Capitolul 66:Sunt un Rouge!

1K 53 4
                                    

- Cu ce te pot ajuta drăguță ?

- Aș dori o cameră pentru câteva zile . Am spus încercând să mimez un zâmbet cât mai fals.

- Sigur , dulceață . Cam toate camerele sunt libere , deci poți alege de la etajul unu , până la etajul opt.

- Aș prefera etajul opt , dacă se poate .
Acesta se aplecă de unde scoate niște foi , îndreptându-le spre mine cu un pix în mână . Când mă uit mai atent , panica mă cuprinde . Cerea numele meu și semnătura...
Aș putea să las locul liber sau să scriu alt nume . Chiar nu-l pot scrie pe al meu,in ochii mei se putea vedea disperarea.

- Copilă, ești în vreo problemă ?
Mă întreabă îngrijorată , luând mâna mea între a ei . Era așa de dulce.

- Incerc să fug de familia mea . Vedeți dumneavoastră , unchiul mu cred..
Nu am putut continua . Doar gândul la ce era să fiu supusă de propria familie , mă omora .

- Nu termina propoziția, puiule , am înțeles ce voiai să spui . Încercă să scri cât poți , iar restul foilor să spunem că le-am pierdut . E bine?

- Multumesc foarte mult . Nici nu știți cât de mult contează pentru mine . Sunt Heaven , încântată.
Ridic mâna , iar ea mi-o cuprinde rapid , zâmbindu-mi dulce .

- Sunt Anne , dar prietenii îmi spun Ani . Dacă mai ai vreo problemă , să nu eziți să îmi ceri ajutorul . Acesta este hotelul meu , deci mă găsești aici în majoritatea timpului. Dar dacă nu mă gășesti aici , uite numărul meu.
Ani îmi întinde o mică foaie albă, cu numărul ei scris pe el și deasupra numele ei complet .

Am dat din cap în semn afirmativ și m-am așezat la măsuță de lângă pentru a semna acele foi. După ce am terminat și am asigurat-o pe doamna Ani că sunt bine de una singură , am urcat în cameră .
Era un loc simplu cu perdele albe , un pat mare imaculat , iar pe lângă avea noptiere negre , un dulap mare tot de aceeași culoare era așezat în stânga și un televizor micuț în fața patului . Nu putea lipsi covorul care , culmea , era tot negru .
Îmi las geanta să cadă pe podea , de unde îmi scot niște pantaloni negri scurți si o bustieră albă , îndreptându-mă spre baie . Baia era micuță și tot în negru era aranjată . Aceasta era prevăzută cu o cadă , o chiuvetă , un WC , un dulăpior și un suport de prosoape .Dau drumul la apă, lăsând mizeria de pe mine să se scurgă , simțindu-mă în sfârșit satisfăcută . De azi dimineața am fugit până seara , iar asta mi-a provocat transpirație și noroi pe mine.
Vremea nu a ținut cu mine și a plouat , reușind să adun la murdărie pe mine cât alții în doi ani . După gelul de duș , șampon și balsam decid să ies din baie , mă îndrept spre cameră . Cum ceasul arată unsprezece fără un sfert , am decis să mă bag în pat . Foame nu-mi era. Acum eram o fugară . Numai aveam o casă , o haită , o familie , absolut nimic . Fugeam din loc , în loc cu frica că Andrew si Ales încă mă caută . A devenit obsedat de mine . De persoana mea .
Dar cel mai teamă îmi era de Andrew . Era cel mai dur , iar nimeni nu îi încalcă cuvântul . Era în stare de multe acest om , iar copilăria mea a fost traumatiză de el . Nu mă lăsa să fiu cine vreau eu să fiu . Avea împresia ca eu am puterea unei Lune în mine . Că am fost născută să fiu sufletul pereche a unui Alpha.Dar ceea ce nu întelege el e că nu Ales e sufletul meu pereche . Eu nu mă grăbesc să am unul, dar nici nu vreau să îl înșel , într-un fel . Mai ales nu acum . Nu vreau .
Dar ultimul gând m-a lovit înainte să adorm și să uit totul .
Acum eram un Rogue deoarece nu mai facem parte dintr-o haita.

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum