2. Angel with a shotgun

1K 45 5
                                    

De ce? De ce îl visez? Chiar daca visele mele sunt destul de întortocheate, l-Am visat. A fost ciudat. Însă, perfect.

Eram undeva pe o plaja, pe nisip, iar eu scriam ceva. În nisip. Nu stiu ce scriam, dar eram foarte concentrată. Îmi vedeam părul lung cum îmi cădea pe fata, fiind suflat de vânt. Doar un vuiet se auzea, in rest, nimic. Simteam mereu ceva cald in spatele meu, si mare, mult mai mare decât mine. Apoi am văzut un brat în jurul taliei mele, si am recunoscut imediat tatuajele. Era Justin.

Dar normal, trebuie eu să mă trezesc. of. Am rămas putin confuză și clar nervoasă, încruntandu-mă la peretele din fata mea. Am tras mai bine pătura peste mine, si am adormit iar.

Tocmai ce s-a terminat Rebela de la radio. Dar credeți că m-am uitat? Pff, vă rog. Nu am putut. O aplicație nebună ma anunță că au apărut poze noi cu Justin.

We Heart it.

Aplicatia asta perfectă, si acum, idioata care m-a făcut să mă holbez la poze cu Justin si Selena. Nu îmi place Jelena. Cred că era evident.

Însă, dacă ei chiar se iubesc..Si.. Cred că se iubesc, păi, cu ce mă pot împotrivi eu? Cu nimic, exact. Poate că Selena îl face fericit. Eu vreau să fie fericit. Si din moment ce au tot fost împreună si s-au despărtit, iar acum sunt iar împreună, înseamnă că există sentimente. Da stiu, "Ce s-a întâmplat? Ti-ai si schimbat părerea?". ..Nu. Doar că.. dacă el e fericit, si eu sunt.

...

De ieri tot ma uit la un videoclip cu Harry, superb, pe un remix de la The cab - Angel with a shotgun, si...E perfect. Harreh Perfect Styles. Băiatul ăsta e preferatul meu din 1D. Si e asa frumos când plânge. De ce îl fac haterii gay? Pentru că îsi iubeste colegii de trupă? Ei bine, normal că haterii nu realizeaza că are si el inimă. Îmi place că e mereu Harry în orice situație. Îmi aduc aminte ca am citit un fact, unde zicea ceva de genu:

Î: Ce spui despre băieții care te fac gay?

Harry: Pot să îi provoc iubitei tale un orgasm, doar apăsând butonul de follow.

În sfârșit, am scris. Mda, am întârziat, stiu.

Vesti noi? A, nimic important.. Doar m-am certat rău cu Lola, normal că din vina mea, iar de dormit, am adormit spre dimineața. Am constatat că nu am nevoie de nimeni. Cred că pot să fiu singură,si singura, nu? Amuzant.

Nu doar tu suferi, Lola. Nu doar tu esti "obsedată" după Harry. Oh, stai. Eu sunt aia obsedată după atentie. Mhm. Eu mă victimizez, eu rănesc, eu sunt aia rea..Eu ar trebui să mor. Cine a fost lângă tine? Cine a încercat sa te faca sa te simti mai bine? Cine cauta la dracu wi-fi doar ca sa iti poată raspunde? Eu renunt.

FAKE Where stories live. Discover now