Capitolul 36

2.3K 88 16
                                    


Madison's POV

"Ne vedem diseară." Niall spune îndreptându-se către usa de la intrare. "Te iubesc." Spune și-mi prinde buzele într-un sărut. Îl raspund adâncind sarutul făcându-l mai pasional. Se retrage și rămân fără aer.

"Te iubesc." Ii zâmbesc și-mi săruta fruntea încă odata.

"Pa, copii." Niall le spune gemenilor, Evan ii face ușor cu mâna iar Emma se ascunde după picioarele mele. Ma uit la ea și o rog in tăcere sa-i răspundă. Lacrimi ii cad din obraji iar fata lui Niall se înmoaie. "Prin-" Emma nu-l lasă sa termine căci fuge înapoi in camera ei. Niall ofteaza adânc.

"Nu-ți face griji, o sa fie bine." Spun și-mi așez o mâna pe umărul lui. Aproba trist și merge la mașina care-l așteaptă. Le fac cu mâna lui Bobby și Maura si aceștia îmi raspund. Odata ce mașina nu se mai zărește, îl ridic pe Evan in brațele mele, închid usa și intru.

Urc scările și intru in camera copiilor. Acolo, ochii mei o găsesc pe Emma, întinsa in patul ei, fata îngropată in perna, suspinând încet. Zâmbesc, nu penru ca plânge, ci pentru ca arată cât de mult își iubește tatăl. Este copleșitor. Merg spre patul ei și-l așez pe Evan pe podea. Acesta se urca in pat și-mi așez mâna pe capul Emmei.

"Shh, baby. Este in regula." Încerc sa o calmez. Este incredibil cum intr-o perioada atât de scurta de timp copii și Niall au creat aceasta legătura specială. "Tati se întoarce diseară. Este plecat doar astăzi." Ii spun plimbându-mi degetele prin parul ei.

"Îl vreau pe tati." Îmi spune cu autoritate, vocea ei trepidand.

"Se va întoarce, diseară. Doar câteva ore." O asigur. "Haide! Ridicate! Vom găti ceva, ce vrei?" O întreb dar tot nu-mi raspunde. "Cartofi prăjiți? Prăjituri? Ce vrei, baby?" O întreb.

"Îl vreau pe tati." Spune încă odata. Nu pot decât sa Oftez adânc.

"Ce ar fi sa dormi puțin." Oftez din nou și ma uit la Evan care deja adoarme încet. Ies silențios din camera si închis usa încet. Odata ieșită, ma duc in camera mea și ies pe balcon.

36

Soarele apune aprins iar aerul rece al iernii îmi cuprinde corpul făcându-ma rece. Inspir adânc gândindu-mă la copii, la Niall, la viața noastră. Gândurile îmi sunt îngândurate de toate acestea și dintr-o data ma simt foarte obosita.

Îmi amintesc acele zile când ma enervam fiindcă toată lumea ma simpatiza din simplul fapt ca gemenii mei nu au un tata. Obișnuiau sa fie atenți in jurul meu, sa nu-l menționeze me Niall in jurul copiilor. Dar sa fiu sinceră, Niall niciodată nu mi-a părăsit gândurile. Mai târziu, m-am mutat la New York, mi-am găsit un loc de munca intr-o cafenea, nimic special. Chiar dacă ii aveam pe părinții mei, nu voiam sa depind de ei, așa ca am aplicat pentru asistenta personală al unui designer de interior și lucrez acolo de atunci. Dar nu cred că-mi voi păstra locul de munca dacă ne vom întoarce in Londra. Da, m-am decis sa ma mut in Londra cu Niall și sa încep o noua viața cu el și copiii.

Ceva îmi spune ca ziua asta nu se va termina prea bine. Am acel sentiment in stomac ca ceva rău se va întâmpla. Sper doar ca Niall sa se întoarcă bine. Dacă ceva i se întâmpla....Nu! Îmi strâng ochii uitând acest gând.

Intru înapoi in dormitor, după in baie ca sa fac o baie fierbinte. Ma dezbrac și intru in cada pana la gât. Oftez adânc si-mi închid ochii.

"Niall, unde ar trebui sa pun lampa asta?" Îl strig de jos. Eu și Niall ne-am mutat împreuna astăzi și despachetam de trei ore întregi. Sunt atât de obosita dar știu ca trebuie sa terminam.

Aud pași și Niall apare în fata mea. Ii arat lampa iar el oftează obosit. Îmi ia lampa din mâna și o aseaza pe masa de cafea de lângă canapea.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Where stories live. Discover now