I kill you >:(

321 18 302
                                    

Sarah otvorila dvere auta.Na zem dopadlo telo.Vyzeralo ako kôpka nešťastia.Ruky zviazané,všade samé modriny a rany.Nedokàzalo sa ani postaviť.Až keď zodvihla hlavu,pochopil som.Vyzerala ešte horšie ako v hororovom filme.V jej očiach sa zračilo odhodlanie,hoci som videl ako trpela.

,,Ja ťa zabijem!Tu hnusná suka!Bezcitná mrcha!"kričal som a bežal k nej. ,,Ale nó..."uškrnula sa.Nevedel som odkiaľ ju vzala,ale zrazu držala v ruke pištoľ...a mierila jej na hlavu. ,,Zabi ma a pôjde so mnou."zasmiala sa.Jej ľadový smiech sa mi zarezal do kostí.

,,Urob to!"šepla Cathleen tak potichu,že som ju ledva počul. ,,Nie!" pozrel som jej do očí.Boli stále také krásne ako som si ich pamätal. ,,Prosím.." opätovala mi pohľad.

Tak dlho sa nám nestretol,že som už ani nevedel,aký to vo mne vyvoláva pocit.Po mojom tele sa rozlial pokoj,akoby tento jeden pohľad mohol všetko napraviť.Ale také jednoduché to nebolo....

,,Vieš,že to neurobím."môj hlas už znel pevnejšie.Pohol som sa o krok vpred a potom o ďalší.Náš očný kontakt som neprerušil.Sarah som ani nevnímal.Akoby tu ani nebola.Akoby sme tu boli len ja a Cath.Lenže zohrávala priveľmi dôležitú úlohu na to,aby nás vtom nechala.

,,Stoj!"ozvala sa.Nepočúvol som a posúval sa ďalej vpred. ,,Vravím stoj."pritlačila jej pištoľ viac k hlave.Cath zavrela oči a ani sa nepohla.

,,Neubližuj jej!Sľúbila si,že ju necháš ísť!"zaťal som päste.Privádzala ma do šialenstva.Ona.Zúbožené telo mojej lásky.Ten svalnatý chlap.Atmosféra.Pištoľ priložená k jej hlave.Všetko.

,,Áno,ale keď ty necháš ísť ju." Pozrel som sa na ňu s očividným odporom na tvàri.Hnusila sa mi. ,,Nedokàžeš to."podpichovala ma. ,,Nedokážeš ju nechať ísť." ,,Dokàžem ak ju tým zachránim."hlas mi znel rozhodnejšie ako som sa cítil.

,,Tak fajn,Zayn.Ak pôjdeš so mnou a aj so mnou zostaneš,neublížim jej a nechám ju ísť.Dokonca,ak o to požiadaš, vyčlením jej chlapov,aby ju chránili do konca života.Ale budeš musieť plniť všetky úlohy priateľa,milenca atď. .Je to jasné?" Nevedel som,čo na to povedať,a tak som iba prikývol.

Usmiala sa,ale mne veru do smiechu nebolo. ,,Neboj sa, o chvíľu už si ani nebudeš pamätať jej meno." ,,To sa mýliš."pozrel som na Cath.

Hlavu mala sklonenú.Keby nebola taká zničená a nemala zviazané ruky asi by ma riadne prefackala.Chápal som to,ale mal som snáď na výber? Keby som to mohol tisíckrát vrátiť,rozhodol by som sa rovnako.Radšej by som sa nechal zabiť ja,akoby mala zomrieť ona.Lebo bez nej by môj život nemal zmysel...Ona by to zvládla,je silná.Ja nie.

,,Čakala som,že ťa budem prehovárať dlhšie."prerušila Sarah tok mojich myšlienok. ,A že som taká milá,dobrá,krásna,láskavá...no ten zoznam je dlhý...dám vám 10 minút osamote.Ak sa pokúsite ujsť,tuna môj kamoško," bobúchala po pleci toho svalnàča,ktorý mal momentálne kamenný výraz, ,,ju prevŕta guľkou.Teba nie iba ju,aby si trpel celý zvyšok života.Tak si dobre rozmysli, čo urobíš."uškrnula sa.Začínal som jej úškrn nenàvidieť.Vlastne som ho nenávidel odjakživa.

