11. Bölüm: Seni İstememi Sağla

152K 9.8K 1.8K
                                    

Lütfen yorumlara spoiler yazmayın.♡

ALPER EGE DEMİRCİOĞLU¸.

Baterist: Nereden çıktı bu şimdi? (00.41)

Bilinmeyen Numara: Ne, nereden çıktı? (00.41)

Baterist: Niye en imkânsız hayal oldum ben yine? (00.41)

Baterist: Niye öyleyim ki zaten (00.41)

Yazdıklarımla yirmi dört yaşında bir adam değil de dört yaşında bir velet gibi görünüyordum ama asabım bozulmuştu.

Bunun ünlü olmamla bir alakası varsa ona insan olduğumu hatırlatmalıydım. Normaldik, çok fazla kişi tarafından tanınan normal insanlardık.

Ben Uşak'ta büyümüştüm, ailem zengindi ama bu da normaldi. Kardeşlerimle isimlerimiz bile uyumluydu. Efe, Ege, Ela. Kardeşiyle uyumlu isimlere sahip milyonlarca insan vardı.

Uşak el kadar bir şehirdi, lisede yaptığım en acayip şey ailemden gizli arkadaşlarımla birlikte İzmir'e gitmekti. Gezmek için gitmiştik, eve dönme saatinde de dönmüştük. Üniversiteyi çoğu kişi gibi farklı bir şehirde okumuştum ve beşinci yılımda zor tamamlamıştım. Okuduğum bölüm de Fransız Dili ve Edebiyatı'ydı çünkü yine çoğu kişi gibi matematik yapamazdım.

The Dirty Collapse grubundaki herkes normaldi.

Evet, Levent milletvekilinin oğluydu ama ailesinde işler hiçbir zaman yolunda gitmezdi. Mutsuz bir ailede büyümüştü. Onunla aynı üniversitede okumuştuk ve bir şekilde arkadaş olmuştuk. İkimiz de gitar çalıyorduk o zamanlar. Davullarla yıllardan beri uğraşsam da gitar önceliğim olmuştu başlarda.

Cihan'ı sokakta şarkı söylerken bulmuştuk. Cihan'ın annesi onu doğururken ölmüştü ve babası da askerdi, annesi Cihan'a hamileyken şehit düşmüştü. Cihan bir yetimhanede büyümüştü ve sokakta, çeşitli küçük mekânlarda şarkı söyleyerek harçlıklarını çıkarıyordu. Onu bulduğumuzda bir grup kurmaya karar vermiştim. Davulları öncelik yapmam da böylelikle olmuştu.

Emir gruba en son katılandı. Üçümüzün sahne aldığı küçük mekânlardan birinde garsonluk yapıyordu. Bir gün yanımıza gelip dahil olmak istediğini söylemişti, garsonluktan kazandığından daha fazla para kazanacaktı. Tek derdi de paraydı, hasta annesine bakıyordu. Babasıysa o çok küçükken ölmüştü. Mahalledeki bir abi ona gitar çalmayı öğretmişti fakat kendine ait bir gitarı yoktu. Ona verecek parası yoktu. Ona ilk gitarını ben almıştım.

O zamanlar müzikle ve parayla ilgilenen bir grup gençtik. Sonra Can bizi bulmuştu. Çaldığımız mekânlardan birinde bizi dinlemiş ve yeteneğimizi çöpe atmamamızı söylemişti. Can'ın annesi ünlü sporcuların menajerliğini yaptığından tam bir yetenek avcısıydı ve Can da annesinden bir şeyler kapmıştı. Haftalarca bizi ikna etmeye çalışmıştı.

Sonunda zengin ailede büyümenin avantajlarından yararlanmıştım ve o yıl içinde ilk şarkımızı çıkarmıştık. Yalnızca birkaç bin görüntülenmesi olmuştu. Üstelik şarkı Türkçe bir şarkıydı ve grup adımız da o zamanlar Türkçeydi. Yorumlardaki üç beş kişi grubun adıyla da dalga geçmişti. Adı bulan Levent'ti. Babasından esinlenmişti. Kirli Çöküş. Babası Levent'e bu kirli işlere bulaşmaması konusunda çok baskı yapmıştı. İtibarını mahvedeceğini, çöküşüne sebep olacağını iddia etmişti.

Öyle olmamıştı ama buraya kolayca da gelmemiştik. İngilizce şarkılar çıkarmaya başlayıp grubun adını The Dirty Collapse yaptığımızda daha fazla kişiye ulaşmıştık ama bizi şu anki noktaya getiren yaklaşık bir buçuk yıl önce çıkardığımız albümdü. Albümdeki her şarkı hit olmuştu ve elimiz yüzümüz düzgün diye de daha fazla hayran kazanmıştık. Ödüller almış, her yerde duyulmaya başlamıştık.

Son bir yıldır bir "ünlü" gibi yaşıyordum. Öncesinde üniversiteyi güç bela bitirmiş, mezun olduktan sonra eve geri dönmemek için aylak aylak gezerek kurduğu müzik grubunda vakit öldüren biriydim. Herkes gibiydim, herkesten farksızdım.

Bu yüzden Feyza cevabın açık olduğunu yazınca iyice asabım bozuldu.

Baterist: Belli olan ne? (00.43)

Baterist: Ünlü olduğum için mi böyle düşünüyorsun? (00.43)

Baterist: Yoksa uzakta olduğun için mi? (00.43)

Baterist: Mesafeler bir hiç (00.43)

Baterist: Şu an Antalya'dayım. Buradan Girne'ye gelmem bir saatimi almaz (00.44)

Yazdığını gördüm ama cevabını okumadan önce yazacak bir şeylerim daha vardı.

Baterist: Daha önce de sen bana gelmiştin ve o zaman bir dahaki sefere benim geleceğimi söylemiştin. O öz güvenli kadın nerede şimdi? (00.45)

Bilinmeyen Numara: Senden bana kalan hiçbir şey olmasın istiyorsun Alper (00.45)

Bilinmeyen Numara: Tek istediğin şey yüzük, yüzük için bana ulaşmaya çalışıyorsun (00.45)

Baterist: Seni istememi sağla o zaman Su Rüyası (00.45)

Baterist: Seni her şeyden çok istememi sağla (00.46)

Baterist: Hatıraları da siktir et, ben buradayım (00.46)

Bu bölümde eski bölümlerden hiçbir şey yok. Sevdiniz mi?

BATERİSTWhere stories live. Discover now