Capitolul 27

2.9K 116 9
                                    


"Paris?" Incerc sa nu par incantata. Oh, Doamne! Chiar suntem in Paris acum. Nu că nu am fost aici înainte, dar Parisul este întotdeauna interesant. Inca nu pot sa cred.

"Da, Paris. E ca o excurie cadou pentru copii, stii tu." Niall imi zambeste si eu ii raspund.

"Este atat de dragut Niall. O sa le placa." Spun.

"Numai lor? Nu ai tu o obsesie cu Parisul?" Ma tachineaza el si jucăuș m-am strambat la el. Amandoi pufnim in ras inainte sa fim intrerupti de copii.

"Hai sa mergem! Hai sa mergem!" Spun ei entuziasmati.

Este deja miezul noptii aici si toti suntem obositi de la activitatile de acasa. Soferul limuzinei negre opreste masina in fata unui hotel. Le Bristol. Imi amintesc acest hotel, prima data cand am venit la Paris cu Niall am stat aici. Zâmbesc la amintirea ce m-a fulgerat.

Emma si Evan au adormit in limuzina asa ca eu si Niall a trebuit sa ii căram pana in camera de hotel. Nu sunt sigura daca împărțim o camera dar nu as avea o problema pentru ca suntem in relații mult mai bune acum.

"Rezervație pe numele Horan." Niall ii spune femeii din spatele recepției. Femeia isi ridica privirea si gura i se deschide cand il priveste pe Niall. Se holbeaza la el de parca vrea sa-l manance. Obrajii ei rosesc si zambeste uitandu-se la el.

"O-o secunda, va rog." Spune ea, rosind continuu. Pe bune, poate fi serioasa macar? Stau chiar langa el si el o tine in brate pe fiica noastra. Dar voi nu sunteti impreuna. Subconstientul meu isi da ochii peste cap la mine. Poti sa incetezi si tu.

"Um ... da, dl. Horan." Roseste din nou. Se apleaca incercand sa afiseze decolteul ei. Ma sperii si imi dau ochii peste cap. "Pot sa am cartea ta de identitate, te rog." Ea spune oferindu-i un zambet flirtand. Niall se încruntă la ea si stiu ca incepe sa devina iritat.

"Domnisoara Porter." Spune o voce din spatele ei si acesta se intoarce. "Imi cer scuze, dl. Horan, este noua aici." Omul isi cere iertare.

"Cum o fi. Am nevoie de cartela camerei noastre." Niall se rasteste la acesta.

"Imi pare rau, domnule." Isi cere scuze si ii intinde cardul camerei noastre. Niall o priveste pe receptionera cu dezgust care acum se uita la podea, palida, fara o culoare pe fata. "Bagajele dvs. sunt deja acolo." Adauga iar Niall ii multumeste.

"Haide." Spune intorcandu-se catre mine. Aprob si il urmaresc catre lift. Atmosfera familiara imi aduce fluturi in stomac. Sarutul pe care l-am impartit a fost destul de aprins. Ma uit la Niall si ochii lui sunt indreptati catre peretele dra il pot vedea ranjind si stiu la ce se gandeste. Dupe doua minute ajungem la ultimul etaj iar Niall ne indruma catre camera noastra.

"As putea dormi un an." Gem dramatic. Niall chicoteste de pe partea cealalta a patului.

Suntem aici de treizeci de minute, am facut un dus in timp ce Niall i-a culcat pe copii. Mai tarziu a facut si el un dus cat eu m-am imbracat. Acum eu si Niall suntem intinsi in pat de o parte si de alta a copiilor, patul fiind destul de mare pentru toti patru.

"Esti okay cu toti dormind in acelasi pat? Putem lua alta camera." Niall spune.

"Nu este bine." Spun incercand sa nu par disperata. Niall eziteaza inainte sa imi zambeasca. Am adormit cu un zambet pe fata.

"Madison. Trebuie sa te trezesti. Acum." Aud pe cineva incercand sa ma trezeasca. Gem si imi pun pilota peste cap, blocând persoana. "O sa întârziem. Haide!" Persoana imi trage din nou cearceaful in jos. Gem inca o data si imi deschid ochii.

Niall sta langa mine pe pat. Nu poarta tricou iar parul sau nu este aranjat si stiu ca de-abia a iesit din dus. Si urasc sa recunoasc cat de bine arată.

"Ai terminat sa ma admiri?" Intreaba rânjind făcându-ma sa roșesc.

"Am vazut si mai bine." Rad de el si acesta ma privește urat. "De ce m-ai trezit?" Il intreb.

"Pregăteste-te. Vom întârzia." Spune si imi încrunt sprâncenele.

"Tarziu? Pentru ce?" Il intreb.

"Te pregatesti?" Isi da ochii peste cap si se duce la bagajul sau. Oftez si ma dau jos din pat. Copiii inca dorm.

"Ii trezesc?" Il intreb.

"Da, daca vrei sa faci un dus dupa ce le faci lor o baie." Spune si il aprob.

"Scumpule, trezește-te." Ii trezesc pe copii.

Toti am facut dus si ne-am îmbrăcat. Niall este imbracat Casual cu un tricou negru cu blugi albaștrii, arătând incredibil de bine si eu sunt îmbrăcată intr-o bluza alb si blugi albaștrii. I-am îmbrăcat pe copii cu blugi albăstrii iar Emma poarta un hanorac roz. Parul lui Evan este aranjat pe spate toate creditele mergând către tatăl sau.

"Unde mergem?" Il intreb pe Niall. 

"Prima data luam micul de jun." Spune acesta indrumandu-ne spre restaurantul hotelului.

Odată ce am terminat de mâncat, am iesit din hotel si limuzina de aseară ne aștepta.

"Oh, vai, masina asta e asa mare!" Evan exclama foarte încântat iar noi radem de el. Aseară copiii au adormit deci nu au avut timp sa admire mașina.

"Da si este a noastra." Niall spune trecându-si mana prin par.

"Pe bune? Wow!" Emma si Evan exclama. Rad din nou. Șoferul ne deschide usa si urcam toti. I-am asezat pe copii in scaunele lor de masina si m-am asezat langa ei.

"Unde mergem, tati?" Emma întreaba.

"Este o surpriza, printeso. O să-ti placa." Ii spune cu un zâmbet. Dupa ras si zâmbete masina se oprește iar Niall zambeste larg. Ce pune la cale? "Haideți! Am ajuns." Spune si coboară din limuzina dupa ce șoferul deschide usa. I-am ajutat pe copii sa-si scoată centurile si am coborât. Am privit in sus si gura mi s-a deschis pana la pământ. Doar nu a...o Doamne!

"Disneyland!" Tipa copii puternic si il doboară pe Niall cu o îmbrățișare.

---------————————--------
Stiu ca am întârziat foarte mult cu acest capitol dar stiu ca o sa le iubiți pe urmatoarele care le voi posta chiar mai repede.

Nu uitați sa ⭐️ si sa 💬

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum