Capitolul 15

3.6K 159 8
                                    


Simt ca Niall mă ridica și l-am lăsat, acum ma simt slabita fizici si emotional sunt slabita. Fara prietenul meu cel mai bun alaturi de mine, sunt nimic. Oftez si imi las capul sa cada pe pieptul lui Niall, in timp ce ma cara pe brate. Acesta se apleaca si-mi saruta fruntea si eu ma retrag. Durere se asterne pe fata lui dar o acopera. Imi inchid ochii.

"Tati? Ce s-a intamplat cu mami?" Il aud pe Evan.

"Nimic. Mama voastra este bine." Spune și mă poartă la etaj. Simt moliciunea patului meu si oftez. "Esti bine?"

"Este numai vina mea." Soptesc mai mult pentru mine.

"Nu, baby." Incepe el.

"Nu-mi spune asa." Ma rastesc si el ofteaza, scuturandu-si capul.

"Este defapt, vina mea." Spune el. Eu raman tacuta. Isi aseaza mana peste a mea dar mi-am smuls-o departe. "Te-am ranit atat de mult, Madison. Stiu, dar regret atat de mult, totul. Te iubesc si vreau sa incepem din nou. Vreau sa ma revansez fata de tine. Sa ma revansez fata copii, de cei patru ani ai copilariei lor pe care i-am pierdut. Te rog, lasa-ma sa ma revansez fata de voi, va iubesc atat de mult."

"Lasa-ma in pace, Niall." Spun.

"Madison-" Incepe dar il intrerup.

"Te rog." Il implor. În timp ce suspină în înfrângere sau exasperare. Se ridica si se apleaca sa-mi sarute fruntea.

Imi iau telefonul de pe noptiera si incerc sa-l sun pe Liam. Continua sa sune dar el nu raspunde. Incerc de mai multe ori si se duce la mesagerie.

Stiu ca nu am procedat corect dar nu puteam sa-i spun. Stiu ca l-a ranit mult faptul ca i-am ascuns asta si chiar mi-as fi dorit sa-i dau un motiv intemeiat. Mi-a fost frica, mi-a fost frica de reactia lui. Mi-a fost frica ca as putea sa-l pierd. L-am pierdut, mi-am pierdut cel mai bun prieten. Am mai incercat sa-l sun din nou chiar daca stiam ca vocea robotica si-mi inchid telefonul. Ma intind in pat si oftez pentru a suta oara.

Niall's POV

"Tati? Este mami bine?" Intreaba Evan.

"Da, amice. Este doar obosita." Spun si-i ciufulesc parul. Aprob si se intoarce sa coloreze cartea din fata lui. 

Cuvintele lui Liam îmi fug în cap. I-a vazut durerea in acesti 5 ani si nimeni nu va stii cat de mult am ranit-o. Cum am putut sa cred in niste fotografii si nu in sotia mea? Ma uraste acum.

In toti acesti ani, m-am făcut dependent de muncă. Am lucrat in exces doar sa trec peste. M-am culcat cu alte femei s-o uit si regret totul atunci cand am aflat adevarul. Imi amintesc cand Zayn mi-a trimis copiile si dovezile ca Madison era inocenta. Toata lumea era suparata pe mine. Au crezut ca am facut cea mai mare greseala a vietii mele si a trebuit sa recunosc ca este adevarat. Am facut greseala vietii mele. Imi doresc sa ma revansez fata de ea dar este prea incapatanata. Nu am puțin merită o a doua șansă? Nu! N-o meriti! Constientul imi spune si stiu ca este adevarat dar sunt prea egoist ca s-o las sa plece. Si o iubesc. O iubesc pe ea si pe copii nostri. Sunt intrerup de telefonul meu care incepe sa sune si ma uit sa vad ca este mama. Au trecut aproape opt luni de cand am vorbit cu ei sau vazut si in ultima vreme a sunat destul de des. Am oftat si am raspuns.

"Mama." O intampin la telefon.

"Niall, copilul meu. Cum esti? Pe unde ai fost? De ce nu ma mai suni? De ce nu vii sa ne vizitezi pe mine si pe tatal tau?" Palavrageste ea in timp ce plange.

"Sunt un om ocupat, mama." Spun mult mai taios decat am intentionat. Linia este silentioasa pentru un moment inainte sa inceapa sa suspine. "Te rog, nu mai plange mama." Spun.

"De ce faci asta, Niall?" Suspina ea. "Esti atat de ocupat incat nu poti vorbi cu propria mama?"

"Mama. Te rog." Spun si oftez.

"Unde esti acum?" Ma intreaba. Ar trebui sa-i spun? Oare cum v-a reactiona. "Niall?" Spune ea cand imi i-a prea mult timp sa raspund.

"Sunt la Madison." Admit. Spun si linia este silentioasa inca o data.

"Madison?" Incepe sa planga din nou. "Deci este adevarat ca v-ati logodit." Spune ea cu extaz in voce.

"Da. O sa ne casatorim din nou." Spun.

"Oh, Doamne! Sunt atat de fericita. In sfarsit ti-ai realizat greseala." Spune ea. Soneria suna si copii se uita la mine. 

"Trebuie sa plec, mama. Pa!" Spun.

"PA, Niall. Ai grija si nu uita sa ne vizitezi cat mai curand. Te iubesc." Spune si eu inchid fara niciun cuvant. Soneria continua sa sune si ma ridic de pe canapea sa deschid. Aud pasi si o vad pe Madison coborand pe scari.

"Ce cautati aici?" O intreb.

"Am venit sa deschid usa." Spune ea.

"Puteam sa fac si eu asta." Imi dau ochii peste cap.

"Este casa mea." Se rasteste la mine si merge spre usa. Oftez si ma asez inapoi pe canapea. Isi intoarce privirea spre copii dar ei ne ignora. Rasufla usurata si se duca la usa. Cateva minute trec dar Madison nu se intoarce. Asa ca m-am dus sa verific.

Vederea de lângă ușă imi face inima sa se opreasca si sangele din vene sa-mi fiarba. Imbrățișează pe cineva și e un bărbat, m-am apropiat de ei si inima mea a sarit din piept cand realizez pe cine imbratiseaza. Se indeparteaza iar el o saruta pe frunte.

"Mi-a fost dor de tine, Louis." Spune ea si-l imbratiseaza din nou.

"Si mie de tine, sweet cheeks." Zambeste el si o saruta din nou. Isi ridica privirea si ii aterizeaza pe mine. Sclipirea de bucurie din ochii lui dispare si este inlocuita cu furie. Si inainte sa stiu sunt pe jos și el e deasupra mea strangandu-ma de guler.

___________________________

O Doamne!!! Am ajuns la 1k de vizualizari! Nu pot sa cred, sunteti cu totii minunati! Nici nu stiu ce sa spun...ma gandeam la un Q&A, daca ati vrea?

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Where stories live. Discover now