24. Avalanche

145 15 6
                                    

Bring me the horizon - Avalanche

I'm a broken
What's a chance I will survive?
Don't sugar coat me, cuz I feel like suicide
Just give it to me straight, cuz I'm running out of time,
I need an antidote now what can you prescribe?

Cuz I'm going down
I fake what I feel
Can anyone respond?

It's like an avalanche
I feel myself go under,
Cuz the weight of it's like hands around my neck

I never stood a chance
My heart is frozen over
And I feel like I am treading on thin ice
And I'm going under

Am revenit.

Yay. Îmi e aşa dor să scriu.

Am lipsit atât pentru că mi s-a stricat telefonul, iar acum am unul nou. Asta e chestia tare. În schimb, ce să zic? Stau pe canapea şi mă plictisesc. Trebuie să vină ceva rude pe la noi şi chiar nu am chef de ei. Doamne a aşa complicat să scriu . Până mă obișnuiesc cu tastatura asta e posibil să vedeți mai multe greșeli de ortografie..

Crăciunul ăsta e cel mai urât din viața mea. Părinții mai se ceartă de azi dimineață, şi parcă totul nu mai are farmecul ăla.. Nu e nici zăpadă si mna..parca nici nu-i iarnă. Am primit 3 cărți geniale: Scrisorile lui Van Gogh, Jurnalul unui Geniu(e vorba de Dalì) şi Bucuria vieții (tot despre Vincent Van Gogh) şi un telefon. Îl ador. Are camera genială, merge super bine si e pur si simplu perfect.

La şcoală totul e okay, si prin okay vreau sa spun ORIIIIIIBIL! Îmi place de un băiat.Din clasa a 12-a. A 12-a C mai exact. Si e perfect.. Dar are iubită şi mor în fiecare zi încet. El merită un capitol doar pentru el,deci destul cu asta.

Urăsc faptul că, o mare mare parte din colegii mei vor să-mi citească cărțile.Ok,poate vă întrebați "de ce nu?" PAI UITA DE CE NU,CARTEA ASTA E CEL MAI BUN EXEMPLU. Nu vreau să stie nimeni,nici o persoană pe care o vad aproape zilnic ce simt si ce gândesc. O singură colegă stie, Cătălina. Uhm.. hei Cătă...dacă citesti asta.. :))

Doar ea si inca o Cătălina (stiu am doua prietene,ambele Cataline) sunt persoanele pe care le plac din clasă. Adică, toți colegii sunt okay,maipuțin fițoşii de la design vestimentar (unde,ironic,sunt si eu.dar eu nu sunt ca ei si in mare parte,la ora de design sunt singura ._. ) iar unii colegi, nu se par mai okay decat altii. Oricum,Catalinele sunt tot ce am nevoie. In fiecare luna,intr-o joi,mergem la kfc si c omandam de 80 si ceva de lei si mâncăm de parca ar fi sfârșitul lumii,si vorbim despre băieții de care ne place. În şcoală sunt 6 băieți prefecți.

-ăla pe care îl ador eu ❤ are părul creț plâng
- "David Guetta" seamănă cu David Guetta :))
-Tipul perfect - e un băiat super frumos,foarte foarte foarte tumblr,genial.
-Orez. Asta ii e numele de cod. A in 10 A. Numele lui are legătură cu orezul ,ovazul,grâul etc
-Alex. Un fotomodel de la MEA parca,dar arata ca un fuck boy si sincer nici nuj de ce mi-a placut de el
-Ultimul,si cel mai creț dintre ei,cu un nume genial perfect lesin. Imi aminteste de albumul SEMPITERNAL al trupei BMTH. Pup jos baietiiiiii ❤

Mor. Ce. Ce ciudat ar fi ca unul din ei să citească asta mor. Mai am 3% baterie. O să -mi pun telefonul la încărcat acum. Si o să continui să scriu,am promis că public capitolul,si hei,multumiti-i Lolei. Ea m-a motivat să scriu.

Stiti ce-i tare? Că sunt mult mai bine ca anul trecut. Daca citiți primele capitole,puteți să observați foarte bine micul dezastru care eram acum un an. Bine si acum sunt, si am probleme multe si sunt la pământ mereu,dar,nu aşa rău ca anul trecut. Ce depresiv a sunat asta. Pățăşti..

Poate că ați observat ca am schimbat coperțile cărților, şi am votat cărți şi aşa. Asta e pentru că imi pregătesc revenirea pe Wattpad. E superb că desi nu am avut nici o activitate de luni de zile,FAKE, Te iubesc,îngerule, Justin si celelalte cărți au strâns tot mai multe voturi şi sunt adăugate în tot mai multe liste. Vă mulțumesc tuturor şi vă promit că o să scriu cât de mult pot. Vreau să fac capitole lungi,să aveți ce citi. Bine;mai putin la Justin,pentru că Justin a tipul ăla de short chapter story. Dar da,stiu ca v-am lăsat cu inima la gură, si vă asigur că veți avea nevoie de servetele pentru capitolele urmatoare. Cartea asta nu are final fericit. La Te iubesc,îngerule e mai complicat. As vrea să o pun în pauză,să o continui la vara sau cândva.. Capitolele mele sunt scurte si nu-mi place asta. Este o carte controversată si foarte interesantă si vreau s-o fac bine,să mă mîndresc cu ea. Pentru că relația dintre profesor si elevă e.. *strambandu-ma,încercând sa gasesc cuvântul,renunțând după cateva secunde, decizand sa lungesc chestia asta ca să uitați ce am vrut sa zic*. H A R R Y o fac pentru Lola. H A R R Y e fosta 17BLACK. Nu stiu de ce am schimbat numele,însă faza a ca urmatoarele capitole o să vă bage în sperieti si o să vă hrănească pofta de sânge,sadicilor. Hă hă hă *Codrin Bradea voice*. Aaaa,ce cărți mai am? Hurt myself again today, sunt doar sentimente scurte sau replici sau mesaje dramatice în anumite certuri cu anumite persoane pe care din pacate le-am avut. Am văzut că vă place,deci când simt nevoia să scriu chestii depresive, o s-o fac acolo. Mă simt prost. Nu stiu de ce. More like brothers o continui in iulie 2016.Scriu capitole foarte lungi si amuzante,dar la poatez atunci,pentru că vreau sa strang mai multe,până sa incep More like brothers 2. Care o sa fie total diferită. Simt că am uitat o carte.. Eh. Scuze carte.

Voi ce cărți ați vrea să continui? *Justin Justin Justin Justin*

FAKE Where stories live. Discover now