5. Backpack

674 39 3
                                    

Urăsc scoala. O urăsc. Teste initiale. Muriti.

E bine sa stai singură în bancă, desi nu ai de la Cine copia la teste. Dar eu nu copiez. As putea, dar nu o fac. Decat sa iau un 1 pentru copiat, mai bine iau un 4 cinstit. Wtf, cum a sunat.

De cateva zile ascult (exagerat de mult) Justin Bieber - Backpack. Adică, e prea tare. Vocea lui mă liniștește.

Jur că dacă o singură dată profa de engleza ne vorbeste doar în engleză, o să încep să înjur în franceză :| Femeia asta îi sperie si pe cei din clasa a 12-a. Oricum, la testul initial am luat 3.80.. fuck. Dar nu e vina mea! Eu fac engleză doar de pe clasa a 5-a, plus că testul a fost prea greu.

Scoala dăunează grav sanatatii.

Din fericire Lola m-a iertat. Nu o să mai fac aceeasi greseala, sper. Oricum, că tot veni vorba de prieteni.. mă înteleg destul de bine cu o fată de la scoala. Denisa. Are părul saten deschis-deschis, ochii albastri, si e putin mai înaltă decât mine. E foarte drăguță, dar nu vorbim atât de mult, însă iesim deodată din scoala, iar cand ne despărțim ne sarutam pe obraji. Eu nu făceam asta nici cu celelalte prietene, însă na, trebuie să mă integrez odată si-odată, nu? Prefer să stau in banca mea, cu telefonul în mână si să citesc de pe Wattpad sau sa ii scriu mesaje Lolei.

În primele zile, aveam pe telefon, la home screen, o poză cu Justin. Primisem un mesaj, iar fetele de lângă mine, si-au luat creioanele și foile si s-au mutat la alta bancă..Să fie Justin motivul pentru care au facut asta? Sincer nu imi pasa. M-am simțit.. nici nu stiu.. însă nu îmi pasă.  Ele asculta doar Lana del Rey, sau cum o cheamă. Mie nu îmi place. Eu ascult Skillet, Skrillex, Justin Bieber, Thousand Foot Krutch, Starset, The Cab si Three Days Grace. Nu am nevoie de prietenia lor. Oricum, aveam de terminat un desen, plus un mesaj de la LOLA. Sincer, prefer asa, decât lângă ele, sa ascult cum vorbesc de nu stiu ce băiat din clasa a 11-a, super sexy, si de nu stiu ce concert al Selenei.

FAKE Where stories live. Discover now