12. Step to me

541 30 11
                                    

Thousand Foot Krutch - Step to me

Thousand Foot Krutch - Step To Me: http://youtu.be/7bYVzm9Xi2w

Doamne, o ador. O ador. E aşa perfectă.

Anyway.

Nu am mai postat de ceva vreme. Hm. păi nu prea am avut motiv. My life is.. E bine. Adică, în afara faptului că mă cert constant cu mama, si că mă simt foarte pe dinafară la şcoală, păi, în rest,sunt bine.

Am luat 8 in teza la română,si 7.85 la engleză. La logică am copiat, deci.. Iar la istoria artei am fost o idioată, pentru că am încurcat perioadele si anii.. mă rog.

Mi-am cumpărat violet de genţiană, si mi-am vopsit jumătate din păr mov :) Oficial, îmi place părul meu. De obicei îl urăsc,pentru că stă ciudat. Dar acum,are culoare,deci, e asa perf.

Am început să lucrez la o nouă carte. Abia astept sa o public. Am scris deja doua capitole, si sunt foarte lungi. E mai diferită.. si îi este dedicată lui @lady_elegant. My beautiful babe. Lola,pentru voi.

De Crăciun,îmi doresc un card de memorie,pentru telefon. Vreau să îmi descarc mai multe aplicații.

Uneori.. stau noaptea ,când nu pot să dorm, si imi imaginez chestii. Îmi imaginez că o întâlnesc pe Lola. Si,Doamne, e aşa perfect. V-ati dorit vreodată un anumit lucru sau o anumită persoană,atât de tare încât să nu poti sa dormi? Amuzant? Nu. Chiar nu stiu cum as reacționa in momentul in care am fi faţă în faţă. Habar nu am. Ea are 1.70 sau 1.75, iar eu am abia 1.69. Si da, 69. Latura mea perversă e trează. Mereu e, doar sunt PervMeow. Heh.

I sometimes wish that I could fly
Hold me tight in your arms tonight
I'm sick of living inside a lie, alright.

I can't count the times I tried
Stand alone just to lift up you hight
You're my answer to the question why, whyyyy

So perfect.

Deci. Lola e perfecta. Stiu ca probabil citeste asta, aşa ca: I love you so much, my one and only. U're perfect.

E "tarziu". Cred că o să mă bag in pat, si o sa visez cu ochii deschiși. Îmi place să fac chestii diferite. In sensul ca imi vine sa dorm ziua, iar noaptea, in capul meu sunt scenarii de Hollywood, si desigur, lucruri pe care doar eu si Lolita le stim :) V-am băgat în ceaţă,aşa-i?

Hey Lolita, hey
Hey Lolita, hey
I know what the boys want I'm not gonna play ©.

http://w.tt/1Dr7emL
Vreau să vă rog să treceti cu privirea pe aici. Este superba cartea. Multumesc mult. Night.

FAKE Where stories live. Discover now