Capitolul 8~Un weekend cu peripetii~

209 8 3
                                    

Acest capitol are 2 varinate cenzurata si necenzurata, deoarece apareau anumite scene care nu erau neaparat pentru tot publicul, asa ca cei care au peste 18 ani pot da click pe External link/ Link extern si pot citi capitolul necenzurat.

Cei care aveti sub 18 ani si dati pe External link o face-ti pe proria raspundere, eu v-am adus la cunostinta 

***********************************

Dupa saptamani in care nu si-au vorbit, Ana zari pe Alex insotit de o domnisoara destul de sumar imbracata iesind din apartament. Privirile lor se intalnira, iar in ochii Anei se putea citi clar gelozia, iar in ochii lui exista o umbra de bucurie cand o vazu pe ea geloasa, asta si vruia. Sosi intr-un final si ziua de sambata cand ea facu curatenie, numai avu timp sa si gateasca asa ca se gandi sa comande ceva. Dupa ce manca isi facu un dus se schimba in trening si iesi la o plimbare prin parc, mai precis o alergare. 

Dupa ce simti ca oboseste, porni spre casa, era o zi asa frumoasa incat nimic nu putea merge prost....oare??

"Ai fost la alergat?" zise Alex in timp ce prindea lesa cainekui de zgarda. 

"...Mda" 

"Cum merge relatia ta cu elevul? O duce-ti bine?" 

"Nu am nici o relatie cu nici un elev." zise aceasta nervoasa  

"Haide Becky sa mergem" zise aceasta tragandul usor pe caine, care nu se misca. "Becky am zis sa mergem." zise acesta tragand cu putere de zgarda si intr-un final cainele se misca privind in urma spre Ana.

In sfarsit ajunse acasa,se schimba si intra in bucatarie unde pregati o salata si o omleta si manca.Din cate auzise Damian se mutase la alt liceu, era bine atat pentru ea cat si pentru el. 

Isi facu bagajele si se urca in Volvo si porni spre satul parintilor ei, avea sa se bucure de un weekend in familie mai ales ca era si ziua mamei ei si toata familia avea sa fie prezenta mai ales fratele ei cu nesuferita aia de nevastasa adica ea tot inercase sail convinga de adevarata ei fata si el parca era vrajit de malefica blonda. Orucum aveau un copil care ii semana tatalui perfect, ea spera sa nu fi luat nimic de laa mama lui dar astacrra imppsibil. Ii cumparase mamei o floare in ghiveci, o ruga pe florareasa sa o impacheteze in folie alba deoarece mama ei adora albul.Dupa ce analiza bine ghiveciul ii dete vanzatoarei bani.

Dupa ce trecu de Bals se simti oarecum acasa, apoi intra in Slatina si apoi la un sens giratoriu unde in mijloc era o fantana arteziana facu stanga. Privi cerul si observa ca acum era acoperit de nori cenusii, apasa acceleratia si ajungand pe drumul de tara injura in gand dar fata i-se insenina cand ajunse in fata portii si isi zari mama in curte. Dupa ce baga masina in curte o saruta  si iî oferi cadoul .Se duse si se schimbaiar apoi ii ajuta pe cei doi cu treburile prin curte. 

Dupa aprinse focul in soba pregati masa iar cand cei doi parinti sosira de afara mancara impreuna. 

" Cum se face ca nu ai venit cu EL?" 

"Nu exista nici un el in viata mea." 

"Poi si barbatul.frumos de la nunta verisorului tau cine a fost?" 

"Un vecin care l-am rugat sa ma insoteasc. Dar nu este nmic mai mult" 

"Aha. Speram si noi ca ti-ai gasit in sfarsit pe cineva." 

Vieti paraleleWhere stories live. Discover now