Capitolul 90:Si simt ca mor

958 47 0
                                    

**Max pov**

Și simt că mor ! După ce m-a plimbat aproape tot Mall-lul , ce a putut să cumpere a fost doar câteva haine . Puteam remarca cum oboseala își spunea prezența , iar tot ce îmi doream era să scap cât mai repede din coșmarul ăsta. Patul mă striga și eu îl strigam pe el

-Max, iubitule , ce zici ca tu să te duci la fast-food-ul ăla bun , din centrul orașului , în timp ce eu îmi continui aici cumpărăturile , iar după o oră te întorci înapoi ca să mă iei pe mine cu bagajele ?

Nu știam ce să zic . Era mult prea periculos să o las aici singură , dar , totuși , nu cred că cineva întreg la cap ar fi avut tupeul să o atace tocmai într-un loc public , plin cu oameni . Plus că aș fi scăpat de fiarele numite haine și aș fi și căstigat timp ca să putem ajunge mai repede acasă.

- Nu știu ce să zic ,iubito . E destul de periculos .

-Max. Se apropriere de mine și își înfășoară brațele în jurul gâtului meu în timp ce fețele noastre erau la centimetri distanță . Respirația ei caldă îmi lovea fața , iar tentația de a o săruta devenea din ce în ce mai mare . Nimic rău nu se va întâmpla într-un raion de haine unde este plin numai de oameni . Hai să fim realiști . Și doar pentru o oră , nu mai mult . Totul va fi bine .

O senzație ciudată mi-a cuprins corpul la auzul acestor cuvinte . De ce nu nu puteam avea încredere în aceste cuvinte ? De ce șimteam că totul va fi rău ?

-Bine iubito . Dar ne vedem în fața Mall-ului într-o oră , bine?

Aceasta dă din cap afirmativ , ridicându-se pe vârfuri . Odată cu contactul cu buzele ei , ochii mei se închid automat . Buzele ei se frământau puternic de ale mele și mâinile ei erau înfipte puternic în părul meu . Sărutul era unul flămând , iar eu eram cel care domina . Îi ling încet buza de jos , iar aceasta îmi permite să pătrund în lăcașul ei umed  ,mâinile mele îi masau tandru pulpa piciorului . După minute bune de sărutat ,Heaven se desprinde ușor de mine , luând guri mari de aer .
Era ceva ciudat cu ea . Niciodată nu mă săturase în felul ăsta , cu atâta dorință și plăcere . Dar nu puteam spune că nu îmi place . Cu o ultimă privire spre ea , îmi întorc corpul și merg spre ieșire . Cine ar fi crezut că va fi ultima dată când o s-o văd ?

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Where stories live. Discover now