Kap 8

47 2 0
                                    

Kapitel 8 - Ji 

Augusti kom så mycket snabbare än vad jag velat. Om två timmar skulle vi vara hemma i Sydkorea igen även om jag den här gången hade Evie med mig. Jag undrade hur våra fans skulle reagera när jag kom gående med Evie från planet. Även om vi synts tillsammans i Rom så hade det inte varit lika mycket papparazzis där eftersom vi inte är lika kända i Europa. Dessutom hade vi ganska tidigt sagt till tidningen att hon bara var en vän så dom antog kanske att ingenting annat hade hänt mellan oss två sedan den intervjun. Jag sneglade mot Evie som satt i stolen bredvid mig och sov. Vi hade åkt tidigt på morgonen för att komma hem en vettig tid. Mitt emot oss satt Seung. Platsen bredvid honom var tom så Evie hade satt upp sina fötter på det sätet. Jag hade pratat med Seung om det som hände tidigare mellan honom och Evie, han verkade helt förstörd när jag tog upp det. Jag var inte ens säker på att han tänkt igenom det där mötet särskilt noga med tanke på hur ledsen han var över det som hänt. Evie vägrade prata med honom och jag förstod henne så jag pressade henne inte till något. Seung hade försökt ta kontakt med henne flera gånger vilket resulterade i att Evie smällt igen dörren i hans ansikte, lagt på i örat på honom och vänt honom ryggen. Jag lutade huvudet mot sätet och tittade istället på Seung som förtvivlat såg på Evie. 

   - Du måste komma på ett sätt att be om ursäkt, sa jag till honom. 

  - Hon vägrar ju lyssna, suckade Seung och tittade på mig. - Det enda sättet är att tränga in henne i ett hört och tvinga henne att lyssna på mig.

   - Gör det då. 

Seung grimaserade mot mig men drog ändå lite på munnen. Jag såg på Evie som inte ens verkade berörd över att vi pratade så nära henne. Jag kunde titta på henne hela dagen, hon var vacker när hon sov. Så oberörd. Så lugn. Jag undrade vad hon drömde om. Om mig? Tanken fick mig att le. Ju närmare vi kom Sydkorea desto mer rastlös blev jag. Vad väntade på oss när vi kom fram? Massor av fans och papparazzis såklart. Vad skulle dom fråga? Vad skulle dom säga om Evie? Tankarna snurrade i huvudet och jag hade inget riktigt svar eftersom jag inte ens var säker på vad som skulle säga om att jag kom gående hand i hand med en tjej dom aldrig hört talas om förut.

När vi klev ur planet tog jag Evies hand i min. Taeyang gick först följt av Daesung och Seungri, sist av alla gick Seung. Kamerorna trycktes upp i våra ansikten samtidigt som dom skrek ut frågor. Evie såg på mig med en förvirrad blick, hon förstod inte ett ord av vad alla personer runtom oss skrek. Jag log bara mot henne och viskade att dom bara var nyfikna. Vi stannade upp bara för att jag skulle få kyssa hennes läppar mitt framför kamerorna. Det här skulle skapa rubriker. Seung stötte till min axel när han gick förbi oss och jag kände mig lite skamsen för att ha kysst min flickvän mitt framför ögonen på honom. Det var nog jobbigt för honom att Evie vägrade prata med honom. Någon frågade vem Evie var följt av att tio andra frågade tio olika frågor om henne, om mig och om oss. Någon frågade om Seung och vad som hände nu när jag hade någon i mitt liv. Jag svarade inte på någon av frågan utan drog med mig Evie mot bilen som stod en bit bort. Vi skyndade in i bilen där vi var säkra från alla papparazzis. 

   - Du var bara tvungen, sa Seung på koreanska utan att möta min blick.

Jag visste att han pratade med mig även om han inte såg på mig. Jag svarade att jag inte tänkte på att han var bakom mig. Evie gav mig en bekymrad blick men jag log bara mot henne. Taeyang drog handen genom sitt hår och bad oss sluta vara så dramatiska. Seung gav honom en mörk blick men svarade honom inte. Istället muttrade han för sig själv, något om att det var okänsligt.

   - Du vet att dom är tillsammans! Utbrast Taeyang på engelska. 

   - Perfekt, suckade Evie när hon insåg vad vi pratade om. - Jag tar en annan bil. 

Twisted (BIGBANG Fic)Där berättelser lever. Upptäck nu