1. Time of dying

2.5K 84 20
                                    

Dacă as avea curaj, mi-as tăia venele. Serios. Însă mereu am fost o lașă. Cum dracu, la 15 ani, să stai non-stop în casă si să asculți muzică? Simplu. Nu sunt anti-socială, sau ce naiba e aia, însă, crudul adevar: Nu am prieteni.

De dimineață până seara, Facebook. Tumblr. We Heart it. YouTube. Wattpad. Ask.fm. Nu am viata? Am.. Însă prefer sa o trăiesc cu , castile în urechi si ochii lipiti de telefon.

Three Days Grace - Time of dying.. Am ascultat-o de mai bine de zece ori, doar azi. E ora 15:18.. părinții mei sunt în oras cu fratele meu. Mereu îl favorizează. Iar Eu mă simt a nimănui. Dar stiu ca ma iubesc. Îmi cumpără tot ce vreau, si, stiu că mă iubesc, dar mereu idiotul de fratemio e pe primul loc. "Lasă-l pe el, că e mai mic.." Jur, borăsc. E mai mic cu cinci ani! Si eu sunt încă un copil si am nevoie de atenție! As vrea sa le urlu cuvintele astea în fata, dar nu pot. Nu am curaj.

Cea mai buna prietena? Oh, ea doar ma ignora si ma vorbeste pe la spate. Draga de ea. Abia astept sa înceapă scoala. Oh, e claaar.. am tâmpit. Însă vreau măcar o prietena care să tina cu adevarat la mine.. Primul an de liceu... Nici nu vreau să mă gândesc..

Prietenii digitali sunt perfecti. Dacă nu era Lola, sunt sigură că nu as fi scris asta. Fata asta e totul pentru mine. M-a intrebat cineva pe Ask.fm dacă sunt lesbi sau bisexuala. Asta doar pentru că eu si Lola suntem foarte apropiate. Nu sunt. Nici ea nu e. Dar ne iubim. Nu. Nu aveti cum să întelegeti.

FAKE Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