Capitolul 12

3.7K 163 10
                                    




Mă aplec cu capul pe fereastra, mintea mea plină de gânduri. Niall conduce iar eu stau pe locul pasagerului in timp ce el conduce prin trafic. Astazi este ziua in care anuntam ca ne vom casatori, din nou. Ne casatorim, din nou. Si sunt foarte incantata. Observați sarcasmul.

"Esti bine?" Niall intreaba si isi aseaza mana pe coapsa mea făcându-mă să tremur. I-am dat mana la o parte si-mi strans picioarele. Il aud oftand si restul drumului este tacut. La radio este o melodie de-a lui Ed Sheeran iar Niall canta incet singur. Imi amintesc ca o data Niall a scris un cantec pentru mine ca un cadou de Valentine's Day și am fost în lacrimi.

Flashback

Mă grăbesc din casă sa merg la Niall. Astazi este Valentine's Day și sunt foarte încântata pentru el sa vada ce cadou i-am luat si intr-un final, dupa un drum de treizeci de minute am ajuns la casa lui. Paza imi deschide portile si intru, parchez masina langa Range Roverul lui Niall si ma indrept spre intrare cu cadoul in mana. Intrand, am asezat cadoul pe masa si am urcat in camera lui. Cand intru, fara sa ciocan la usa, vad ceva ce-mi face inima sa se opreasca. Niall sta in fata oglinzii cu numai un prosop in jurul taliei. Ma holbez la el cu ochii uimiti, la naiba, este atat de frumos, bratele lui si spatele lui...

"Iti place ce vezi?" Ma intreaba el stand inca cu fata la oglinda și eu chicotesc. Am mers langa el si l-am imbratisat de la spate, asezandu-mi obrazul pe spatele lui. E dur însă confortabil. Acesta chicotit ușor intorcandu-se ma ia in bratele lui si ma trage aproape. "La multi ani de Ziua Indragostitilor, baby!" Sopteste, doar ca eu sa-l aud.

"Happy Valentine's Day." Zambesc. Se apleacă mai aproape și încet își așează buzele pe ale mele. Buzele lui sunt moi dar dar tari impotriva alor mele. Sarutul lui e atat de pasional incat nu vroiam sa ma retrag, niciodata. Mi-a urmărit buza de jos cu limba cerand aprobare și am acceptat cu bucurie, limba lui se lupta cu a mea ca să ne sărutăm. Sarutul devine fierbinte cand el isi plimba mainile pe spatele meu si ii da fundului meu o strangere jucausa.Mă retrag înainte să ajungem prea departe.El se stramba la pierderea contactului nostru si rad. "Haide, sa mergem." Spun.

"Ti-a placut?" Ranjeste si-mi dau ochii peste cap, acesta râde cu râsul lui fără griji și i-am lovit pieptul gol.

"Okay. Deschide cadoul acum." Spun pe măsură ce ne facem confortabili pe canapea dupa ce am servit cina. Imi zambeste larg inainte sa rupa harita impachetate in jurul cadoului deschizandu-l. Când ochii lui ajung asupra a ceea ce este înăuntru, ei se largesc. Un ceas Rolex, ultimul model Rolex, pe care si-l dorea la nebunie. Rânjetul devine mai mare și mă zdrobește în brațe sale.

"Multumesc, multumesc!" Continua sa-mi multumeaca si eu chicotesc.

"N-ai pentru ce, babe." Spun si ii sarut obrazul. Se retrage si ma saruta pe buze, un sarut dulce de multumire. Zambesc in sarut si el se retrage.

"Randul meu acum." Spune el si eu zambesc si ma asez. Acesta se apropie si-mi sopteste in ureche. "Stai aici." Respiratia lui imi atinge urechea si un fior imi strabate sirea spinarii. Se duce înapoi sus și se intoarce dupa un minut, doua. Ochii mi s-e largesc cand vad cand vad o chitara in mana lui, se apropie si se aseaza pe canapea. Ochii deja se umplu de lacrimi, cand realizez ca va canta. Se face comod cu chitara in mana si incepe sa cante.


  I figured it out
I figured it out from black and white
Seconds and hours
Maybe they had to take some time

I know how it goes
I know how it goes for wrong and right
Silence and sound
Did they ever hold each other
Tight like us?
Did they ever fight like us?

You & I
We don't want to be like them
We can make it 'til the end
Nothing can come between
You & I
Not even the gods above
Could separate the two of us
No, nothing can come between
You & I
Oh, you & I  


Lacrimi imi strabat obrajii cand acesta termina. Este un cantec atat de frumos. Mă lansez pe el când își pune chitara deoparte. Isi infasoara bratele in jurul meu si ma strange la pieptul lui. Plâng pe umărul lui în timp ce îmi mangaie încet spatele, cântecul m-a facut atât de emoționala. M-am retras si l-am sarut.

"A fost asa de frumos, Niall." Acesta zambeste mandru si-mi saruta fruntea.

"L-am scris pentru tine." Spune si eu il sarut din nou.

"Te iubesc."

"Si eu te iubesc, iubito." Spune si ma saruta.

Prezent

In aceea zi chiar am crezut ca 'nimic nu poate interveni intre noi' dar, a fost diferit. El însuși a rupt relația noastra din cauza unor poze false. El credea ca l-am înșelat cand el era totul pentru mine.

"Ce s-a intamplat? De ce plângi?" Niall ma scoate din gândurile mele, realizand ca obrajii mei sunt brăzdați de lacrimi. El oprește masina in locul de parcare al restaurantului si se întoarce spre mine. Imi prinde obrajii in mâinile lui mari si-mi șterge lacrimile. "Ce se intampla?" Ma intreaba din nou. Ma retrag din strânsoarea lui, deblochez usa si ies din masina.

"Te urasc!" Spun înainte sa închid usa.

-----------------------------

Cum este? Stiu ca este scurt dar, asa este el, poate pun urmatorul capitol mai repede si urmatoarele 2 capitole sunt mai lungi. 

Si am repostat prima mea carte, poate treceti cu o privire.

Sper sa va placa acest capitol si pentru urmatorul capitol haideti sa strangem 40 de citiri si 10 voturi.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Where stories live. Discover now