Kap 6

51 1 0
                                    

Kapitel 6 - Taeyang 

Varje gång någon av oss fyllde år så hade vi en födelsedagsfest. Den här gången var det Ji som vi firade. Han fyllde egentligen inte år förrän i augusti men eftersom vi hade turné då så skulle vi inte hinna fira honom ordentligt. Det var bättre att göra det nu. Jag hade fyllt tjugofem tidigare i år och då hade jag fått en riktig fest som jag aldrig någonsin skulle glömma. Nu var det Ji’s tur. Seung fick också en ordentligt fest när han fyllde tjugofem förra året, han hade blivit så full att han börjat stöta på Daesungs dåvarande flickvän. Många gånger så slog vi ihop min och Daesungs fester eftersom vi fyllde år så tätt inpå varandra, enda skillnad var att han var ett år yngre. Seungri var yngst, han var lika gammal som Evie men han fyllde år tre månader efter henne. Jag visste när Evie fyllde år eftersom Ji redan börjat planera festen som hon skulle få. 

   - Det här då? Frågade Seungri och höll upp en flaska framför mig. 

Jag tog flaskan från hans hand och tittade på den ett slag innan jag gav tillbaka den till honom. Han frågade vad som var fel på den. Vi hade letat efter den perfekta champagnen till Ji i tio olika affärer. Jag pekade på namnet, det där var samma champagne som vi skålat med förra festen som vi hade för mig och Daesung. Seungri grimaserade bara och försvann bland hyllorna igen. Expediten som jag pratat med kom tillbaka från lagret. Hon hade en stor vit flaska i händerna. 

   - Den här kanske? Sa hon lätt på engelska. 

   - Perfekt, sa jag lika lätt tillbaka. - Vi tar den.

Jag ställde flaskan på disken tillsammans med allt annat som vi skulle köpa i alkoholväg. Seungri packade medan Daesung flirtade med kassörskan och tillsist bjöd han henne på festen. Jag himlade med ögonen och påpekade att vi inte behövde bjuda in hela Italien. Vi hade redan fått en del vänner att dyka upp samt bekanta till dom. Hittills hade hundratjugo personer tackat ja. Det var tvåhundra som blivit bjudna från början, det slutade alltid med ännu fler. En stor skara med fans brukade också  samlas utanför lokalen där festen hölls, oavsett vilken del av världen vi festade i. Utanför vårt hotell brukade det finnas en stor klunga med fans mitt på dagen som alltid tunnades ut ju senare det blev. Klockan var halv fyra och när vi närmade oss hotellet var det som vanligt lite papparazzis där och såklart en hög med fans. Så fort vi slog upp dörrarna började dom skrika och kamerorna blixtrade i ögonen på oss. Vakterna på hotellet motade tillbaka våra fans medan vi skyndade oss mot dörrarna. Innan vi lät dörren gå igen bakom oss vände sig Seungri om och gjorde en slängkyss i luften, våra fans började skrika ännu högre men det skulle också tillfredsställa dom. Just nu. 

Jag hann inte mer än kliva in genom svitens dörr när Ji drog med mig in i hans sovrum. Dom andra två protesterade högljutt eftersom dom blev tvungna att ställa undan allt vi kommit hem med men det verkade som att jag inte hade något att säga till om. Med dörren stängd bakom oss sjönk Ji ned på sin säng med en lite oroad blick. Jag visste att han skulle börja prata så jag sa ingenting. 

   - Jag är orolig för Seung, sa Ji till sist. 

   - Seung?! Utbrast jag chockat. - Varför då? 

Ji tvekade en aning när han såg mig chockade blick. Jag hade inte märkt av någon förändring. Jag umgicks inte med Seung lika mycket som Ji så jag kunde ha missat något. Seung var ofta väldigt sluten när det kom till känslor. Han var inte lika öppen som någon av oss andra. 

   - Han verkar nere bara, sa Ji och ryckte på axlarna. - Har du inte märkt det? 

Jag skakade på huvudet för hur mycket jag än försökte så kunde jag inte se någon skillnad. Ji drog med handen över sitt blonda hår och nickade sedan ett par gånger för sig själv innan han slutligen sa att han nog var paranoid. Jag kunde inte låta bli att skratta till.

Twisted (BIGBANG Fic)Där berättelser lever. Upptäck nu