Capitolul 25

3.2K 123 3
                                    



"Haide, trebuie sa te trezesti." Incerc sa-l trezesc pe Evan în timp ce gemete si se face mic sub patura. Zambesc si-mi scutur capul. "Este ziua ta, baby. Scoală-te!" Spun din nou. La mentionarea zilei sale de nastere, se ridica din pat si bate din palme plin de bucurie.

"Este ziua mea!" Spune el entuziasmat, facandu-ma sa chicotesc.

"La multi ani, baby." Spun si-l infasor intr-o imbratisare stransa aproape de pieptul meu si ii sarut obrajii dolofani. El chicotește și mă sărută înapoi. Il las sa plece si fuge din camera lui. Merg spre patul Emmei sa o trezesc. "E timpul sa te trezesti, baby girl." Imi trec degetele prin parul ei si isi deschide ochii. "La multi ani, scumpo." Spun si imbratisez strans.

"Multumesc, mami!" Zambeste si se ghemuieste la pieptul meu.

Odata ce am terminat dusul Emmei, il spal pe Evan, în ciuda protestului său. Vroia sa deschida cadouri prima data. Dupa dus si dupa ce i-am imbracat coboram impreuna. Maura si Bob stau pe canapea si se uita la Jame's Corden Late Late Show iar Niall sta langa fereastra, vorbind la telefon.

Eu si Niall...pai, suntem bine. Aerul din jurul nostru este mereu vesel si amandoi suntem, surprinzator, confortabil unul cu celalat. El nu a făcut nici o încercare de a face un nou pas înainte si nu a pomenit nimic despre casatoria mea cu el și mă bucur foarte mult. Nu sunt pregatita sa ma casatoresc din nou cu el și sper că nu mă va forta să fac asta.

"La multi ani, printesa!" Niall ii ureaza Emmei prima si apoi se intoarce spre Evan. "La multi ani, buddy." Le saruta obrajii si amandoi ii multumesc cu un zambet mare pe fata.

"Este prima noastra zi de nastere cu tine, tati." Emma spune cu un ranjet pe fata iar Evan zambeste larg. Chiar si Niall le surade si ingenuncheaza langa ei.

"Si sper ca o sa fie cea mai buna zi din totdeauna." Le spune, zambind cu iubire.

Copii merg spre bunicii lor si Maura si Bob ii imbratiseaza si le saruta fruntile. Niall se ridica si vine catre mine.

"Buna." Spune si imi zambeste.

"Buna dimineata." il salut inapoi cu un zambet pe fata.

"I-am invitat pe parintii tai, Louis, Liam si iubita sa. O sa avem un pranz in familie si apoi noi mergem undeva." Spune.

"Unde mergem? Si ce inseamna noi?" Il intreb.

"Este o surpriza. Tu, eu si copiii." Raspunde el. Ma incrunt la el si zambeste scuturandu-si capul. "Nu iti spun unde mergem." Spune el. Ma bosumflez si oftez. Se apleaca in jos si respiratia mi se opreste brusc. Imi saruta obrazul si-si lasa buzele acolo cateva secunde inainte de a se retrage. Obrajii imi rosesc si incerc sa spun ceva. "Ti-l aduci aminte pe Zayn?" Intreaba.

"Cine l-ar uita? Cum este? A trecut atât de mult de cand nu l-am vazut." Ii raspund.

"Yea, l-am invitat si pe el. Este în regulă?" Intreaba.

"Desigur. Zayn este prietenul tau cel mai bun si chiar imi lipseste. Eram prieteni, iti amintesti." Zâmbesc si el ma aproba. Eu si Zayn eram chiar foarte apropriați unul de celălat. A fost ca un frate pentru mine si am avut o relație foarte buna.

"Cum a fost discuția cu Louis?" Il intreb, dupa câteva minute de tăcere.

Ieri, Niall si Louis au vorbit. M-am întâlnit cu Louis cu o zi înainte si i-am spus despre decizia mea in legătura cu Niall. A fost suparat la inceput dar cand am inceput sa-i explic totul s-a mai calmat. A vrut sa vorbească cu Niall, iar Niall cu siguranța ca a acceptat chiar daca am fost îngrijorată. Dar, nu am putut spune nu.

"A fost bine. M-a avertizat daca te rănesc din nou pe tine sau copiii, nu se va gândi de doua ori înainte sa ma lovească." Rade el. "A incercat sa ma amenințe dar a fost destul de amuzant." Chicotește el.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum