7. Not gonna die

706 37 0
                                    

Skillet - Not gonna die (instrumental cover)

Imi place mai mult instrumentalul. E pur si simplu.. relaxant, si totusi, mă face să mă simt mai rău, însă, in acelasi timp, mai bine.. E asa ciudat.

Mi-e somn, sunt asa obosită.. Azi dimineata am întârziat la prima oră.. Dar nu e vina mea că stau la 30 kilometri de scoala! Si plus că este trafic. Si la dracu', plouă! Am fugit de la trecerea de pietoni, spre scoala, si mi-am stropit hainele din cauza beltilor. Super..

Am ieșit la ora 13, si m-am grăbit să ajung in statie, ca sa iau autobuzul. Stiti ce a fost amuzant? Am pierdut două autobuze, si a trebuit să stau o oră în frig, trimițându-i mesaje Lolei, însă nu primeam răspuns.

Am ajuns acasă la 15 jumătate. Dar măcar am ajuns.. Si e vineri, deci, mi-am deschis laptopul. Vroiam să editez si eu o poză, dar de unde? De cand mi-am dus laptopul la reparat, idiotii, mi-au instalat un antivirus idiot, de rahat, si in plus, mi-au sters absolut toate pozele, plus aplicatiile, si mi-au lăsat DOAR Mozilla. Mor. Măcar dacă lăsau Chrome-u'.

Pun iar si iar si iar si IAR replay.. Imi plac prea mult instrumentalele.. mai ales cele de chitară electrică. Ce n-as da sa am una.. As vrea sa fie galbenă, cu putin alb, stiti voi, ca cele originale, cu ceva mic scris într-un colt. Chiar as vrea si eu una.. sa stiu sa cânt la ea.

Jur, mă omor. Mor. Tot primesc mesaje de la un psihopat! Este unul dintre băieții care lucrează la tata la agentie. Nu e tocmai o agenție, dar..ceva asemănător. E un psihopat mintal, de vreo 20 de ani, căruia îi.. *smulgându-mi părul* place de mine. Cel mai nașpa e că, dimineața, in drum spre scoala, el sta pe bancheta din spate a masinii tatălui meu, lângă mine! Acum cateva zile a vrut să isi pună mâna peste a mea, si jur că as fi spus niste prostii pe care nici el nu le stie, si probabil după care tata m-ar fi aruncat în lac. Plus, a facut rost de numărul meu de telefon, si na sună in ore, îmi dă mesaje, si jur ca tot ce as vrea ar fi sa îi cadă acoperisul casei peste el. Sa nu credeti ca arata bine,sau ceva, pentru că e ciudat, are piercing-uri in sprâncene, fumează, e urat, chel, si.. îl urăsc. Chiar nu mai stiu ce să fac.. cum sa-l evit... chestia asta vroiam sa vorbesc cu Lola, dar nu are timp pentru mine.. Eu mereu o intreb dacă e bine, dar pe mine niciodată nu mă intreaba nimeni dacă sunt bine.  Mă sperie ciudatul ăsta..

Nu vreau să puneți întrebări cei care mă cunoasteti.. Chiar nu stiu ce sa zic, sa fac... habar nu am.

Si uneori mă simt asa proasta fata de colegii mei..  eu am învățat pana acum, la o scoala Idioata din comuna in care locuiesc, unde nu înveti cum invata un elev de la oras.. Si sunt in urmă cu engleza, adică, o înteleg, înteleg când cineva vorbeste in engleza, dar eu nu mă pot exprima corect in engleza.. E greu. Past Simple, prezent perfect... and other shits. La mate am fost, sunt, si voi fi praf. La romana ma descurc. Însă.. din moment ce e liceu de arte plastice..vă imaginati cum desenează elevii de acolo :/ eu la desen ieseam cu clasa in curte. Colegii mei desenează ca niste profesionisti, pictează cu atâta talent.. eu.. Am talent, dar nu destul. Si părinții mă presează, mai exact, eu trebuie să muncesc de două ori decât ceilalți.. Si ..E obositor.

Si cu toate astea, eu încă pretind că sunt Meow. OMG.
Inainte sa adorm, in mintea mea e doar Justin. E perfect. Sunt o ciudată, si nu vă zic chiar tot ce gândesc. O să mă credeți depresivă, nebună, perversă, si psihopata. Si nu vreau să ajung la poliție, la protectia consumatorilor, spitalul de nebuni, sau in închisoare. Eh.

Stiu că e usor sa memorezi niste versuri de la o melodie, dar nu inteleg cum eu am reușit să memorez un instrumental. Linia melodică, basul din fundal, ritmul..

Justin Justin Justin Justin Justin Justin Justin Justin Justin Justin Justin Justin Justin Justin Justin. Am scris pe o foaie, pe o ciornă, doar Justin. Am scris fără să mă gândesc măcar.. fără să realizez.. Dar, e tot timpul prezent in mintea mea.

L-am visat doar pe el, putin, dar era lângă mine, si.. de aici am derivat foarte mult. Mai ales că am visat asta la 4 dimineața, si de atunci nu am mai putut dormi.
Doamne, era să uit să vă mulțumesc pentru cele 1,14K lecturi <3 mi-ati facut ziua mai bună. Thanks

FAKE Where stories live. Discover now