16. Bölüm || Acıyı ertelemek..

17.5K 480 68
                                    

Merhabalar :) Yorumlarınız ve vote'larınız için çok teşekkür ederim öncelikle. Bölümü yine iki arada bir derede çıkarttım desem yeridir. Hatalarım varsa belirtin lütfen, ben sizin yorumlarınızla geliştiriyorum kendimi.

Bir şey daha söylemek istiyorum, yaklaşık 1 ay sonra vizelerim başlayacak. Bu süre içinde bölüm biriktirmeye çalışacağım ama biriktiremezsem eğer bölümler aksayabilir. Bunu şimdiden haber vermek istedim.

Bölümleri yazabilirsem veya yazamazsam yine bir duyuruyla size haber vereceğim. Arayı çok fazla açmak istemiyorum bu yüzden yazmaya çalışacağım.

Bölümü Derya'ma ithaf ediyorum. İthaf isteyenler yorumlarda belirtebilir bu arada :)

Umarım beğenirsiniz.

* * *

Kırılacakmışçasına çalan kapıya doğru hızlı adımlarla ilerlerken delikten bakmaya gerek duymadan açtı. Bakışları karşısında görmeyi beklediği adamla buluşunca yüzündeki öfkeli ifadeye aldırmadan sesini olabildiğince seksi bir tona büründürdü

"Oo Kerem be-"

Lafını tamamlayamadan dudaklarının üzerine kapanan dudaklarla şaşkınlığı yüzünden kaskatı kesilmişti ki Kerem'in tek ayağıyla hızlıca çarparak kapattığı kapının sesi irkilmesini sağlamıştı.

Kendisini oldukça sert öpen adamın beline kollarını doladığında hiç beklemediği bir karşılık alarak omzunun üstüne koyduğu elleriyle hiçte nazik olmayan hareketlerle geriye doğru sürüklendiğini hissettiğinde Kerem'in garip bir şekilde hızlıca yatak odasına gitmeye çalıştığını anladı.

Kerem gözlerini sımsıkı kapatmış, bir türlü aradığı tadı alamadığı dudakları sertçe öpmeye devam ederken kızı adeta ittirircesine yatağa doğru sürüklüyordu. Bir anlık boşlukta kızın dudaklarından ayrılıp kulağının arkasına fısıldayışını duydu

"Beni bu kadar özlediğini bilmiyordum"

Şimdiye kadar aradığı hiçbir tutku kırıntısını vücudunda hissedememenin verdiği sinirle kızın ensesinin altından saçlarını yakalayıp çekiştirirken acıyla inlemesini işitti.

"Kes sesini" diye tısladı.

Hareketlerinde şehvet arayan kızın yüzü korkuyla buruşurken Kerem onu yatağa atıp olabildiğince hızlı hareketlerle üstüne çıktı. Üzerindeki bluzu sökercesine çıkartırken yüzündeki sert ve donuk ifade altındaki kızın endişeyle kendisine bakmasını sağlıyordu.

Betül acıyla "Ke-kerem boynum acıyor" diye inlediğinde tek eliyle çenesini yakalayıp başını yastığa gömerken gözlerinden ateşler çıkartarak baktı "Sesini kes dedim!" diye bağırdı

Kız itaat edip dudaklarını birbirine bastırırken Kerem gözlerini kapatmış, biraz önce sıkarken adeta morarttığı boynu emiyordu. Verdiği tadın bir tuğlayı emmekten farksız olduğunu fark ettiğinde kızın ellerinin tshirt'ünü üzerinden sıyırmak üzere hamle yaptığını hissetti.

Ona yardım edip çıkarttığında odanın bir köşesine fırlattı. Dudaklarını tekrar onunkilere bastırıp bir şeyin acısını çıkarırcasına öpüşünün hissettirmedikleri yüzünden kaşları çatılmıştı.

Aniden gözlerinin önüne gelen yüzle vücudu kaskatı kesildi. Kıvırcık saçlar, utanınca pembeleşen yanaklar, dolgun dudaklar.. Bu yüz Zeynep'inkinden başkası değildi. Sinirle elinin altındaki boynu daha da sıkıp öpüşünü derinleştirirken sımsıkı kapattığı gözlerinin önündeki yüzün ifadesi her an daha da soluyordu.

Gözlerini KapatmakHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin