YavaşçaSahneye...

39.1K 1.3K 233
                                    

Üzerine bir de,''Seni çok özlemişim Cenker'ciğim'' demez mi...Bu gece bu kızla işimiz vardı! 

Cenker,kızdan kurtulmaya çalışarak,''Ben de öyle.Ama eğer biraz daha sarılırsan boğulacağım'' dedi.

Ahu kollarını Cenkerden ayırdıktan sonra,''Size de merhaba çocuklar'' deyip yapmacık bir gülümsemeden sonra odaya yöneldi ve odaya girmeden yanımıza geri döndü.Yanıma gelip,işaret parmağıyla omzuma vurarak''Sen kimsin?'' dedi,kırmızı dudaklarını büzerek.

''Kim olduğu seni ilgilendirmez Ahu.Artık içeri geçer misin?'' dedi Cenker.Ben de Ahu'yu hiç ama hiç sevmemiştim! Gülümseyip;umursamaz bir tavırla içeriye geçti.

Gamze''Ben bunu bu akşam öldürmezsem çok iyi''dedi dişlerinin arasından,sinirli bir şekilde gülümseyerek.

İçeriye geçtiğimizde Ahu,bacak bacak üstüne atmış telefonla uğraşıyordu.Cenker Ahu'nun karşısındaki koltuğa oturunca Ahu, gidip Cenker'in yanına oturdu.

''Nasılsın canım?'' dedi başını omzuna koyup.

''İyiyim Ahu.Sen nasılsın?'' dedi Cenker,bıkkınlıkla bir nefes vererek.

''Kötüydüm ama şimdi çok iyiyim.Sen varsın ya'' dedi yaa! İçimde oluşmuş olan kıvılcımlar iyiye mi yoksa kötüye mi işaretti bilmiyordum.Acaba Ahu'yu öldürecek olan Gamze miydi yoksa ben mi?! Derin bir nefes verip Ulaş'ın yanına oturdum.

''Defne ben Elvan Hocayı çok sevdim,çok da yakıştınız.'' dedi Ulaş ve Gamze'ye döndü.''Elvan Hoca evli mi Gamze?''

''Ne yapacaksın Ulaş.Sen mi evleneceksin?'' dedi Cenker,sert bir sesle.

''Hayır ama Elvan Hoca için iyi kısmetler tanıyorum.Mesela,saçları upuzun;rapunzel gibi...Gözleri tatlı bir kahverengi.Sana da tanıdık geliyor mu Cenker?''diyerek,gülümsedi Ulaş.

''Benden mi bahsediyorsun sen?'' deyip,kaşlarımı çatarak Ulaş'a fısıldadım.

''Evet.''dedi ve sırıttı.''Cenker'i kıskandığın çok belli oluyor! Bugün o da seni Elvan Hocadan kıskandı.Ben senin tarafındayım...Sana kıskanma desem de dinlemezsin diye düşünüyorum.O yüzden aynı anda kıskanmanız daha zevkli olacak! Eğer oyunumu bozacak olursan hesabını sorarım.''diyerek gülümsedi Ulaş.Ben de gülümsememi engelleyememiştim.Demek ki Elvan Hoca haklıydı.Cenker beni kıskanmıştı! Ama...Cenker'i kıskandığım gerçekten çok mu belli oluyordu?! Aslında umurumda değildi...İçimdeki sinir kıvılcımları eriyerek yerini tatlı bir sevgiye bırakmıştı.

''Evet tanıdık geliyor.Peki sana bu tanıdık geliyor mu?'' diyerek yumruğunu gösterdi.

''O da bana tanıdık geliyor'' diyerek gülümsedi Ulaş.''Ama bana neden yumruk atmak istediğini anlayamıyorum.Anlat da hepimiz öğrenelim'' diyerek sırıttı.

''Ben sana daha sonra özel olarak anlatacağım Ulaş,sen merak etme''dedi Cenker iğneleyici bir tonla ve gülümsedi.

Yemek için sofraya geçildiğinde Ahu Cenker'in yanına oturmuş ben de Cenker'in karşısındaydım.

''Sen burada mı kalıyorsun?'' dedi Ahu bana bakarak.

''Evet.'' dedim.

''Neden? Sen kimsin ki?''

''Ulaş'ın kuzeni.'' dedi,Cenker. Ah tabi ya,kuzeni! Şirkettekilere ve diğer insanlara gelince erkek arkadaşım ama Ahu'ya gelince Ulaş'ın kuzeni!

Gülümsemeye çalışarak''Evet,Ulaş'ın kuzeniyim.'' dedim ve çatalımı bırakarak geriye yaslandım.Bu moralle daha yemek yiyemezdim.''Peki sen kimsin?'' dedim,sakin bir tonla demiş olmamı umarak.

PAPATYAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin