23. Home

223 15 13
                                    

Three Days Grace - Home

I'll be coming home, just to be alone
Cuz I know, you're not there
And I know that you don't care
I can hardly wait to leave this place

No matter how hard I try,
You're never satisfied,
This is not a home I think I'm better off alone

You always disappear,
Even when you're here
This is not my home I think I'm better off alone

Home, home,
This house is not a home, home
This house is not a home, home
This house is not a home!

A început din nou scoala si e bine. Anul trecut a fost rău, stiti voi.. clasa a noua nu e tocmai floare la ureche but i think i.m fine

Acum totul e mult mai usor,pot spune,pentru că,cunosc liceul, drumul spre liceu, colegii si profesorii,chiar dacă mi s-au schimbat anul ăsta cativa. Si sunt praf la franceză dar asta e partea a doua.

Azi am aflat că am intrat la design vestimentar. Eram sigura ca o sa intru,desi uneori aveam îndoieli. Multi elevi voiau acolo. Dar hei când participă si Meow.. :> Ca să înțelegeți, la sfârșitul clasei a noua,noi trebuia să predam o mapă,care să conțină toate lucrările (de artă) pe care le-am realizat la ore,si acasă. Normal că aveam de ales un atelier. Avem: pictură de sevalet, grafică, pictura monumentală, sculptura, ceramică si design vestimentar. Ador să pictez dar nu as fi intrat acolo. Si,prefer designul, pentru că de mică am vrut asta. Azi a fost ok la scoala, doar că mâine am două ore de desen si o oră crochiuri (figură umană)..Si trebuie să predau temele. Am avut foarte multe. 4 naturi statice in creion,foaie 50/70, 5 lucrări în ulei (culori de ulei), 10 lucrări în acuarelă, 50 crochiuri, un ierbar în care trebuie să desenam planta respectiva. Am facut 7 acuarele. E evident că-s moartă,nu?

Lăsând școala la o parte,sunt la fel. Doar că părinții mei se ceartă foarte mult si sunt chestii pe care nu le pot spune. Lucruri care mă apasă. Si e oribil,să trăiești printre minciuni si mincinosi. Vreau doar să am familia mea liniștită si unită ca la început. Dar hei ghici ce :) this is impossible. Vreau să plec.

Sunt lucruri pe care nu le inteleg, deloc. Adică.. mă. Cum o copilă de 12 ani să stie bine ce-i aia depresie, self-harm si fumat si orgasm si cacaturi. Eu la 12 ani desenam toata ziua si cand eram trista, mâncam ciocolată si ma jucam cu pisicile. Acum toti plozii fac drame, suferă, fumează, se droghează chiar, se bagă în seamă cu adolescenti mai mari decât ei cu mult, de parcă ar fi niste modele de la Victoria's secret sau Calvin Klein. Eu cand eram mică nu indrazneam sa ma uit la ăia mai mari,acum,tot copilu cu muci la gura vine si te loveste peste fund. Iar apoi, cum e la modă lgbt, toate fetițele se numesc bisexuale,pe cand ele nu isi pot pune singure in farfurie. Sau lesbience. Asta e doar o fiţă. E doar o fiţă ca să fi tare,să se uite ăia la tine si sa zică wow. AVEȚI VOI HABAR CUM E SĂ NU STII CE SEXUALITATE AI? (probabil,cei care citesc cartea sunt destul de mici,deci pls lasati in comentariu vârsta voastră) NU. NU STITI. SI E DUREROS SĂ VEZI ATATEA FACATURI,SIMTINDU-SE DIFERITE SI SPECIALE,PENTRU CĂ PRETIND CĂ SUNT BI/LESBI/GAY/TRANSGENDERS. STITI CÂTĂ DURERE E IN INIMA OAMENILOR CARE SUNT ASA? STITI CUM E SA SE UITE PROFESORII LA TINE SAU OAMENII SI PUR SI SIMPLU SA TE JUDECE?

nu vorbesc de mine.. Asta e o poveste pentru capitolul viitor.

In clasă la mine,este o 'fata',care este transgender. Adică,ea nu se simte bine in corp de fata. Ea se considera băiat. Si e ok. Doar că oamenii uită că,cu toții avem dreptul la o viata aleasă strict de noi. E frumoasa,e tunsă scurt, e genul de persoana tăcută,inteligenta, care are multe probleme din cauza ca familia nu o intelege,se taie,vrea să moară, pentru că oamenii sunt asa răi.. Sunteti prosti ma. Doar pentru că nu înțelegi asta nu înseamnă că e greșit.. Eu îi vorbesc la masculin. Îi spunem Kit (de la Kitty,porecla ei). Îi spun el, lui, ăla. Merită să se simtă bine pentru alegerea ei. Dar..mă nici macar nu e o alegere. Nu tu alegi. Asa e în firea noastra,suntem umani. Bine.. unii dintre noi,suntem. Am colegi gay, foarte de treaba,care pe deasupra sunt si ateisti,adică nu cred in dumnezeu. (asta e de capitolul viitor.sunt confuză)

Doar pentru că ei nu au un dumnezeu asta nu înseamnă că nu o sa le împrumut căștile mele,sau un creion sau o pensulă. Nu o să mă feresc de ei,si nici nu o să mă strâmb când îi văd făcându.Si unghiile. Multa lume mi.a spus că nu sunt o elevă bună,o prietena bună,o fiică bună, o persoană pe care o poti da ca un exemplu bun. Si stiti de ce?Pentru că îmi pasă de ei. De ăia 'ciudati'. Pentru că vorbesc cu o fată,ca si cum ar fi un băiat,sau invers,sau pentru că nu sunt sigură în ce dumnezeu cred sau pentru că nu tocesc,ca mai apoi,a doua zi sa uit tot. Eu nu am note mari. Sunt mici,dar sunt si mari. Fizică, mate, franceza, istorie - note mici. În rest am peste 7.50. Dar ghici ce :) Nu e destul. Niciodată nu e destul.

Dar deja m.Am plictisit de subiect,si nu multi o să înțelegeți. Doar..Doar pentru că tu nu înțelegi,asta nu înseamnă că e greșit.

Nu mai judecati persoanele diferite.. Tu râzi, si ti se pare o glumă, arati cu degetul, dar acea persoană, nu doarme nopțile, gândindu-se de ce, de ce trăiește, de ce în lumea asta, de ce animalele au două picioare, Iphone si un caracter de cacat. De ce trebuie să sufere? Să se simtă rău? Să fie dezgustaţi de propria persoană,doar pentru că nu este "normal".

"I'm not crazy. My reality is just different than yours." -Cheshire cat.

Nu sunt nebun. Realitatea mea e doar diferită de a ta. Aţi auzi ma? Si replica e a unei mâţe din Alice in Wonderland. Câtă dreptate,pe care o auzim încă de mici,cand ne uităm la desene,ca mai apoi, pentru că am crescut si na tre sa fim cool,dăm cu piciorul in ea si ne luăm de ăla care nu obisnuieste să poarte haine ca tine, să chiuleasca sau să iasă cu persoane cu care iesi tu. Păi mă, generație deshidratată, mă doare 14 că tatăto o luat-o pă mă-ta pentru că asa o facut Adam cu Eva la începuturile timpului. Din moment ce dumnezeu nu ne.a facut perfecti,normal că pacatuim. Desi nu mi se pare păcat. Dacă inima ta de fata,iti spune că vrei sa ti de mână o fată, atunci aia o faci. Dacă dumnezeu urăște homosexualitatea, de ce avem inima?De ce a fost asa bun incat sa ne lase să alegem ce iubim si ce credem,dacă mai apoi o să ne pedepsească? Eu chiar nu stiu ce să cred. Părinții mei sunt ortodocși,eu la fel. Însă nu pot să nu mă gândesc "Există Dumnezeu? Care-i faza cu celelalte religii?" e în firea umană să ai întrebări de genul asta. Nu mă duc la biserică decat din an in paste,nu ma rog seara,nu-mi fac cruce cand trec pe lângă biserici. Dar asta nu înseamnă că înăuntrul meu,stiu ca Dumnezeu exista si ca Isus a fost pe pământ. Desi am multe confuzii. Dar asta e fix problema mea,nu a ăluia,ca să mă judece.

Si..Am zis ca o sa discut despre asta in capitolul viitor,dar da,am mințit.

V-am facut sa vă gândiți puţin? Să deschideți ochii? (nu despre religie,Dumnezeu,asta e fix treaba voastră,si nu trebuie sa te schimbi dacă nu simti) voi, homofobii (cei care se "tem" sau se simt dezgustaţi de homosexuali) ar trebui să sugeţi un cuvânt cu patru litere. De ce vă e frică,mă? Că o să se tina de mână în faţa ta,si o sa-ti cadă ochii? Tampitilor. Mie imi e frică de voi, clonelor. Iphone, h&m, starbucks, blugi skinny, bani, machiaj profesional la 13 ani, unghii false, extensii, bot de raţă în selfie-uri. CLONE. Asta sunteti,si tuturor ar trebui să le fie frică de voi, pentru că, contamnați planeta asta cu câcatul vostru de "normalitate",pe când, voi sunteți ciudații aici. I'm done. Vă urăsc.

FAKE Where stories live. Discover now