Capitolul 21

3.2K 161 2
                                    

-Ce zici de o intrecere Ava?

-Dacă vei ține pasul Ethen.

Ma transform și începem să alergam. Mă uit peste tot,caut cu privirea orice portita dar nimic.Și într-un final găsesc o raza de speranta, un loc nepăzit pe unde voi putea scăpa. Încep să alerg spre el și când aproape ies din iadul Vampirilor cineva mă împinge, iar eu intru într-un copac. Contactul cu scoarța dura a copacului mă face să revin la loc la forma umană. Mă ridic repede și mă uit în jur,durerea imi pulseaza in tot corpul dar ma ridic rapid in picioare si dau ocol cu ochii sa inteleg ce s-a intamplat.
Yeah,cinci matahale sugatoare de sange au format un semicerc in jurul meu. Mârâi la ei în timp ce ei isi scot coltii la mine si scot sunete asemanatoare serpilor.

-Ce se întâmpla aici?

Vocea lui Lucifer se face auzit peste tot, iar pe mine una mă dor urechile.La un moment de neatenție din partea mea unul din vampiri mă prinde de incheietura si ma strange atat de tare incat icnesc de durere.

-A încercat să fugă!Spune tampitul care imi strange incheietura.

Îl pot vedea pe Lucifer cum se enerveaza,isi inclesteaza pumnii si vine lângă mine.Nu apuc sa vad decat palma lui cum vine spre fata mea apoi totul se face negru.

Mă ridic în picioare dupa cimentul ud si ma uit în jur.Ma doare capul ingrozitor,mă ridic și să plec la baie dar exact atunci în cameră intră doi gardieni sau cel putin asta vor ei sa fie.Mă apuca puternic de ambele si ies pe usa cu mine taras dupa ei.

-Ce se întâmplă? Unde mă duceți?Se pare ca sunt ignorata si chiar foarte mult.

Mă trag afară din castel iar eu mă uit uimită la ce se întâmpla. Toți stau și se învârt în jurul unei arene,ciudatii astia doi ma duc acolo prin toată acea mulțime care se uita cu o oarecare ură la mine dar in acelasi timp cu frica.

Când ajungem pe arenă simt cum picioarele îmi tremură incontrolabil și mă rog într-una să nu fie ceea ce cred.În față mea se afla locul unde, probabil, voi pieri. Vor să mă Ucida si asta clar nu e o veste buna.Incep să mă zbat mai tare în încercarea disperată de a scăpa dar nu reusesc.
Nu... nu poate fi ăsta sfârșitul meu!

-Asta faceți voi cu toți cei din haita noastra?Asta faceti cu toti varcolacii?Sunteti niste bestii si acum inteleg de ce trebuie sa muriti!
Cel care ma tine de brat nu spune nimic doar se întoarce spre mulțime cu un zambet larg pe chip

-Acum veți vedea ce se întâmpla cu intrușii,orice varcolac sau in special cei din haita Kanima!

Gata, ăsta imi e sfârșitul!
Înghit în sec și îmi închid ochii asteptandu-mi moartea.Oare ce se intampla?Nu vad nici o arma,poate totusi nu vor sa ma omoare..
Incep să mă zbat mai tare în încercarea disperată de a scăpa din stransoarea tantalaului care ma strange mult mai tare de mana.Nu pot sa mor acum..

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum