İKİNCİ KİTAPTAN DEVAM

19.5K 1.4K 486
                                    

*SON KELİMESİNE KADAR BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR LÜTFEN OKUYUN.

*

Evet size mutlu bir son yazdım derken şaka yapmıyordum... Onların sonunu sizin hayal gücünüze bırakmıştım ölü bedenleri ile birlikte sonsuzluğa el ele yürürlerken ama birçoğunuz bu fikre şiddetle karşı çıktı ve mutsuz bir son olduğunu kabullenip bana kızıp durdu...

Bende sizin zihninize emanet ettiğim mutlu sonu kendi zihnime devretmem gerektiğini fark edip yazmaya devam ettim.

SİZE HESİM'İN KİTAP OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİM YA HANİ... EVET NEFES ALDIĞIM SÜRECE BİR GÜN MUTLAKA OLACAK. AMA ONDAN ÖNCE ÇOK DAHA HOŞ BİR HABERİM VAR.

Hesim DEVAM EDECEK HEM DE YEPYENİ BÖLÜMLERLE TEMMUZDAN SONRA... HADİ BU HABERİ YAYALIM SİZİ ÇOK SEVİYORUM!

Öncelikle kitap olarak bastırmak istediğim Hesim'de Derin'in adı Derin Gece olacaktı. Bunu siz kitabı elinize alınca öğrenecektiniz. Ama sonradan kitaba devam etme kararı alınca ve devam edeceğim kitapta Egemen'in kızının adı da Derin olunca birbirlerine karışmasınlar diye Gece ismini burada da kullanmaya karar verdim.

Hesim'i ben ilkokul ve ortaokulda kurguladım, 15 yaşımda yazıp 16 yaşımda bitirdim. O yüzden birçok yerde mantık hatası, yazım hatası vs. çok var. Buraya kadar gelip bunu fark ettiyseniz yaşıma ve tecrübesizliğime vermenizi umuyorum.

Hesim'i ilk paylaştığım gün bu haldeydi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hesim'i ilk paylaştığım gün bu haldeydi... Yıl 2016 ve ben 15 yaşıma yeni giriyorum. Bu kitabı da doğum günümde paylaşmıştım... 15. Yaş günümde. Normalde kitabı kafamda 14 yaşımda kurgulamıştım. Ama tabi ilkokuldan beri hep benimle birini hayal ederdim her an benimle olan yanıbaşımda ödevlerime falan yardım edecek bir kişi. Ne bileyim dertleşeceğim, güleceğim, gezeceğim doğaüstü şeyler yapabileceğim birini ilkokuldan beri hayal etmiştim. 14 yaşımda da somut bir kurguya döktüm.

Ki daha Hesim'in ismi bile belli değil. Bilinç Altım koymuşum ismini sırf paylaşabilmek için. Hatta Hesim'i ilk kurguladığımda cinsiyetini bile bilmiyordum :Dddd aşırı komikti. Egemen ile Derin'in ayarlamaya falan çalışıyordum. Kız mı erkek mi belli değildi çünkü ve ben sonradan karar verdim cinsiyetine birçok yer doğaçlamaydı o yüzden kocaman mantık hataları oluştu. Bölümü siz heyecanla bekleyin diye her bölümün sonunda bir olay yaşatıyordum heyecanla bitiriyorum mesela... Küçüktüm ve komikti yani.

Hesim tamamlanıp bittiğinde yıl 2017'ydi ve okunma sayısı böyleydi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hesim tamamlanıp bittiğinde yıl 2017'ydi ve okunma sayısı böyleydi.
Şimdi 700 bin...

Bu kitap üzerinden 2. Kitaba devam edeceğim. Bu duyuru da bunun için.

İkinci yeni bir kitap açma gereği duymuyorum. Bu kitabın içinden devam edebiliriz. Özel bölüm adı altında paylaştığım bölümleri 1. Kitabın özel bölümleri yaparım ikinci kitaba dahil olan özel bölümleri de 2. Kitabın ilk bölümleri.

İkinci kitap olduğunu belli edecek bölüm isimleri bulurum. Oh mis.

Ooooo zaamaaaaan;

Kendi doğum günlerimde kendime hep yeni kurgular ile hediyeler verdim. Bugğn 17 Mayıs. Bu da 19. Yaşımda kendime verdiğim hediyemdi, bugün benim doğum günüm, iyi ki doğmuşum da yazdığım satırlarda sizinle buluşabilmişim.

Hesim baksana yazar bize kıyamamış yeniden yazmaya başlamış

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Hesim baksana yazar bize kıyamamış yeniden yazmaya başlamış...

17 Mayıs 2020

BU BÖLÜMDEN SONRA OKUYACAĞINIZ BÖLÜMLER HESİM'İN İKİNCİ KİTABINA AİT BÖLÜMLERDİR.

31 Temmuz 2020

HESİM "Hayalet Sesim"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin