Kız İsteme.

30.7K 1.3K 194
                                    

Multimedia'da Defne ve Buket'in giydikleri elbise var:))) 

Ulaş'ın anne ve babası Rabia abla ve Ferdi abi ile de kız isteme mevzuusunun konuşulması.

Babamları arayıp kız isteme gününün tam anlamıyla kararlaştırılması.

Kız isteme için kıyafetlerin alınması.

Doğuş'un annesinin gelmesi.

Her şey ama her şey tamamdı! 

Sabah kuaföre ve ardındanda Can ve Kayra tarafından babamların evine bırakılmıştık.Evleri Cenkerlerinkinden biraz daha büyüktü ve evin şıklığı Ebru ha...anneme ait olduğu belli oluyordu.Çünkü erkeklerin böyle şık bir ev yaratabileceğini sanmıyordum.

Saçlarımızı yaptırmak istemesekte Gamze'den hiçbir konuda kaçamazdınız.Ben fön çektirmiştim.Buket'in saçları zaten düz olduğundan o da aralara bukleler attırmıştı.Oldukça hafif bir makyajdan sonra hazırdık.

Elbise olarak ben beyaz renk,dizlerimin üzerinde, tek askılı yetim kol sade ama  şık bir elbise seçmiştim.Elbisede dantel işlemeleri vardı.Bu elbiseye bayılmıştım! Buket de siyah,dizlerinin üzerinde şık bir elbise seçmişti.Elbisemizi kızlar haricinde kimse görmemişti.Gerçi,zaten doğru olanda buydu.

Aynadaki görüntüme bir kez daha bakıp odayı turlamaya başladım.Buket bozulan buklelerini maşa yardımıyla tekrardan bukle haline getirmekle uğraşıyordu.

Arkasına geçip,''Yardım ister misin?''diye sordum.Gözleriyle aynadan bana baktı.''Hayır,teşekkür ederim.Neredeyse bitti.''dediğinde kafa sallayıp tekrardan odayı turlamaya başladım.

Buket saçlarını düzeltme işini tamamladıktan sonra makinenin soğuması için makineyi masanın üzerine bıraktı ve yanıma gelip gülümsedi.''Seninde karnının içinde patlamak için zorlayan bir heyecan var mı?''

Kafamı hızla sallayıp elimi karnıma bastırdım.''Hemde nasıl! Heyecandan bayılabilir,hatta ölebilirmişim gibi hissediyorum.''dedim.Karnımın içinde heyecan,mutluluk ve tüm güzel duygular birleşmiş dans ediyordu.

Derin bir nefes alarak,''Güzel...Yani yalnız olmadığımı bilmek güzel.''dediğinde gülümsedim.''Sanki şuanda rüyadaymışım gibi.Hayatımda hiçbir zaman bu kadar yoğun heyecan yaşamadım! Bu...Bu çok garip bir duygu.Ulaş ile,beraber olmadığımız iki yılı saymazsak,yıllarca sürekli beraberdik.Çok şeyler yaşadık...Ve şimdi de...Az sonra beni isteyecekler.''Dediğinde heyecanla gülümseyip elleriyle heyecanını belli eden hareketler yaptı.

''Buket...Sen konuştukça ben daha da heyecanlanıyorum.O yüzden lütfen beni heyecanlandıracak şeyler söylemekten kaçın...Yoksa gerçekten heyecandan öleceğim!''dedim.Buket,''Deneyeceğim.''dedikten sonra gülümseyerek kafa salladı.

Kapı yavaşça tıklatıldıktan sonra içeriye annem girdi.

''Çok çok güzel olmuşsunuz!''diyerek sevinçle parlayan gözlerini kırpıştırdı.

İkimize de sırayla sarıldıktan sonra,''Şimdi sizin evleneceğinizi bilmek...Gerçekten çok mutluyum.Ama yinede...İçimde bir hüzün yok değil.Sanırım bunu çocuklarınızı evlendireceğiniz zaman daha iyi anlayacaksınız.Şimdi böyle hissediyorken...Bizimle büyümüş olsaydınız nasıl hissederdim tahmin bile edemiyorum.''dedi ve dolan gözlerindeki yaşların akmaması için gülümsedi.

Kollarımı boynuna dolayarak,''Lütfen bir daha bizi bırakmış olmanız konusunu açma.Sizinle büyümedik ama sizinle birlikte yaşlanacağız.''dedim gülümseyerek.

Sırtımı okşayarak,''Sizler çok farklısınız.Çok farklı yaratılmışsınız...''dedi.Gülümsemeye çalıştığı sesinden belli oluyordu.

PAPATYAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin