Capitolul 42

2.3K 94 26
                                    


Madison's POV

A trecut aproapre o ora de cand a plecat si nu-mi pot controla lacrimile. De ce trebuie sa fiu asa de slaba? A fost greșeala lui, nu a mea. După ce ma gandesc din ce în ce mai mult la acest lucru furia mea continuă să crească.

Astazi, am decis ceva. Daca nu are de gand sa-mi spune ce se intampla in jurul meu, in jurul nostru si intre el si Celine, atunci, nu voi mai fi cu el. Gândul să nu fiu cu el doare, foarte tare, dar nu mai pot trai cu gandul asta.

Nu mai pot trai asa. Stiu ca sunt insarcinata cu copilul lui dar nu e ceva nou pentru mine. Am fost deja în această situație în care am crescut copiii pe cont propriu, fără tatăl lor.

Niall Horan, este momentul sa spui adevarul.

"Mami!" Il aud pe Evan strigandu-ma si ma ridic.

"Intra, scumpule." Il chem si intra in camera. Zambeste larg si sare in pat sa ma imbratiseze.

"Mami, ne-am plictisit. Putem sa iesim, te rog?" Îmi arată ochii de cățeluș și chicotesc.

"Unde vrei sa mergem?" Il intreb. Îi împing părul de pe frunte.

"Um... putem merge... la bunica acasa?" Se bosumfleaza si eu chicotesc incet. Dau din cap și el țipa de încântare. Își înfășoară brațele în jurul gâtului meu si ma strange tare facandu-ma sa rad. "Mersi! Mersi!"

Jumatate de ora mai tarziu suntem in drum spre casa parintilor mei. Copiii sunt nerabdatori in spate, vorbind de Sponge Bob si printese Disney. Îi verific din când în când în oglinda retrovizoare si continui sa conduc.

"Buna, mama." O intampin cand deschide usa. Ochii ei se lărgesc în surprindere.

"Madison!" Tresare aceasta si ma trage intr-o imbratisare. Doamne, mi-a fost atat de dor de ea. "Mi-a fost atat de dor de tine!" Se desprinde de mine.

"Si tu mi-ai lipsit, mama." II zambesc larg.

"Buna, buni!" Copiii spun si o imbratiseaza.

"Intrati." Spune ea si intram impreuna inainte sa inchida usa."Tatal tau e in oras, se intalneste cu niste colegi. Asa ca sunt doar eu deocamdata." Spune si ne asezam pe canapea. "Unde este Niall?" Intreaba si este o mica durere in inima mea. Oh mama!

"E plecat. Niste treaba." Mint. Nu vreau sa fie stresata din cauza problemelor mele.

"Buni, vreau cookies!" Evan alearga din bucatarie.

"Oh, nu am faina." Mama ofteaza.

"E ok mama, ma duc eu sa cumpar." Spun si-mi multumeste inainte sa plec.

Opresc masina in locul de parcare si intru in magazinul Target. Cobor din masina făcându-mi drum înăuntru și colectând un căruț. Îmi împing căruța printre rafturi și aleg lucrurile de care am nevoie și faina pe care o dorea mama, inainte sa ma duc la casa sa le platesc. În timp ce femeia din spatele ghișeului factură articolele simt privirea cuiva pe mine. Cand privesc in jur nu vad pe nimeni. Oftez si ma intorc catre femeie.

"$19.56, doamna." Femeia spune si dau din cap. Platesc si-mi strang cumparaturile. Sunt surprinsa cand ma lovesc de cineva.

"Oh, doamne. Imi pare rau." Mă uit în sus la omul pe care l-am lovit. Ochii mei sa maresc cand recunosc fața familiară de acum șase ani. "Dl. Mathews?" Rasuflu. Ranjeste.

"Buna, Madison." Își etaleaza zâmbetul fermecător. "Mă bucur să te văd din nou."

"Dl. Mathews, mă bucur să vă revăd." Ii zambesc. "Cum de sunteti aici?" Il intreb referindu-ma la tara.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Where stories live. Discover now