Biz Varız.

39.7K 1.4K 115
                                    

İkimizin de gözleri birbirimizin dudaklarına kaymış ve tekrardan dudaklarımız buluşmuştu.Birbirimize sevgimizi bir kez daha itiraf edercesine,birbirimize susamışcasına,ayrılmak istemezcesine öpüşüyorduk.Vücudum titriyordu.Ama,suyun soğukluğu değil;Benim soğuk dudaklarıma inat,Cenker'in sıcak dudakları titretiyordu beni....

İkimizde nefessiz kaldığımızda dudaklarımız ayrıldı.Yüzümü elleri arasına aldı.

''Titriyorsun.Hasta olmanı istemiyorum..'' dedi ve sormadan beni kucağına aldı.

Titreyen çenemin izin verdiği kadarıyla''Ben kendim..Ç..Çıkabilirim'' dedim ama o beni duymazdan gelerek kucağından indirmedi.Islak kıyafetlerimizle evin içine girdik ve beni koltuğa oturttu.

''Burada bekle üzerine bir şeyler getireceğim'' dedi ve kapıya yöneldi.

''Gitme..Üşümüyorum ben.'' dedim.Hala titriyordum...Az önce,öpüşmemizin etkisiyle titriyorken şimdi de ayrılığımızın etkisiyle titriyordum.

''Hasta olacaksın Defne! Hemen geleceğim..'' dedi ve tam çıkacakken yine konuşmaya başladım.

''Ahu'yla iyi vakit geçirdiniz mi?'' diye sordum,kırgınlıkla.Kafama,öptükten sonra dank etse de sonuç olarak etmişti.Doğum günüme gelmeyip,Ahu'yla olmayı tercih etmişti.Az önce beni sevdiğini söylemişti ama..O zaman neden sevdiği kişinin ilk doğum gününde olmak yerine sevmediği biriyle vakit geçirmeyi tercih etmişti?

Sorum,sanırım bu sefer etkili olmuştu.Yüzünü bana çevirmiş anlamamış gözlerle bakıyordu.

''Anlamadım?'' dedi,o güzel gözlerini sorarcasına kısarak...

Derin bir nefes aldım.'' 'İlk' doğum günüme gelmeyip,Ahu'yla vakit geçirdin ya...Ondan bahsediyorum.'' dediğimde gülümsedi! Bu nasıl bir şeydi ya? Bir de utanmadan gülümsüyordu!

''Hangi Ahudan bahsediyorsun sen?'' dedi,sırıtarak.Bir de sırıtıyordu! Hangi Ahu?...He birde başka Ahular da vardı!

''O gün size gelen Ahu...Hani şu,seni seven!'' dedim.Ses tonum sadece kıskançlık barındırıyordu...

''O Ahu..Ben o Ahu'yla değildim ki''Dedi,sırıtarak.Hala sırıtıyordu ya! Dokunsalar ağlayacaktım...''Hangi Ahu'ylaydın peki?''

''Bu akşam buluştuğum Ahu,bizim şirketin reklam müdürü...Onunla önemli işlerimiz vardı.'' 

''Beni seviyorsun..Yani az önce öyle söyledin...Ahu'yla olan işiniz benden önemli miydi?İlk doğum günümde yanımda sevdiğim adam yoktu.Bu nasıl bir acı verdi biliyor musun?'' dediğimde gelip yanıma oturdu.Gözlerime bakıyordu...Biraz bekledikten sonra konuştu:

''Seni kurtardığımızdan beri..Yani bizimle birlikte olduğun üç aydır...Hiç yaşamadığım kadar duyguyu bir arada yaşadım.Sevinci,hüzünü,acıyı,korkuyu...Seni Sarp'ın elinden kurtardığımız ilk gün gözlerine baktığımda içimde anlamlandıramadığım bir duygu oluştu.Gözünden akan her damla yaş için,o kişiyi öldürmek istedim.İsimlendiremedim..Aslında,bu duygunun cevabını bildiğim halde bu zamana kadar kendime itiraf edemedim..'Aşık oldun Cenker!' diyemedim kendime..'' durdu,derin bir nefes aldı.Gözlerimin içinde bir yerlere dalmış gitmiş gibiydi.''Sarp'ın seni ikinci kaçırışında..Yani kaçırmaya kalkışında,kendimi tanıyordum,ne olursa olsun seni o psikopatın elinden alırdım.Ama yine de korkmuştum.Sana bir şey olursa diye...Gamze'yi kaybediyorduk,o gün korktuğum kadar korktum.Buket'i kaybettik,Ulaş kadar korktum...Seni de kaybedemezdim...'' birkaç saniye duraksadı.''Yine itiraf ediyorum Defne...Seni seviyorum! Hem de deliler gibi..Bugün doğum gününü ilk kez kutladın ve ben yanında yoktum.Gamze birkaç kez,sana hissettiğim duygularımı ve seninde aynı duyguları bana hissettiğine dair,bu duyguları ikimizinde yüzüne vurdu.İlk doğum günün unutamayacağın en güzel gün olsun istedim.Bugün sana aşkımı itiraf edecektim.Ama böyle planlamamıştım tabii...Planlarımın içinde havuz falan yoktu...Senden isteğim,senin için zor olacak ama doğum gününe gelmemiş olmamı unutman...Her şey kusursuz olsun istedim.Ve yetişmeyen şeyler vardı.O yüzden gelemedim...Şimdi,bana izin ver sana kendimi affetireyim?'' dediğinde gözlerinde umut ışığı parlıyordu...

PAPATYAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin