Hups

461 22 0
                                    

Zayn

Ponáhľal som sa domov.Všetko som to posral.Všetko.A stratil som JU. Som taký idiot!Keby som nebol trepal kraviny, všetko mohlo byť v pohode.Ale to by som nebol ja, keby som to nedomrvil.Vošiel som do domu a tresol dverami.V obývačke sedeli chalani.Vedeli o nej a tak sa Niall hneď spýtal ,,Tak.... ako to dopadlo?" ,,Vyhodila ma." do podrobností som nechcel zachádzať.Harry sa začal smiať. ,,Je ti niečo smiešne?" odvetil som naoko milo, ale štvalo ma to. ,,Ja len... nehovoril si, že je to krehká žena?Tuším si sa mýlil." zasmial sa znova. ,,To áno." vzdychol som si a zvalil som sa na gauč. ,,Ono sa to vyrieši.Za chvíľu budete zase spolu." pobúchal ma Liam po chrbáte.Ten je vždy optimistický.Kiež by som bol aj ja taký... ,,Veď si predsa Zayn Malik." povzbudzoval ma Louis.Nechcel som to ďalej rozoberať a tak som sa pobral do izby.

Celý čas som sa prechádzal sem a tam.Nemohol som obsedieť.Premýšľal som.Dosť.Nechcel som, aby sa to skončilo len kvôli takejto kravine.Chcel som ju naspäť.Za každú cenu.Po dlhom boji medzi rozumom a srdcom som si vybral srdce a zavolal jej.Zdvihla to až po chvíli.V pozadí sa ozývala hlasná hudba. ,,Cath?" ,,Ahoj Zayn..hik... máš sa?" No tak moment..Ešte pred chvíľou bola na mňa naštvaná, dokonca ma vyhodila a teraz sa ma pýta máš sa? MÁŠ SA?A vtom mi zaplo. ,,Pila si?" ,,Máš s tým problém??" Tá toho musela vypiť.Takto sa tá Cath ktorú poznám nespráva. ,,Kde si?" hneval som sa.Veľmi.Na ňu.Na mňa.Na všetko. ,,Tam kde je hudba najhlasnejšia a veľa fešákov." a zložila.Zložila?! Cathleen... zaťal som päste.Tak toto teda nie.Idem si po ňu! A to tak, že HNEĎ! Rázne som vykročil dole schodmi, ale v polovici cesty som sa zarazil...Tak počkať! Kam vlastne ideš Malik?Veď ani nevieš kde je..Jasné debilné povedomie.Vždy musí mať pravdu -_- . Poznal som veľa klubov.Ale len jeden z nich bol najväčší v meste.Tam kde je hudba najhlasnejšia...Musí to byť tam.Rýchlo som vyšiel von, ani som nepozdravil chalanov a rozbehol som sa do tmy...

Vpredu bola rada jak hovado.Rozhodol som sa teda, že nenápadne vkĺznem zadným vchodnom.Často sme tade chodievali s chalanmi.Z diaľky sa ku mne donášali vzdychy.Podišiel som bližšie.NO..TO....HÁDAM...NIE!Bola tam Cath.A bozkávala sa s nejakým polonahým ***.Vyzerala fantasticky.V tých čiernych minišatách s dlhými nohami v lodičkách...Strelil som si facku.Halóó!Ten úchyl má jazyk v ústach tvojho dievčaťa! ,,Hej!Pusť ju!" zakričal som.Prestali sa bozkávať a hlavy obrátili na mňa.Cath na mňa vyvalila oči a ten FAGAN na mňa lahostajne pozrel. ,,A prečo?Mám snáď na to dôvod?" pritiahol si ju k sebe.Vzkypela vo mne zlosť. ,,Zopakujem to ešte raz a naposledy.DAJ TIE ŠPINAVÉ PAPRČE PREČ Z MÔJHO DIEVČAŤA!" zasmial sa. ,,Lebo čo?" Vrazil som mu päsťou cez hubu.Odpľul krv.Premeral si ma pohľadom.Pozeral som na neho vražedným pohľadom.Keby sa pohľadom dalo zabíjať, bol by namieste mŕtvy.Odfrkol si, obliekol si tričko a vrátil sa naspäť.Cath sedela opretá o múr a hlavu mala v dlaniach.Kľakol som si k nej.,,Choď preč." zamumlala. ,,Nie." ,,Choď preč." zopakovala. ,,Nikam nejdem.Teraz sa ma už tak ľahko nezbavíš..." Zodvihla hlavu a pozrela mi do očí ,,Musíš si o mne myslieť, že som štetka.." otočila hlavu nabok.Nežne som ju chytil za bradu a obrátil jej hlavu zas ku mne ,,Nič také si nemyslím..Proste som ťa naštval.. chápem to." spýtavo na mňa pozrela. ,,A čo sa týka hentoho.." položila mi prst na pery. ,,Nechajme to tak." Jemne som ju pobozkal na pery.Bol to taký nádherný pocit znova cítiť jej pery na mojich.Pritiahol som si ju k sebe.Jednou rukou ma chytila za hlavu, druhou za krk a bozkávali sme sa.Keď sme prestali, postavili sme sa.Teda...ja som sa postavil.Cath sa už trošku knísala.Chytil som ju pod zadok a vzal ju do náručia.Hlavu si položila na moju hruď a vdychovala moju vôňu. ,,Milujem ťa..Vždy budem..aj keď sa budem hnevať...." zašepkala. ,,Ja teba tiež." dal som jej bozk do vlasov a pomaly sme vyrazili ku nej domov.

Tipujem, že by ani nevyšla sama hore po schodoch.No dobre, možno vyšla, ale páčilo sa mi mať ju vo svojom náručí.Posadil som ju na posteľ.Hneď sa na ňu zvalila a zavrela oči.Vyzul som jej lodičky a dlaňou som jej prešiel po nohe až po šaty.Zachvela sa.Nahol som sa k jej perám a pobozkal ju. ,,Vyspi opicu.Uvidíme sa zajtra." usmiala sa, pritiahla si ma k sebe a venovala mi riadny jazýčkový.Zadychčaná sa potom odomňa odtiahla.Páči sa mi jej prerývaný dych..Hlavne keď viem, že je to vďaka mne..Usmial som sa a trošku jej vyhrnul šaty.Zbadal som tú modrinu.Stále svietila. ,,Nebolí to." usmiala sa. ,,Ale je to moja vina." pobozkal som ju na brucho. ,,Nieje...mohlo sa mi to stať hocikedy." Usmial som a už NAOZAJ NAPOSLEDY som ju pobozkal. ,,Dobrú noc miláčik." ,,Aj tebe Zayn.." Bolo pekné konečne počuť svoje pravé meno :))

Suspensive (Sk- Zayn Malik)Where stories live. Discover now