Kap 30

19 2 1
                                    

Kapitel 30 - Evie

Jag tänkte inte spy. Trots att jag knappt öppnat ögonen eller ens vaknat till ordentligt kände jag hur min mage vände på sig efter gårdagen. Festen måste ha spårat för jag mindes ingenting efter att vi tagit shots från varandra. Det absolut sista jag minns var när jag tagit en shot Tequila och sedan fått ta citronen från Seungs mun. Jag minns inte ens om det varit något pirrigt och nervöst över det Jag stönade till och vände mig om i sängen. Min arm stötte till något eller snarare någon. Personen gav inte ifrån sig ett enda ljud. Jag vågade knappt öppna ögonen. Inte för att jag var orolig över vem som låg bredvid mig utan för att jag inte ville spy på den personen. Med en suck försökte jag andas några djupa andetag. Jag jobbade successivt för att tillsist kunna slå upp ögonen. Rummet var inte så ljust som jag trott, gardinen var slarvigt fördragen så solen sken inte in som tur var. Bredvid mig i sängen låg en kille. Så långt hängde jag med. Försiktigt lutade jag mig över honom för att se vem det var. Han hade ansiktet vänt bort från mig. Jag skrek till högt när jag såg att det var Keun som låg där med sin t-shirt halvt upp över magen och med armen för halva ansiktet. Mitt huvud dunkade till efter mitt skrik och magen vände sig igen. Keun ryckte till och stönade men han vaknade inte med en gång. Jag slet på mig ett par shorts och en t-shirt och flydde ut från rummet trots att min mage och mitt huvud protesterade mot de plötsliga rörelserna. 

   - Bakis? Frågade Seungri med ett trött leende. - Jag mår riktigt illa idag...

   - Vad i helvete gör Keun inne hos mig!? Väste jag frågande. 

Seungri såg på mig med en road blick och frågade om jag verkligen trodde att han skulle gå på mitt skämt. Jag drog honom in i mitt rum för att sedan peka mot sängen. Seungri la handen för munnen och började skratta. Jag la armarna i kors och kastade en kudde mot Keun. Han vände sig om och såg på oss med en irriterad och trött blick.

   - Vad?! Suckade han. 

   - Han är fan inte sann, stönade jag. - Keun-Hyung! Vad gör du i MIN säng?! 

   - Sover? Sa han lite frågande.

Seungri skrattade ännu högre och drog sedan upp sin mobil. Jag pekade finger åt honom när han började filma situationen. Keun drog på munnen och frågade om jag verkligen varit så full. Seungri gjorde tummen upp och påpekade att han fått torka golvet i badrummet. Jag sjönk ned på sängen med ett högt stön och la sedan händerna för ansiktet. 

   - Vi gjorde ingenting, fnös Keun. - Jag satt vakt och råkade somna. Oroa dig inte. 

Jag såg på Seungri som ryckte på axlarna. Hur mycket jag än försökte minnas varför Keun somnat hos mig så gick det inte. Hade jag verkligen druckit så mycket igår? Jag tyckte mig inte minnas att det blev särskilt många shots eller starka drinkar. Jag vände mig om mot Keun igen. 

   - Och varför satt DU vakt?! Utbrast jag förvirrat. 

   - För att jag var den enda förutom Seungri som följde med hit, skrattade Keun. - Och han var så full när vi kom hit att det inte fanns en chans att han skulle kunnat hålla koll på dig. Hyung! Lägg bort telefonen nu!! 

Seungri sänkte sin mobil och la sedan ned den i fickan. Jag såg ursäktande på Keun och bad om förlåtelse. Han skakade på huvudet och lovade att jag skulle få sitta vakt åt honom när han druckit lite för mycket någon gång. Jag stönade och tog mig för magen, det fick Seungri att backa ett par steg med ett litet äcklad uttryck i ansiktet. Jag pekade finger åt honom. 

   - Seung hade tänkt följa med men han däckade i taxin, skrattade Keun. - Vi måste festa oftare. 

   - Verkligen, flinade Seungri. - Pizza? Någon? 

Twisted (BIGBANG Fic)Där berättelser lever. Upptäck nu