SARP

42.6K 1.4K 90
                                    

--------------DEFNE------------

''Kusura bakmayın küçük hanım montumu almadığımdan kollarımla ısınmaya mahkumsunuz'' diyerek başımı omzuna yasladı ve sarıldı.İtiraz etmek istememiştim çünkü gerçekten üşüyordum.Zaten itiraz edecek gücü de kendimde bulamıyordum.İçimdeki korku bir anda uçup gitmişti.Üşümekten ve korkudan titreyen bedenim Cenker'in kollarını bana sarmasıyla yavaşça son bulmuştu.Tekrardan içime bir güven duygusu yerleşmişti.Kalbim daha önce hiç böylesine hızlı atmamıştı.Korkumun sağladığı titremem gitmişti fakat ellerinin sıcaklığı vücudumu garip bir şekilde titretiyordu.Daha önce hiç yaşamadığım bir histi şuan yaşadıklarım..

Hiçbir şey konuşmuyorduk.Sadece kolları bana sarılı başımsa omzundaydı..Bu sessizlik uykumu getirmişti.Bir süre sonra gözlerim ağırlaşmaya başlamış kapanmaya zorlanıyorlardı.

''Buradasın değil mi? Arabadasın?'' diye fısıldadım.

''Evet rapunzel,buradayım..'' güven dolu cevabımı aldıktan sonra daha fazla dayanamayarak gözlerimi kapattım.

--------------------EMRE-------------------

Fabrikaya geldiğimizde arabayı sinirle durdurdum.Bir an önce Sarp'ın cezasını kesmek istiyordum,istiyorduk..Ulaşlar bizden önce gelmişlerdi.Arkaya geçip ben Sarp'ı Doğuşta yanındakilerden birini aldı.Ulaşta yanımıza geldi ve o da diğerini aldı.Fabrikadan içeriye sürükledik ve sandalyeye oturtup bağladık.Cenker neden gelmemişti? Bu güzel anları kaçırmak istemeyeceğini biliyordum.Belki de Sarplara güzel şeyler düşünüp,uygulamak için malzemeleri halletmekle meşguldü.

''Cenker nerede Ulaş?''

''Arabada..Defne'nin yanında'' 

''Neden sen kalmadın Defneyle? Hayret Cenker buna nasıl izin verdi anlayamadım.'' dedim kahkaha atarak.

''Sanırım Defne korkuyor ve yanında kalmak istedi.Ben işimi bitirdikten sonra giderim Cenker gelir'' dedi.Cevaplarımı almıştım daha fazla konuşmaya gerek yoktu.Asıl amacımıza geçmeliydik.Sarp dikkatle bizi dinliyordu.Sarp'ın yanındakilerden biri baygındı..Sarp'ın yanına gidip ağzındaki bantı hızla çektim.İnledikten sonra'yavaş lan' dedi biraz yüksek bir sesle.Ulaş baygın olanı uyandırmakla meşguldü.

''Ah be Sarp.Sen akıllanmayacak mısın lan? Şuan sana uygulamak istediğim tonlarca şey var..Hangisinden başlasam?''

''İstediğinden başlayabilirsin'' dedi soğuk bir sesle.Bu nasıl bir özgüvendi? İstediğinden başlayabilirsin ne demekti lan? Ufak şeyler yapacağımızı falan mı sanıyordu?Dayanamayıp bir yumruk geçirdim suratına.Kahkaha atmaya başladı.Kahkası kulaklarımı çınlatıyordu.

''Yapmak istediklerin bu mu lan?'' dedi.

''Sana yapmak istediğim o kadar şey varki..Ama önce dövmek istiyorum'' diyerek bir yumruk daha geçirdim suratına.Burnu kanamaya başlamıştı.

''Bu..Senden nefret etiğim için'' diyerek bir yumruk daha geçirdim.

''Bu...Kayraya yaptıkların için''

''Bu..O gece Defneye yaptıkların için''

''Bu..Defneyi korkuttuğun için''

''Bu..Defneyi ikinci kez kaçırmaya çalıştığın için''

''Bu..Bizimle uğraştığın için''

''Ve bu da..Canım istediği için..'' diyerek son yumruğumu da geçirdim suratına.Burnundan kanlar akıyordu,dudağı ve kaşı patlamıştı.Yüzünde hiç bir ifade yoktu.Acı çektiğini gösterecek,kurtulmak istediğini gösterecek ya da herhangi bir şey..Hiç bir ifade yoktu.Sadece yumruklarımdan dolayı bir kaç inilti çıkmıştı ağzından.

PAPATYAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin