52 bölüm.

741 47 7
                                    

İkili odalarının önüne vardıklarında Serkan Yağmur'un girmesine izin vermeden karısını kucağına aldı. Yağmur kocasının kucağında odaya güzündeki gülümsemenin aynısını içinde hissederek girdi. Saatler önce sevdiği adamla evlenmiş ve şu anda ondan mutlusu yoktu. Serkan Yağmur'u yere indirdiğinde genç kadının heyacanı arttı. Sanki ilk gecesiymiş gibi hem heyacan hemde biraz korku kapladı içini.

Serkan sevdiği kadını, saatler önce resmi karısı olan kadını kucağından yere indirdiğinde karısındaki değişikliği hiss etti. Serkan Yağmur'un neden gerildiğini ilk geceleriyle ilgili olduğunu düşündü. O geceki yaşananların etkisiyle karısının tedirginliğinin sebebini anladı. Serkan fark ettiği şeyle içini hafif bir üzüntü sardı. Karısının istemediği bir şey olmayacağını onada söylemek istedi, ve Yağmur'un kendisine bakmasını sağladı. Ellerini karısının yüzünde gezdirerek konuşmaya başladı.

"Canım noldu. "dedi ve durdu. Sonra gözlerii Yağmur'un gözlerine dikerek devam etti." Korkma canım senin istemediğin hiç bir şey olmayacak. Seni üzecek bir şey yapmam, güven bana."diyerek karısını göğüsüne çekerek başını öptü.

Yağmur içini saran heyacanın Serkan1ın yalnış anlamasını farkk ettiğinde başını hayır anlaında salladı. Aslında bu tedirginliğin sebebi heyacan ve birazda utanması olduğunu açıklamak için Serkan'a biraz daha sokularak .


"Serkan. Şey.."Utancından konuşamıyordu, nasıl söyleyeceğini bilmeden tek seferde söylemeye karar verdi." Yalnış anladın sen, aslında tedirgin değilim. Ben sadece biraz fazla heyacan yaptım ve..."

Serkan Yağmur'un devam etmesine izin vermedi. Dudaklarıyla kapattı karısının dudaklarını. Dakikalarca öptü karısını, ikiside kendilerini ana bıraktılar. Yağmur kendini Serkan'a teslim etti. Kocasının yönlendirmesiyle yatağa adımladı. Ne zaman üzerlerini soydular farkında bile değillerdi.

İki aşık karı koca dakikalaca bir birini sevdiler. Ayların özlemini gidermeğe çalıştılar. Serkan sevdiğine her anlamda kavuştuğu için heyacan yaşarken ,Yağmur ilk defa olmamasına rağmen sanki ilk defaymış gibi heyacan sarmıştı içini. İlkini sarhoşken aklı başında değilken yaşamıştı ve şimdi gerçek anlamda bir birliktelik yaşıyordu. Saatlerce bir birilerine olan özlemlerini gidermeğe çalıştılar ama bu mümkün değildi. Ne Yağmur nede Serkan bir birilerine doyacaklarını düşünmüyorlardı...

****

Lale odasında akşam yaşadıklarını bir kez daha yaşıyordu. Hatırladıkca kendini kötü hissediyordu, kenardan nasıl göründüğünü bu akşam daha iyi anlamıştı. Onur'un gidişinin verdiği acı, hele oğlundan ayrı kaldığı zaman yetmiyormuş gibi birde kenardan söylenenler genç kadını yıkıyordu. Buna daha fazla dayanamayacağını düşünüyordu.

Zaman geçmesine rağmen Onur'dan bir haber alamaması var olan umutlarını biraz daha yok ediyordu. Genç kadın karnəna giren sancıyla düşüncelerinden sıyrıldı. Hafif sancı olsada Lale'i korkutmaya yetiyordu. Kendini kasmamaya çalıştı, ve sancının geçmesini bekledi.

***

Genç kadın uyandığında ilk elini karnına gerirerek hafifce okşadı. Bunu her gün yapar olmuşdu,alışmıştı kızını böyle sevmeye. Serkan Yağmur'un düğünün ardından günler, haftalar ve aylar geçmişti . Aylar önceki gibi her şey eskisi gibiydi. Değişen hiç bir şey yokdu, büyüyen karnı hariç. Aylardır Oğlu ve Onurdan hiç bir iz bulamamıştı. Serkan'ın onları bulmak için uğraştığımı çok iyi biliyordu, ama adam sanki yer yarılmıştıda içine girmişti.

Karnı günden güne büyümüş ve doğuma yaklaşmıştı genç kadın. Günler sonra bebeği dünyaya gelecekti ve Lale yalnızdı. Onur yanında yoktu, adam öyle bir yok olmuştu ki hiç bir iz bırakmadan ortadan kayb olmuştu. Kendisinden vaz geçtiğinin farkındaydı ama oğlundan ayırmaya hakkı yooktu. Ne kadar yalnış yapmış olursa olsun buna hakkı yoktu..

++++++

Onur aylardan sonra İntanbula geri dönmüşdü. Aylar önce gittiği evine geri dönmek biraz tuaf hissetturdi. Içeri girdiğinde neyle karşılaşacağını tam bilesede,şu anki tapbolu aklından geçirmemişdi. Bu kadar sessizlik, adamı şaşırttı. Belkide biran karşısında Lale'yi göreceğini sanmıştı ama yanılmıştı. Evdeki sessizlik içini üşüttü Onur'un.

Onur giderken işleriyle ilgilenen adamı arayarak evine çağıdı ve gelmesini bekledi. Yaklaşık 1 saat sonra adam geldiğinde hemen olanları,kendisi yokken olanları bir bir anlatmasını bekledi. Ne kadar dile getirmesede en çok duymak istediği Lale'nin ne yaptığı ve en önemlisi nerde olduğu. Adam kötü giden işlerindeki ilerlemeyi anlatırken Onur asıl sormak istediği şeyi daha fazla beklemeden sordu..

"Peki Lale ne yapıyordu zaman içerisinde. Ve en önemliside şimdi nerde."diye sordu.

"Lale hanımı en son sizleyken gördüm efendim,"dedi sustu adam. Sonra yeni hatırladığı şeyi dile getirdi. " birde Serkan beyin düğününden çekilmiş gazetedeki haberde gördüm."diye bitirdi adam.

Duydukların bir hayli şaşıran Onur ikinci sorusunu yöneltti. "Peki nerdeye gitmiş, onun gideceği bir akrabası yok. Hem evden ne zaman ayrılmış onudamı bilmiyorsun."

"Efendim Lale hanımsadece bir kez eve gelmiş oda valizini almak için. Onuda komşu yalıdaki koruma söyledi bana . Nerde yaşadığını bilmiyorum."

Duydukların şok olan Onur ne diyeceğini şaşırdı. Belkide bu kadar şaşırması Lale'nin evde olucağını düşünmesiydi. Şimdi duydukları adamı şaşırttı. Onur adamı uğurladıkdan sonra oğlunun odasına çıktı. Biraz oğluyla ilgilenmek ve tüm sorunlardan uzaklaşmak istedi.

******

Uzun bir aradan sonra geri döndüm ama biliyorumki verdigim ara çok uzun oldu. ukuycularımın çoğu hikayemi kütüpanesinden silmiştir belki... Ne kadar okunu bilmiyorum ama ben yarım bırakmak istemedim hikayemi. Ve bölüm kısa olması hikayemden uzaklaşmamdır.yeni bölüm uzun olucak İnsAllah.

Bu Yolculuk Benim KaranlığımadırHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin