29 bölüm.

2.6K 115 14
                                    

Dakikalardı bekleme odasında içeriden gelecek bir haberi bekliyordu.Ama ne gelen nede giden vardı.Poyraz delirmek üzereydi.O eve gittiğinde böyle bir şeyle karşılaşacağı aklının ucundan bile geçmemişti.Kapının önünde aklına gelenlerle,yedek anahtarı bulması,Yağmuru yerde öyle gördüğündeki korkusu tarif edilemezdi.Halada etkisinden çıkamamıştı.Poyraz telefonun eline alarak Mert'in numarasını çevirdi.Bir kaç çalışdan sonra Mert açmıştı.....

”Alo.”

”Mert.”Dedi Poyraz.

”Evet benim,ya siz.”Karşıdaki sesi tanımadı Mert.

”Poyraz ben.Mert bana çok acilen Serkan'ın numarası lazım.”Diye konuştu Poyraz.

”Selam nerde kaldı Poyraz.Hem sen Serkan'ı ne yapacaksın.”Dedi sinirle Mert.

”Çok acil Mert.”

”Kötü bir şey yok yaa.”Mert'de endişenmişti artık.

”Bende bilmiyorum kötü olup olmadığını.Yağmur'un evine gittim .Kapıyı açan olmayınca ,Bir şekilde eve girdim ama Yağmur'u bulamadım.Onu mutfakta yerde baygın buldum Mert.Nerdeyse yarın saat oluyor içerde ama hiç bir şey söyleyen yok.”Poyraz konuçurkenki sesindeki Korku Mert'I daha da endişelendirdi.

”Neler söylüyorsun sen.Ne olmuş ki,şimdi nasıl peki.”Sordu Mert endişeyle.

”Bende bilmiyorum.Ya siz nasıl insanlarsınız,o kız hamile ve yalnız.Onu burda yalnız nasıl bırakırsınız,ya ben gitmeseydim o zaman ne olacaktı.Gerçi şu anda durumunu bilmiyorum ya.Şimdi bana o adi herifin numarasını ver.”Poyraz sinirle bağırarak konuştu.

”Tamam veriyorum.”

Poyraz telefonu kapattıkdan sonra numarayı çevirdi.Üçüncü çalışda açılan telefonda Serkan'ın çok gergin sesini duydu..

”Alo..”

”Sen ne biçim adamsın ya,yada adammısın sen.Sen şer.....sin ya....”Tısladı resmen Poyraz.

”Ne diyorsun sen ya.Rüyandamı gördün beni.Hem ben o lafları sana yedirmezmiyim,ne biçin laflar bunlar.”Aynı sinirli sesle karşılık very Serkan.

”Sen o sözleri hakk ediyorsun Serkan.Az bile söylüyorum.Nasıl bu kadar sorumsuz ola biliyorsun anlamıyorum.”Poyraz bu sefer bağırarak konuştu.

”Yeter yaa.Kes artık, senin hakaretlerini dinlemek zorunda değilim.Neden aradığını söyle yoksa kapatıyorum.”Dedi Serkan kapatmak üzereyken.

”Yağmur...”dedi Poyraz sadece.

”Ne oldu Yağmur'a.”Sordu Serkan,duyacaklarından  korkarak .

Bu Yolculuk Benim KaranlığımadırHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin