25. Beautiful now

201 16 2
                                    

I see what you're wearing
there's nothing beneath it
Forgive me for staring
Forgive me for breathing.
We might not know why,
We might not know how,
But baby, tonight,
We're beautiful now

dacă vă place Hailey Baldwin NU citiți!

Încerc de două zile să scriu.

Pur şi simplu nu pot. Chiar nu pot.

M-am trezit, bla bla, am deschis telefonul, şi ghici ce am văzut pe Instagram? Oh nimic important. Doar niste poze cu pisici, cacaturi de la 9GAG, şi nişte poze. Poze care mi-au facut ochii să sangereze. Nu exagerez, şi dacă exagerez nu-mi pasa. Cum dracu, Justin, să pui asa, pur şi simplu gunoiul ăla de poză cu Hailey? Cred că a fost făcută de anul nou.M-am documentat putin, iar ei doi au inceput o "realtie" de anul now. Hm. TOOOOOTUL E O PROSTIE. Mă. Justin niciodata,niciodata nu a pus atatea poze, la asa scurt interval de timp pe insta twitter plm, nici cu Selena Gomez macar. El niciodata nu a fost atat de "deschis" cu realtiile lui. Nu îi placea să se expuna asa tare. Şi tot rahatul asta cu Hailey,pentru mine, e o făcătură. Nu îmi pasă că voi credeti ca Hailey il face fericit si cacaturi din astea.Eu parcă văd cum l-a impins pe la spate sa puna poza. Plus că poza asta e oribilă. Parcă ar fi beți. Nu am simțit deloc ură atunci cand am vazut-o prima data,si nici acum nu simt ură cand ma uit la ea. Tot ce am simțit a fost un fel de luptă intre atriile si ventriculii (cred ca asa se numesc) inimii mele şi artera aortă . **atriile si ventriculii sunt "cămăruțele" inimii. Atriul stang/drept, ventriculul stâng/drept, iar artera aortă e cea mai importantă din corp**. Ştii senzația aia pe care o simți când parinții tăi te cearta doar pe tine, când niciodată nu faci ceva bine, sau sentimentul ăla când eşti în clasă şi te rogi să nu te scoată profesorul la tablă dar te scoate si nu stii sa rezolvi exercitiul si iti e foarte rusine de colegi si pur si simplu stai acolo privind exercitiul si realizezi ca nu mai stii face nici macar o adunare ca lumea.. Păi asta e nimic pe langa ce am simtit. Era ca si cum s-a despartit de mine sau ceva..ca si cum m-am trezit dintr-un cacat de vis, in care Justin Bieber isi iubeste doar belieberii si e al tuturor si peste tot sunt doar culori pastel si e sclipici si înghețată si mă iubeste. Dar nu.El e al idioatei de hailey. Eu nu am placut-o niciodată. CINE dracu o cunostea inainte sa fie vazuta cu Justin?Ca un fucking caine pe langa el, mereu dand din coadă si avand aceiasi fucking expresie plictisita pe fața aia a ei inexpresiva.E modelul *sfgjll* mele, "Heroes Models" e un fel de chestie agentie neimportanta pentru "modele" inexpresive. Hailey Baldwin. Câți dintre voi stiati de "modelul" asta înainte să se țină scai de Justin? Aha. Da, vă aud nimeni1, nimeni2 si nimeni3. Credeți că e prostesc că o urăsc? Că o fac din gelozie? Ca o urasc pentru ca e "iubita" lui Justin? Păi urăsc şi paianjenii dar asta nu înseamnă că sunt geloasă pe ei că au 8 picioare.

Si toate fetitele shippuiesc acum "Jailey" pentru ca Hailey balbuin e belieber si asta e asaaa "goals" ca un belieber a ajuns sa fie bff-ul lui Justin apoi a ajuns iubita lui vaaaii inimioare si stelute. Pun pariu alea +infinit de poze cu Justin că ea habar nu are de chestiile importante pe care le stiu belieberii. Nu stiu daca stie macar ca Justin e stângaci =)) sau claustrofob. Sau cum o cheama pe mama lui. Doamne. Poate că gresesc, dar.Pe draaacu,nu gresesc. Şi are sânii mici.Cât ai mei mor. Habar nu am de ce am scris asta.. Idk.

Toată "relația" asta fute sentimentele unora dintre belieberi. Care nu îl vor cu hailey. Si mi se pare oribil din partea lui Justin, să faca asta, desi e viata lui,alegerile lui,dar e evident că juma' din populația planetei a plans la vederea pozei cu "sarutul". Mă simt asa rau..Imi vine sa plang si sa plang si sa plang si sa plang si sa plang si sa mor. Am vorbit cu belieberi care s-au tăiat rău din cauza pozei. Belieberi care au injurat tot fandomul si au zis ca s-a terminat, insa care, dupa cateva minute in care s-au linistit, au zis ca raman pentru Justin.Mă poate tie ti se pare o prostie să suferi atâta pentru un star care habar nu are ca existi. Poate că tu crezi că daca belieberii se taie pentru ca Justin e cu o fata (aproximativ :) maybe she has a dick) crezi ca sunt nişte idioate si depresive, dar dacă nu ai trecut prin asta, taci.Nici macar nu pot explica ce simt acum. Imi vine sa râd si sa plang si sa ma rog sa fie doar de promovare a cacatei de hailey sau sa mor dracu. Habar nu am.Si simt asta de doua zile. Si doua nopti. Si deja ma plictisesc de scris.. Imi moare cheful. De tot.

Încă nu imi vine sa cred. Parcă nu e real.

Plus ca justin pune poze pe Instafuckingram in care fumează si e ceva gen "nu te obosi sa comentezi la poza ai viata ta concentreaza-te pe ea si..." si *ljfgj* mea. A fost obraznic ma.. Inteleg ca s-a săturat să primeasca mesaje de la fani cu "nu mai fuma" si mesaje lungi in care i se explica cat de grav e si cat il afecteaza fumatul.Intelef ca deja,la un moment dat, te saturi sa ti se tot atraga atentia. Dar mesajele alea sunt pentru că il iubim,si țigările sunt foarte periculoase si in pana mea,e Justin Bieber,cine stie ce tigari marca Chanel fumeaza..

Da' nu ii pasa. Si de cand sunt belieber am realizat ca orice ai crede tu,nu conteaza. Dacă vrei ca el să fie iar cu Selena, nu contează. Dacă vrei ca el sa fie cu Kendall Jenner sau Ariana Grande, nu conteaza. Daca vrei ca el sa fie cu Zayn Malik,dracului,nu conteaza. Dacă vrei sa fie cu tine, NU CONTEAZĂ.

Mereu o să facă ce vrea el, si e normal. Dar asta înseamnă că mereu o să te afecteze ceva, si nu o să conteze pentru nimeni. Pentru că eşti un nimeni. Esti un nimeni pana si pentru peraoanele pe care le cunosti, deci pentru Justin Bieber, ce te astepti sa fi? Oh da.Un belieber. Care accepta orice, susține orice face el, se ascunde la scoala,sa nu se ia nimebi de el, iubeste, sufera, plânge des, are telefonul plin cu idolul lhi, culoarea lui preferata e mov, Jerry e cu totul altcineva, cand aude "what do you mean" tresare si când realizeaza ca nu e vorba despre melodie e trist, incerca sa faca un rubik cub ca Justin, ii stie melodiile pe de rost, chiar daca nu le asculta tot timpul, urmareste fan page-uri pe Instagram twitter facebook weheartit scrie carti cu Justin, citeste carti cu Justin, il deseneaza, isi scrie pe mana versuri de-ale lui sau numele lui, e la curent cu tot ce face Justin, la 00:56 zambesc pentru ca e ora la care s-a nascut idolul lor in 1 Martie 1994, cand aude "Canada" sau cand vede frunza de arțar isi aminteste de Justin, cauta orasele in are a fost pe harta, are poze pana si cu masinile lui, sau cu fratii lui sau familia sau bodyguarzii lui, face videoclipuri dragute cu el, iar cand apare vreo melodie de-a lui Justin la radio sau pe ceva canal dau tare ca sa auda si vecinii, isi contamineaza familia cu informatii despre Justin, scrie versuri de ale lui intr-un caiet sau jurnal, il numeste daddy pe Justin şi alte sute de chestii.

Probabil nu intelegi nici jumatate din ce am zis mai sus..

e 00:53.. mai stau pana la 00:56,ca să postez atunci.. As zice mai multe, dar o sa plang si plang deja si imi curge nasul, deci..Mă simt oribil. Poza asta mi-a stricat anul..2016 o să fie oribil. Asa ca mine.

FAKE Where stories live. Discover now