Capitolul 16~Chiar a facut-o?!~

139 7 2
                                    

"Ai pus totul?" striga Ana din baie, dar fara raspuns. "Aaaalex!!!!" tipa si mai tare, iar acum vine si raspunsul, mai calm cei drept. 

"Cadouri,haine,lesa, cartile pt Luca..pff mai trebuia ceva??" intreaba Alex ajungand in dreptul usii de la baie unde Ana se imbraca. 

"Incarcatoarele pentru telefoane" zise Ana oarecum absenta."Ajuta-ma cu sutienul" zise nervoasa, tot incercase sa-l inchida dar nu reusise. 

"Puiule eu il deschid nu-l inchid" si rase zgomotos apropiindu-se de ea."Gata scumpa" si o saruta pe gat, o luam in brate si o lipi cu spatele de pieptul lui."Hai sa plecam maine, mai stam o zi doar noi doi" isi continua drumul saruturilor pe gat, pe obraz pana in coltul buzelor unde se opri. 

"O sa poti sta cu mine o viata intreaga, acum hai sa mergem ca mai ajungem noi cand o stii scorpia sa faca sarmale." se intoarse spre el si il saruta zgomotos apoi isi trase tricoul pe ea. 

Alex ajungand in dreptul usi zise :"Aa stai am uitat ceva" se intoarse inapoi la Ana si ii inchise fermoarul blugilor."Acum e bine" pleca razand. 

"Mersiii" tipa Ana din baie. 

Dupa o ora erau toti 3(Da venea si Bobitza) in masina,Ana pe locul soferului iar Alex ca deobicei pe cel al copilotului. Se oprise ninsoarea desi toata dimineata fulguise. Pe drum ascultara radio asta pana cand Alex gasii un CD cu muzica, asa ca isi continuara drumul ascultand Likke Li- Posibility, Paramore, Linkin Park. 

"Te vaitai ca ascult eu rock si ia uite cine asculta Linkin Park." zise Alex razand. 

"Poi buah moaca, asta e rock fara scream nu ce asculti tu tipetele alora." 

"Hai hai ca am vazut va si tu asculti Eyes Set To Kill, si aia rock cu scream canta." zise el scotand CD-ul. 

"Unele melodii ale lor nu au scream, si hai gata cu rockul. Mai bine zimi ce ai facut cu apartamentul" rostii Ana aplecandu-se usor spre volan pentru a vedea in partea stanga mai bine. 

"Poi dupa cum ai vazut nu m-am mai dus atunci ca prostul si-a gasit altul mai bun." 

"Poi si ce planuri ai?" 

"Astept, o sa mai fac anunturi sa vedem poate vrea cimeva." 

Dupa 3 ore de mers, zapada ingreuna drumul, au ajuns intr-un final acasa. Alex ii stranse mana tatalui Anei si apoi urma imbratisarea din partea mamei. 

"Cat ma bucur ca a-ti ajuns. Cum a fost drumul scumpa?" isi intreaba mama fiica, care luam bagajele fin spate. 

"Pff ..pana in Slatina am mers mai greu, dar dupa am mers bine, au dezapezit astia drumurile." 

"Aha, Victor e pe drum am vorbit cu el acum 5 minute." 

Se schimbara de haine si acum Alex facea focul in soba iar Ana gatea, cand a fost intrerupta de un pitic cu nasul rosu si cu fular la gura. 

"Am vinit" zise Luca care acum se scutura de zapada, fericita Ana il lua in brate si ii saruta obrazii rosii. 

"Ce faci Luca?" il intreaba Ana dandu-i fularul jos. 

"Bine. Uite am masinuta." si ridica jucatioara multicoloara. 

"Mi-o dai mine?"  

"Nu ca tu ai una male acolo si se intoarse se ii arate Volvo-ul din curte dar fu surprins de Alex care tocmai intra pe usa. 

"Piticule te dai sa intru si eu " zise Alex din dreptul usii. Luca ridica capul pt a-l putea privi in totalitate.Se dete din dreptul usii si Alex intra. 

"Esti malee" zise Luca uimit de inaltimea barbatului care acum se lasa la nivelul lui pentru a discuta la acelasi nivel. 

"El e Alex si va sta de sarbatori cu noi." zise Ana luandu-i geaca lui Luca. 

Vieti paraleleWhere stories live. Discover now