Capitolul 37

1.9K 83 6
                                    

Capitolul 37

Madison's POV

Inima începe să-mi bată puternic după apelul anonim iar gândurile îmi sunt albe. Cine era? Ce vroia de la mine? De ce fac asta? Întrebări la care nici nu am un răspuns in minte. Poate cineva îmi joaca o festa. Da. Este doar o gluma. Încerc să-mi liniștesc inima și tresar când aud soneria. Clipesc rapid și realizez ca am lacrimi in ochi. Soneria se aude din nou și ma ridic de pe canapea. Deschid usa și văd un bărbat stand cu un coș de trandafiri rozalii.

"Dna Horan?" Întreabă el.

"Um...da, eu sunt." Ii zâmbesc și îmi întinde coșuletul. Îmi da și o hârtie pe care i-o semnez și ii mulțumesc din nou. Ma privește preț de câteva secunde și zâmbește.

"Sunteți bine?" Ma întreabă și simt ca vocea lui e cunoscuta. Aprob din cap și acesta îmi zâmbește, ma încrunt. "Sa aveți o zi buna." Zâmbește din nou si pleacă.

Ce-a fost asta?

A fost doar un om care a livrat niște trandafiri pe care sigur Niall i-a trimis. Sunt doar paranoica. Sau nu? Sau se întâmpla ceva in jurul meu? Nu. Nu. Totul este inregula. Ma duc in casa sa găsesc o vaza sa pun florile după ce o umplu cu apa, după care ma duc in living să-i scriu lui Niall.

Către:Niall

Mersi pentru trandafiri. Te iubesc. X

Aștept să-mi răspundă dar nu primesc nimic așa ca ma duc in bucătărie sa pregatesc niște sandwich-uri. Tai legumele incet si simt cum cineva ciocane in fereastra de langa chiuveta si cand ma uit la ea este ceva pe ea. Inima îmi sare din piept din nou în timp ce mă apropii de fereastră. Scanez hartia din geam si realizez ca este un mesaj pe ea.

Ești a mea și voi face orice să te am. X

Respirația imi este iregulata din nou, totul din jurul meu se estompează, lacrimi mi s-e formeaza in ochi si ultimul lucru care mi-l amintesc este capul lovindu-se de podea si ochii inchizandu-se.


Niall's POV

"Deci, ce spuneti dl. Horan? Aveti de gând să semnati?" Dl. Adams ma intreaba.

Intelegerea e buna, profitul bun dar nu stiu cat de bine se vor vinde. Oamenii nu cumpara produse scumpe si stiu asta foarte bine.

"Dl. Adams." Imi dreg vocea. "Nu prea sunt de acord cu pretul. Ce spuneti de 200?"

"Doua sute? Dar este un pret foarte scazut dl. Horan?" Declara el.

"Iar 500 este foarte ridicat iar produsul acesta nu valoreaza atat." II explic. "Oamenii nu si-l permit, iar cand oamenii nu si-l permit în mod evident nu vor cumpăra iar noi nu vom avea profit." Adaug. 

"Dar 200 e prea putin, putem avea pierderi foarte mari." Asistentul sa vorbeste.

"Castigul nu este cel mai important, satisfactia clientilor este pe primul loc." Zayn le reaminteste si eu il aprob.

"Nu pot reduce pretul." Dl. Adams anunta.

"Atunci, nu semnez contractul." Spun si ma ridic de pe scaun. Este deja dupa-amiaza si el nu aproba cu nimic. N-am sunat-o pe Madison, n-am vorbit cu copiii mei si imi lipsesc. Imi lipsesc atat de mult.

"Niall," Zayn incepe sa vorbeasca dar imi ridic mana sa il opresc. 

"Daca reduci pretul, atunci semnez contractul daca nu, poti uita de el." Imi iau telefonul si ies. Asistenta mea mi se alatura si imi intinde o sticla cu apa, pe care o beau imediat. Formez numarul lui Madison, trebuie sa vorbesc cu ea. Telefonul suna si suna dar nu raspunde.

De ce nu-mi raspunde? A patit ceva?

Gânduri ca ea nu este în regulă îmi fac stomacul să se rumenească și inima îmi cade în stomac. Poate face un dus? Da. Este bine. O sa ma sune inapoi. Beau ce a mai ramas in sticla si incerc sa ma calmez. Dupa cateva minute sun din nou si nu primesc niciun raspuns. De ce nu imi raspunde? II scriu un mesaj si realizez ca am un mesaj si un apel pierdut de la ea. Shit. Poate e suparata ca nu am raspuns. Poate stie unde am fost aseara si nu a inteles situatia. Nu,nu, este imposibil ca ea sa afle. Fara sa ma gandesc l-am sunat pe Liam, surprinzator raspunde rapid.

"Alo?" 

"Buna, um...sunt eu, Niall." Spun.

"Oh, de ce ai sunat?" Intreaba.

"Este Madison. Nu-mi raspunde la telefon." II explic.

"Poate e in dus."

"O sun de o ora incoace." 

"Ma duc pana la ea acasa." Ma asigura el si ii multumesc inainte sa inchid. Sper sa fie bine.

"Ma scuzati?" Chem pe cineva si o femeie de douazeci si ceva de ani apare. Fata acesteia nu este umpluta de machiaj cum ma asteptam, este destul de naturala, ca a lui Madison.

"Cu ce va pot ajuta?" Ma intreaba iar eu ma incrunt.

"Am nevoie de o cafea, cu lapte." Ii spun si da sa plece. Cand se intoarce se ciocneste de Zayn. Amadoi se privesc cateva secunde pana cand Zayn vorbeste.

"Gigi-" Nu-l lasa sa termine si trece pe langa el privind in jos. Acesta se intoarce, o priveste si ofteaza.

"Ce tocmai s-a intamplat?" Il intreb.

"Nimic. Dl. Adams vrea sa vorbeasca." Spune si intra din nou in sala de conferinta. O privesc pe fata cu care tocmai am vorbit, si nu pot sa nu ma gandesc ce s-a intamplat intre ea si Zayn, iar Zayn nu vrea sa vorbeasca. Intru in sala si-l vad vorbind cu Adams, cand ma zareste, imi spune:

"Bine, dl. Horan. Va accept oferta. Vom reduce pretul ca oamenii sa si-l permita." Spune el si ranject satisfacut.

"Bine atunci, sa semnam." Spun si ma asez in scaunul meu. Asistenta lui imi aseaza contractul in fata iar eu il citesc cu atentie inainte sa semnez. "Sper sa vad planurile si productiile curand." Spun.

"Cu siguranta, va vom contacta in cel mai scurt timp." Imi raspunde Adams. "Multumesc." Spune el si-si strange hartiile si paraseste sala cu tot cu asistent. Ma intorc catre Zayn.

"Ei bine, a mers mai bine decat mi-am imaginat." Imi zambeste.

"Ce-i cu tine si cu blonda aia?" Il intreb direct si cred ca l-am prins cu garda jos cu intrebarea mea si isi incrunta sprancenele.

"Ce vrei sa spui?" Ma intreaba?

"Stii ce vreau sa spun." Ma asez din nou. "Simt ca s-a intamplat ceva intre voi." Imi scot telefonul sa verific daca m-a sunat cineva, nu-i nimic. Oftez si imi indrept atentia catre prietenul meu cel mai bun. "Ce s-a intamplat?" Il intreb din nou.

"Am sarutat-o." Recunoaste. "Lucreaza aici ca marketing manager ca asistenta mea de cateva luni. M-a atras si am inceput sa o plac si apoi...am sarutat-o." Continua el.

"Nu te-a sarut inapoi?" Il intreb.

"Ba da." Spune si ofteaza, asezandu-se pe scaun.

"Atunci? Ce-i in neregula? Amandoi va placeti si ati arata foarte bine impreuna. Nu vad care e problema?"

"M-a vazut sarutand-o pe Perrie urmatoarea zi." Isi freaca palma de frunte, ma incrunt la ea. "Nu am vrut sa o sarut, pe Perrie, vreau sa zic. Pur si simplu s-a intamplat si Gigi a vazut inainte sa ma desprind de Perrie. Si acum ma crede un cretin."

"Explica-i." Spun. "Asteapta sa vina inapoi cu cafeaua mea, si va las sa vorbiti." Continui iar el aproba. Cateva minute mai tarziu, fata intra fara sa sa-l priveasca pe Zayn si pune cana de cafea pe birou. "Domnisoara?" O intreb.

"Hadid." Imi raspunde aceasta.

"Domnisoara Hadid, multumesc pentru cafea. Dar am nevoie de tine sa stai aici si sa asculti explicatia prietenului meu." Ii cer.

"Eu nu-" Incepe ea dar eu o intrerup.

"Este un ordin." Spun si telefonul incepe sa-mi sune si vad ca este Liam. "Voi doi vorbiti, trebuie sa raspund la acest telefon." Ma intorc catre Zayn. "Dupa asta, plec." Spun iesind si raspund la telefon. "Liam? E Madison bine?" Il intreb.

"Nu." Raspunde el greoi. "Nu este. Cand am ajuns la ea acasa, era in bucatarie, intinsa pe podea, inconstienta." Imi explica si inima imi cade in stomac.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum