Soru ve Kesit

58.9K 2.7K 420
                                    

Canlarım bebekleriiim. Size hem bir soru ile geldim bölümle alakalı hem de kesit getirdim. AMA SORUMU MUTLAKA CEVAPLAYIN :)

Dinlediğinizde size Fırtına ve Yaprağı hatırlatan bir şarkı var mı? Ayaz ile Irmak'ı anlattığını düşündüğünüz böyle, Irmak'tan Ayaz'a olur Ayaz'dan Irmak'a olur ortaya karışık bir şeyler olur :) Bölümde kullanacağım en güzel uyanını bir şarkı lazım bana sizden yardım istiyorum bu konuda. TÜRKÇE OLURSA DAHA GÜZEL OLUR :)) Hadi bakalım bekliyorum önerileriniziii.

Gelelim kesite;

"Yapma." diye inledim kendimi ondan geri çekerken. Sinirliydim, çok sinirliydim. Ama hamlemi çeviklikle karşıladı ve beni kolumdan tuttuğu gibi kendine çekip oluşturduğum mesafeyi tek hamleyle kapadıktan sonra vücudumu kendi bedenine bastırdı. Göğsüm onun göğsüne çarptığında nefesimi tuttum ve suratına baktım. "Asıl sen yapma." dedi ve tuttuğu kolumu indirip bileklerimi birbirine yapıştırdı. Tek eliyle iki elimi tuttu ve kollarımı bükmemi sağlayarak bileklerimi bedenlerimizin arasına sıkıştırdı. Ellerimi bir kelepçe gibi parmakları arasına hapsettiğinde beni geriye itmeye başladı. Bedenlerimiz arasında boşluk bırakmadan beni itmeyi sürdürdü ve sırtımı sertçe duvara sabitledi, vücudunu benimkine destekleyip alınlarımızı birleştirdi. Vücut ısısını üzerimde hissetikçe başım dönüyordu. "Bunu yapamayacaksın." dedi. "İzin vermeyeceğim."

Bileklerimi elinden kurtarmaya çalıştım, kelepçeyi çekiştiren bir suçlu gibiydim. "Bırak." diye tısladım suratına. "Sana sormuyorum."

"Soracaksın." dedi bağırırcasına. Kendini biraz daha bastırdı bana. "Sormak zorundasın. Benimsin, anlıyor musun? Bana aitsin, gidemeyeceksin." Sözleri arkamızdan gelen müziğin yüksek sesini yok ediyordu. "O yurda geldiğin gün özgürlüğün bitti senin. Orada altıma yatan kızlar gibi davranamazsın, anlıyor musun? O kadar basit değil. Onlar gibi seninle işim bittiğinde uzaklaşamazsın. Onlar gibi değilsin, yurttaki sıradan kızlardan biri değilsin benim için. Hiç olmadın. Hep bana aittin, en başından beri en yakınımdaydın, öyle de kalacaksın. İstersem fırtınayla bütün şehri yıkar dağıtırım, ama ayakta kalacak tek şey bir yaprak olacak. En başından beri sadece benimdin ve öyle kalacaksın. Bunu kafana sok. Benden gidemezsin. Artık böyle bir şansın yok."

Kesiti daha zenginleştireceğim. Sürpriz olsun bazı şeyler diye kısaca atıyorum size :)

Son olarak instagram kullananlarınız takip etsin hikayelerimle ilgili paylaşımlar yapıyorum :) kullanıcı adım: zeynep1dxwattpad

Facebook grubuna gelmeyenleriniz varsa geliiin, gelin de eğlenelim kaynaşalım orada :) Zeynep1Dx (Wattpad)

Böyle kesitleri bu iki hesapta sıklıkla görebilirsiniz, bekliyorum :)

Fırtınaya Dönüşen YaprakWhere stories live. Discover now