Capitolul 11

4K 166 16
                                    

Madison POV

Lacrimi se strecoară pe fața mea in timp ce el termina de vorbit. Nici nu inteleg cum am putut sa iubesc acest barbat. Am avut încredere în el cu tot ce era în mine iar eu m-am parasit pe mine si pe copii mei pentru cinci ani din cauza unor poze false.

"Stiu ca ceea ce am facut este gresit, Madison! O regret mai mult decat orice sau oricine. Dar încerc să mă revansez. Te rog, doar da-mi o sansa, lasa-ma sa incerc." Spune el ridicandu-si mana incet. Isi aseaza palma pe obrazul meu drept, degetele lui mangaindu-mi pielea. Avea mana in acelasi loc ca acum 5 ani numai într-un mod diferit. Ma retrag din atingerea lui.

Acum cinci ani, atingerea lui ma facut sa tremur, chiar pana ieri prezenta lui ma cutremura, dar acum totul s-a schimbat. Atingerea si prezenta lui ma dizgusta. Ma ridic brusc si acesta se incrunta. Se uită la mine de jos, ii scapa mana si se ridica.

"I fucked up big time! Dar te rog-"  Incepe el dar il intrerup.

"Nu! Nu te voi ierta niciodata Niall! Nu pot. Acesta este motivul pentru care m-ai parasit? Acesta este motivul tau de ca'cat pentru care ai lipsit patru ani din viata copiilor tai? Este acesta motivul pentru care m-ai inselat!" Tip. " In toti acesti ani am fost un dezastru. In fiecare zi am incercat sa-mi dau seama de ce eu am distrus relatia noastra in felul asta. Am incercat sa ma pun in locul tau, m-am învinuit pentru tot, am crezut ca eu eram cea care era proasta. Mereu am crezut ca o persoana ca mine nu ar trebui sa viseze sa fie cu o persoana ca tine. E prea bine sa fie adevarat! Am avut incredere in tine, Niall. Si tu? M-ai parasit pentru ca te-ai gandit ca te insel" Tip. Nu mai puteam să o țin si am lasat lacrimile sa curga. Urasc asta. Urăsc modul în care furia mea se transformă în tristețe, furia mea in lacrimi.

"Stiu-" incepe din nou dar furia mea interioara nu-l va lasa sa vorbeasca.

"Chiar? Chiar stii?" Tip din nou. "Toți acești ani, m-ai lasat pe mine si pe copii mei si acum vii inapoi spunand toate shit-urile astea și pe deasupra vrei sa te casatoresti cu mine."

"Madison, stiu. Stiu cat de mult te-am ranit. Dar nu este singurul motiv pentru care am crezut ca ma inseli." Spune el incet. Sprancenele mi se incrunta de confuzie.

"Oh, deci sunt si alte motive de care crezi ca te inselam, ca sunt o cu'rva si celelalte adjective pe care le-ai spus." Spun sarcastic.

"Nu esti nimic din acelea." Spune el cu asprime.

"Spune cel care a spus aceste cuvinte acum cinci ani." Raspund taios și el pufneste frustrat.

"Dupa ce ai plecat in aceea noapte m-am gândit atât de mult si am realizat ca am facut o Greseala"

Flashback ( Acum 5 ani. Aceea noapte )

Niall's POV

Mi-am făcut rapid drumul imediat ce mi-am dat seama ca am facut o greseala. Cum pot fi atat de prost. Ea ma iubeste si eu o iubesc. O iubesc prea mult ca sa o las sa plece si ea nu ar face nimic sa ma raneasca, nimic atat de josnic. Liam este cel mai bun prieten al ei. Asta este. Sunt cei mai buni prieteni inca din copilarie si stiu asta mai bine decat oricine. M-am grabit sa cobor scarile si sa ies din casa, landu-mi cheile in graba mea. Trebuie so fac înainte să fie prea târziu. Trebuie sa-mi cer scuze scuze pentru ca am fost un ciudat gelos. 

"Scuzati-ma, domnule." Aud o voce si ma intorc sa vad bodyguard-ul pe care l-am angajat pentru Madison.

"Ma grabesc, vorbim mai tarziu." Spun si ma indrept spre masina.

"Este important, dl." Spune el. Ma intorc si oftez.

"Nimic nu este mai important decat sotia mea." Ma rastesc la el.

"Este despre sotia dumneavoastra." Spune el si ma incrunt. " Vreti sa stiti unde era ieri?" Spune el dar este mai mult o intrebare. Aprob si il las sa continuie. "Um...yeah. Deci a fost cu Dl. Payne ieri. Faceau cumparaturi la Rolex si Forever 21." Spune el. Deci a fost cu Liam ieri? Dar a spus ca este cu Ellie. M-a mintit? De ce?

"Esti sigur?" Il intreb.

"Da, domnule." Raspunde el. Furia mea se intoarce si inima mi se rupe. Ea chiar m-a inselat.M-a mintit, ma jucat ca pe un fraier. Ma intorc in casa si urc inapoi scarile. Cu fiercare pas facut, furia mea se dubleaza. 

Este o trisoare! Ma duc in camera de langa birou unde tin bautura si scot o sticla de bourbon. Si apoi beau pana nu mai pot. M-a inselat! Este o trisoare. Astea erau singurele mele ganduri.

Present. 

Madison POV

"Nu ar fi trebuit sa te casatoresti cu mine. Trebuia sa te casatoresti cu cineva de care ai incredere. Cum ar fi bodyguardul." Spun (lmao moment)

"Nu mai stiam ce sa fac. Nu mai gandeam rational. La naiba, eram atat de gelos si ... si ranit" Sopteste ultima parte. "M-ai mintit. Ai spus ca iti petreci timpul cu Ellie dar erai cu Liam." Tipa el.

"Nu îndrăzni să mă acuzi! Da, eram cu Liam. Aveam de gand sa ma intalnesc cu Ellie dar nu a anulat in ultimul moment pentru ca avea o intalnire! Asa ca l-am sunat pe Liam. Faceam cumparaturi la naiba impreuna. Atata tot." Spun si ma intorc din nou la el. "Si cumparam cadouri pentru tine, pentru ca ziua ta era saptamana urmatoare." Plang. Nu mai plange! Se rasteste subconstientul la mine. Incerc sa-mi retin lacrimile dar nu ma ajuta, ele continua sa cada. Totul este atat de linistit in jurul nostru incat simt ca sunt singura din nou. 

"Ai distrus totul." Spun dupa cateva momente.

"Stiu." Raspunde acesta tacut.

----------------------------------------------------

Pareri? Ar trebui sa schimb coperta? Am cateva facute.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Where stories live. Discover now