What do I choose???

1K 36 0
                                    

Keď som prišla domov, myslela som, že tam mamu nájdem, ale... akosi tu nebola. Iba v kuchyni som našla naše fotky a odkaz: Nečakaj ma.

Asi je s Clarkom.Konečne je s nejakým poriadnym a pekným chlapom.Aspoň mi už nebude píliť uši s tým, že jej moja spoločnosť raz poškodí rozum a že potrebujeme chlapa.Podľa mňa ho potrebuje ona.Ja chcem skôr princa na bielom koni.

Zašla som do mojej izby, vyzliekla som si špinavé veci a zaniesla ich do kúpeľne.Potom som si blízko vane položila osušku....

V našom dome máme totižto dve kúpeľne.V jednej je vaňa a v druhej sprchový kút.S mamou sme si nevedeli vybrať a tak máme oboje.

... a pustila som horúcu vodu. Keď už jej bolo dosť, rozpustila som v nej penu do kúpeľa s vôňou čerešní.Zakiaľ sa rozpustila zbehla som si pre telefón a pustila playlist s pomalými pesničkami.Podišla som k vani.Vaňa už bola plná bielej peny s nádychom ružovej.Zhodila som zo seba posledné zvyšky oblečenia.

Moje telo sa ponorilo do vane.Horúca voda ma hladila po celom tele.Pena ma šteklila a rozvoňala celú kúpeľnu.Hlavu som si oprela o okraj vane a zatvorila oči.Rukami som sa chytila krajov vane, aby som sa nezošmykla.Započúvala som sa do tónov hudby.V playliste som nemala iba najnovšie piesne, ale aj staršie ako ja sama.Nechala som sa unášať melódiou a vychutnávala som si tento čarovný okamih.V hlave sa mi už rojili nádherné predstavy....
Ja pobehujem po lúke a Dean za mnou.A za ním naše dve krásne deti..

Otvorila som oči a pretrela som si ich.Stoj nohami pevne na zemi Cath....Toto nie je skutočnosť...

,,Ja viem." povzdychla som si. Vyliezla som z vane.Voda mi stekala po tele a na hladine vytvárala krúžky, ktoré sa po chvíli úplne stratili.Zakrútila som sa do osušky a pomaly vyšla z vane.Cítila som sa ako znovuzrodená.Ďalšou osuškou som si vysušila končeky vlasov, ktoré sa mi namočili.Pozrela som sa do zrkadla. ,,Prečo sa na mňa tak uprene pozeral??" dumala som.No neprišla som na nič.Než som vyšla z kúpeľne ešte som sa oholila a potom som sa natrela mandľovým krémom.

,,Hm a čo na seba??" premýšľala som pred otvorenou skriňou.Teraz sa prejavila tá moja nerozhodnosť.Nevedela som, či si mám dať rifle alebo legíny. Sukňu alebo dlhšie šaty... ,,Do kelu s tým.Nikdy si neviem vybrať." hodila som sa na posteľ. Keď  si neviem vybrať oblečenie, ako si mám do čerta poradiť s inými vecami???Mrkla som na mobil. 12:50. Ešte mám dosť času.

Zo skrinky som vzala čokoládu s orieškami a nechala som ju rozplývať sa mi na jazyku.Keď už jej chuť vyprchala, dala som sa do práce.Najskôr som si poctivo poprezerala všetko oblečenie v mojom šatníku a potom som zašla aj do maminej spálne a prekutrala ten jej.Inokedy by som to nespravila ale....... nemala som na výber.Táto situácia vyžadovala riešenie.Aj keď to znamenalo porušiť pravidlá.

Po nekonečno dlhom rozhodovaní medzi tým a tým som si konečne vybrala. Keďže dnes fúkal len jemný vánok a vcelku nebola ani zima, rozhodla som sa pre niečo 'letnejšie'. Obliekla som si obtiahnutú čiernu sukňu nad kolená, červené tričko na plecia s nápisom Never stop dreaming a obula som si červené remeňové sandálky na platforme.Pod sukňu som si dala pre istotu silonky. Náušnice som si dala červené a vlasy som si nechala vo vlnách padnúť na plecia.Nastriekala som si na ne lak, čo mi moc nepomohlo, ale aspoň menej odstávali.Oči som si zvýraznila špirálou a na pery som si naniesla trochu lesku. ,,Tak a teraz som pripravená." cmukla som na seba do zrkadla.Pripravená zapôsobiť na Deana ......

Suspensive (Sk- Zayn Malik)Where stories live. Discover now