Spoza opaska vytiahla nôž a prerezala povraz na jej rukách,čím jej ich uvolnila. ,,Pamätaj,čo som ti povedala."vztýčila prst a odišla sa kdesi prejsť.

Chlap si sadol do auta a sledoval nás.Asi neveril,že by sme sa rozhodli pre útek.A mal pravdu.Nechcel som ohroziť jej život.Už aj tak si toho prežila dosť.Ešte k tomu kvôli mne.

Rozbehol som sa k nej.Šúchala si bolavé zápästia a ani sa na mňa nepozrela.Klesol som na kolená.Prstami som jej zodvihol bradu.S bolesťou v očiach mi pozrela do očí,až ma pichlo pri srdci.

,,Prečo si to urobil?Nemal si to robiť..."vyčítala mi. ,,Na mne nezàleží..Nechcem,aby si si kvôli mne pokazil život."položila mi dlaň na líce.Po dlhej dobe som pocítil jej dotyk.Rozlial mi po tele teplo.Zabudol som,aké to je príjemné.A až teraz mi došlo ako strašne mi to chýbalo.Ako mi ona chýbala.

,,Ty mne?To ja som ti pokazil život..Ja za to môžem,je to moja chyba...Ty všetko na čom mi záleží Cath.Nič iné nemám,už som to proste ďalej nezvládal.Teraz budeš v bezpečí..." chytil som jej ruky do dlaní.V tých mojich sa strácali. ,,Je mi jedno,či budem v bezpečí...Ale bez teba žiť nedokàžem."Slzy jej tiekli po tvári ako malé potôčiky.Utrel som jej ich,tak ako kedysi,keď bola smutnà. ,,Prosím,"šepol som, ,,nerob mi to ešte ťažšie."po líci sa mi skotúľala slza.

Bruškom palca som jej prešiel cez pery.Zatvorila oči,tak ako vždy.Skúsil som si predstaviť,že niesme tu,ale v jej izbe.Nešlo to.Stále som vnímal všetky tie modriny,jazvy a rany.Proste som sa cez to nedokázal preniesť...

Nakoniec som zatvoril oči,aby som ich nevidel.Nahol som sa k nej a spojil naše pery.Spolu sa synchronizovane pohybovali v jemnom bozku.Bol tak precítený,a tak strašne nádherný,keď bol po tak dlhej dobe,že sme sa obaja rozplakali.

Naše slzy sa zmiešali do jedného potôčika a ako vodopád padali dole na zem cinkajúc o kamienky.Hoci jej pery boli drsné od slaných sĺz,ktorých isto vyplakala litre,bozk bol sladký.Povedal by som,že aj najsladší,aký sme si kedy dali.

Ukončil som náš bozk a objal ju.Dával som si pritom pozor,aby som jej neublížil. ,,Sľúb mi,že si neublížiš."Chvíľu váhala,no nakoniec mi to sľúbila. ,,A ty mi sľúb,že na mňa nezabudneš."oprela si hlavu o moju hruď. ,,Nikdy.Vieš, nie je také jednoduché zabudnúť na dievča,ktoré sa dostane pri sexe do tranzu."usmial som sa.Z jej hrdla sa vydral smiech. ,,Tak sa mi to páči."pohladil som ju po líci.Pritlačila si moju dlaň silnejšie,akoby jej mala ujsť.

Potom však jej smiech stíchol.Bolo to pekné počuť ho poslednýkrát.S vážnou tvárou na mňa pozrela. ,,Milujem ťa.Nikto iný v mojom živote nebude. ,,Aj ja ťa milujem.Miloval som ťa od prvej chvíle,čo som ťa zbadal a budem ťa milovať do posledného dychu."

,,Fajn hrdličky.Tik-tak.Čas vypršal."

Asi budem plakáaaaať :'(.Príde mi to strašne smutné,neviem ako vám...Veď sa konečne stretli!Viem,viem..nemalo to byť práve takto....Tak píšte komenty a ★ .Moc by ma to potešilo. A okrem toho sa k tomu konečne dokopte,lebo sa naštvem a poslednú časť sem nedám :D Muhaaahaaa.Takže sa to hlavné nedozviete :33.I love you all :***

Suspensive (Sk- Zayn Malik)Where stories live. Discover now