Answer

904 32 0
                                    

Keď som prišla domov, hneď som letela do izby.Tašku som hodila na posteľ a otvorila som šatník.Ako zvyčajne, po dlhom uvažovaní, som si obliekla tmavomodré džíny,biele tričko s tigrovaným vzorom a na to koženú bundu.Obula som si čierne conversky a letela do kúpeľne. Na vlasy som si nacápala gél, aby neboli až také rozlietané a na pery som si dala jemne červený čerešňový lesk. Potom som sa vrátila do izby. ,, Kde len môže byť.." dumala som. Nevedela som totižto, kam som dala moju čiernu kabelku.Nakoniec som ju po prekutraní celej izby našla pod posteľou.Nahádzala som do nej mobil, kľúče, vreckovky, zrkadielko a iné prkotinky a zišla som dole do kuchyne. Z bloku na stole som vytrhla papier a napísala mame odkaz : Išla som von.Nečakaj ma.

Toto na mojej mame milujem. 100% mi dôveruje. A pokiaľ nespravím nejakú blbosť môžem si technicky vzaté... robiť čo chcem.

Keď som otvorila dvere ovanul ma čerstvý vzduch.Vonku fúkal slabý vánoček, ktorý ledva pohol tenkými konárikmi stromov.Cestou som premýšľala o tom čo stalo. Si úžasná.... Aj keby si mi strelila 1000 faciek nemohol by som odolať tvojim perám..... Ešte aj teraz som sa zachvelala. A ešte aj teraz som pocítila jeho dotyky, jeho horúce bozky...Aaach... Dúfam, že si to ešte niekedy zopakujeme...

Ani som sa nenazdala a už som stála pri vchode do intráku.Zavolala som Cammy, aby prišla za mnou dole, že inak sa tu nezorientujem.

,,Ahooj Cath." objala ma ,,Poď" a ťahala dovnútra.

,, Vitaj v mojom kráľovstve.Cíť sa tu ako doma." rozhodila rukami.
,,Ďakujem.. Nevyrušujem ťa??" ,,Nie čo si... A čo ťa sem priviedlo??" vzala ma za ruku a usadili sme sa na jej posteli. A tak som jej všetko porozprávala.

,,Robíš si srandu?? Lebo ak áno zabijem ťa." Pokrútila som hlavou. Chvílu na mňa vyvalovala oči a potom začala výskať a skákať.Samozrejme strhla ma do toho tiež. ,,Ja... som ... to... VEDELA!!" kričala ,,Vedela! Vedela! Hovorila som to!! Wí...Wí" A tak som sa začala rehliť ako sfetovaná. ,,Ja ti teraz neviem, či mám teraz z toho väčšiu radosť ja alebo ty." a hodila som po nej vankúš.

Ale to som nemala robiť.Cammy skríkla: 'vojna' a po izbe lietali vankúše. V strede bitky do izby vrazili Liz a Becka....

Elizabeth je modrooká blondínka s mierne zvlnenými vlasmi po plecia, ale narozdiel od Sarah nemá dutú hlavu. Vždy vie zadreť také koniny, že by sme sa najradšej celý deň válali po zemi.Ale popravde povedané... Za 1. nemôžeme a za 2. vyzerali by sme ako prasiatka (možno trošku chutnejšie). No a Rebecca má tmavohnedé dlhé vlasy s aqvamarínovo modrým melírom. Tiež kadečo vie a vždy má najhorúcejšie novinky, ktoré môžeme rozoberať. Liz a Becka sú ako sestry. Skoro ako teraz ja s Cammy, s tým rozdielom, že my sme ako dvojčatá.

....a tak pár vankúšov zasiahlo ak ich. Zo smiechom sa k nám pridali.Izbou lietali farebné vankúše až dokiaľ nezasiahli a neroztrhli jeden z plagátov 1D. ,,A dosť!" skríkla vystrašená Camille, keď zbadala Louisa na polku roztrhaného a pritisla sa k nemu ,,To bude v poriadku Loui..Zase budeš celý." No a to by nebola Elizabeth keby zase nepovedala totálnu hovadinu. ,,Tak mu dej mrkev, ať se uzdraví.." Vypukol taký rehot, že keď sme sa konečne dosmiali, nevládali sme vstať, tak nás boleli bruchá.

Pozrela som sa na hodinky. Už bolo šesť večer. ,,Baby ja už pôjdem.." ,,Musíš??" spýtala sa Becka. Prikývla som.Poobíjmali sme sa a vyšla som na chudbu.

Myslela som si, že si cestu von pamätám, ale zistila som, že som sa sakramensky mýlila.Blúdila som raz doprava, raz doľava potom som sa vracala späť a stále dookola.Fakt super.Choď tvrdo za svojim cieľom a nájdeš správnu cestu...Ten kto to vymyslel asi nemyslel na tento prípad.. Lebo mojim cieľom sú teraz DVERE... a buď som slepá alebo tu niesú.....

Suspensive (Sk- Zayn Malik)Where stories live. Discover now