6. So cold

775 41 1
                                    

Ben Cocks Ft. Nikisha Reyes Pile - So cold

Oh, when you told me you'd leave

I felt like I couldn't breathe.

My aching body,

Fell to the floor.

When I called you at home

You said that you weren't alone,

I should've known better now

It hurts much more.

Urăsc totul. De ce eu trebuie să mă trezesc la 6, ca să ajung la scoala? De ce acolo mă simt atat de diferită, parcă venită dintr-o altă lume? De ce trebuie să fac 20 minute de mers pe jos, prin ploaie, până la nenorocitul de autobuz, pe care tocmai l-am pierdut? De ce când ajung acasă, casa e goală?

De ce există școală?

Sunt răcită. Poate din cauză că toti din clasa sunt raciti, sau poate pentru că afară e frig si plouă.

Urăsc matematica. O detest. La liceul de arte vizuale, nu ar trebui să se facă atâta matematica, dar ghici ce. Chiar dacă fac doar două ore pe săptămână, exercițiile și problemele MA OMOARĂ. Azi am scris un exercițiu de 2 pagini de caiet studențesc. Mor.

Dar acum sunt acasă, iar asta e bine.. mâine am 4 ore de modelaj, si o oră de dirigenție.. Huh. Sper să nu ploaie si maine. Chiar nu am chef să mi se ude iar părul, să se increteasca, sa îmi curgă rimelul sau să mă stropeasca masinile.

În ora de geografie, ma uitam pe We heart it, însă nu au apărut poze noi cu Justin, doar cele de zilele trecute. Naşpa.

Vorbeam cu Lola prin mesaje, într-o pauză, si la un moment dat, mi-a trimis niste poze cu Harry, când cade, sau ceva de genul, mă, jur, nu am vrut să zic asa, dar asa mi s-a trimis O_O

"Lola: Bietul de elllllll :'(

Eu: Dar ce a pătit? Wtf.

Lola: A sărit,si l-a durut piciorul :(

Eu: Cade ca o curvă :(

Eu: Cade ca o pasăre impuscata*

Eu: =)))

Lola: CE AI ZIS

Lola: Curvă?! EL?!

Eu: Ho ma :)) Am greșit

Lola: EL E CURVA MEA

Eu: AM ZIS DIN GREȘALĂ! "

Vă dati seama ca nu am vrut să zic aia dar, deasupra tastaturii, îmi apar direct optiuni, cu, cuvinte, si am apăsat din greșală pe curvă =)) Eu tot timpul ăla radeam, adică, parcă o si văd pe Lola crizandu-se.

Partea rea a fost că, nu mi-am dat seama că toti dragii mei colegi, ma priveau gen "Ce are asta?" .

X: Vezi să nu te ineci.

Fuck. Idiotii. Nu am voie să râd,sau ce?! Dar, doar mi-am pus capul pe bancă, si cum Lola nu mai răspundea mi-am închis telefonul.

Mă întreb câteodată, când văd cărti pe wattpad, dar din alea cu multe greseli gramaticale, greseli de exprimare, etc; de ce au sute de lecturi, voturi, etc? Chiar am citit cărti bune, foarte bune, dar cu maxim 30 lecturi. De ce cărtile alea prost scrise, primesc atâta "faimă" ?

Ati ajuns să citiți orice.  In mare parte cu One Direction Justin Bieber sau 5SOS. De ce toate fetele citesc doar despre el? Am ajuns sa scriu si eu carti cu ei ca sa am multi cititori. Bine, nici cartea asta a mea nu e cine stie ce.. Defapt, ce e asta? De ce scriu eu asta? Chiar vă pasă?

Nu le pasă, gândeste-te. Nu.

Eu ador sa scriu. Pur si simplu ma descarc. Cand scrii.. iti creezi o lume perfecta, unde poti face orice, poti fi oricine, poti sa iti imaginezi atâtea... Si o fac. Dar pot doar sa-mi imaginez.. Nu-i asa, Lola? :) (atac indirect)

FAKE Where stories live. Discover now