Capitol 6

4.6K 204 9
                                    

N/A: Nota importantă la finalul capitolului, citiți. 😉
====-----======•••••••••

"Mama? Mami?" Aud o voce slaba, trezindu-ma. Cand am adormit? Mi-am deschis ochii dar i-am inchis imediat, protejand ochii de lumina diminetii. I-am deschis din nou in cateva secunde si-l vad pe Evan in fata mea, privind cunfuz? Cand imi ridicat capul, gatul incepe sa ma doara si realizez ca sunt in living. Stau pe podea cu mainile pe podea imbracata in hainele de ieri. "Mami? De ce dormi aici?" Evan ma intreaba si nu stiu ce sa-i spun.

"Um...Am avut de munca si am adormit aici." Spun nesigura dar el aproba. Respir usurata.

"Azi e duminica. Trebuie sa iesim sa mancam."  Nu am chef sa ies sa mananc, dar este duminica noastra si nu pot refuza. Se va supara. "Fetele sunt asa lenese." Spune el iar eu ma uit uimita.

"Ce ai spus?" Intreb eu prefacandu-ma nervoasa. Se uita la mine si zambeste rautacios.

"Tu cu Emma sunteti asa lenese, mami." Spune si imediat incep sa-l gadil. Sfarseste in bratele mele, făcându-mi starea de spirit stralucitoare și făcându-mă să zambesc pana la urechi.

"Cere-ti scuze." Ii cer eu. Stiu ca e copilaresc dar pe bune am douazeci si sapte.

"S-scuze." Spune printre rasete. "Haide, mi-e foame." Spune el, bosumflat.

"Emma s-a trezit?" Spun ridicandu-ma de pe canapea cu el in bratele mele. El da din cap.

"Asta-i cea ce spun, fetele sunt lenese." Ma incrunt la remarca lui si el se scuza.

"Du-te si trezeste-o. Vin sa va imbrac." Spun si il las jos si el fuge in camera lui. Ma indrept sprea a mea sa ma pregatesc si i-au si hainele copiilor. Jeans si tricouri merg. Dupa ce m-am imbracat pe mine si pe copii am mers la cafeneaua din apropriere, unde mergem de-obicei.

"Buna Madison!" Dna. Cathy, chelnerita noastra obisnuita. Ii zambesc,ii saluta pe gemeni si ne i-a comenzile, Evan a vrut clatitle, Emma oua prajite si eu am comandat o cafea si niste clatite.

"Mami?" Emma spune, incepand sa mancam. Eu beam cafea si mi-am indreptat privirea spre ea. "A fost un om in casa noastra ieri. Cine era?" Intreaba ea iar eu ma inec in cafea si Evan imi intinde paharul cu apa. Eu il beau "Cine era mami?"

"E-el...e-el este un vechi prieten." Mint eu.

"Oh." Spune ea si continua sa mananca. Ritmul inimii mele incepe sa creasca. Daca ajung sa stie cine e tatal lor? M-ar părăsi pentru el? Nu, nu. Nu ar face-o. "Mami, vreau sa merg la baie." Emma imi sopteste in urece, scotandu-ma din ganduri. Am aprobat si am ajutat-o sa coboare de pe scaun. Este atât de familiarizată cu locul incat poate sa mearga fara mine. Intre timp Evan imi povesteste despre o fata de la gradinita.

Cateva minute trec si Emma inca nu s-a intors. Eu si Evan terminam de mancat si inca o asteptam. Unde poate fi? Fiind o mama, m-am ingrijorat ca ii i-a atat de mult timp asa ca m-am ridicat si mi-ai facut drum catre baie dar i-am vazut figura ei micuta venind. Inima mi-o i-a la guana pentru a doua oara astazi cand vad cine este langa ea.

"Mami, m-am intalnit cu prietenul tau langa baie." Spune ea aratand spre Niall. Il tine de mana si se uita la mine intens.

"Buna." Niall spune neluandu-si ochii de pe mine."

"El e Evan. Fratele meu."Em ii spune lui Niall.

"Buna Evan." Niall spune uitandu-se la el. Evan ii zambeste inapoi.

"Pai, um... Sa mergem. Am niste treaba de rezolvat." Spun luand mana Emmei tragand-o departe de el. Durere apare pe fata lui si aproape ma simt rau. M-am grabit sa platesc nota inainte sa strang lucrurile mele si ale copiilor si am iesit  fara sa-l privesc.

I-am pus pe copii in scaunele lor si m-am indreptat spre locul meu dar am oprita. Mi-am ridicat privirea din pamant sa-l vad pe Niall, am incercat sa trec de el dar mi-a prins mana in a lui intorcandu-ma spre el.

"Niall-"Incep dar m-a intrerupt.

"Trebuie sa vorbim Madison. Suna-ma." Spune si imi intinde o hartie. Imi retrag mana din stransoarea lui si faram foaia inainte sa i-o inapoiez. M-am intors si m-am urcat in masina. Am incuiat usile si am condus catre casa.

=====----=====
Stiu ca nu am pus un update de mult dar laptopul meu are o problema cu încărcătorul si trebuie sa-l schimb si asta durează in jur de 2 săptămânii si imi este foarte greu sa traduc de pe telefon si de-asta mi-a luat atat sa traduc acest capitol. Plus toate tezele la care am o grămada de învățat.
Imi pare nespus de rau ca nu am putut pune acest capitol mai devreme.

In alta ordine de idei sper ca va plăcut acest capitol, nu uitați sa votați si sunteți liberi sa aruncați o privire si la celelalte lucrări ale mele (care primesc update mai des câteodată😁😳). *In curând o sa public o poveste pe care o am in ciorne de un an si sunt foarte entuziasmantă. *

Xoxo, Lea.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Where stories live. Discover now