yanımdaki aynaya tekme atarak aynanın kırılmasını sağlamıştım.

Maskeli adamı fark edemezken "Mina?!" tekrar tekme attığımda uyuşan vücudumu hissederek hareketlerim yavaşlamış, gözüm kararmıştı...

Sizce bu anonim ne iş? Djdkskskskdk

Selam Kadınım! Gökyüzün De Bir Beste /Texting/Where stories live. Discover now