6. Bölüm || Boğulmana izin vermeyeceğim..

20.3K 467 64
                                    

Merhaba :) Öncelikle "6,351" okuyucu sayısına ne kadar sevindiğimi söylemek istiyorum. Vote ve yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim. Desteğiniz, mesajlarınız bana ilham veriyor kesinlikle :)

Bölüm şarkısı multimedia'da.

Votes ve yorumlarınızı bekliyorum. Umarım beğenirsiniz :)

* * *

Zeynep, kupasına doldurduğu çay bardağı, biraz önce kalkmış olduğu için dağınık bukleleri ve sol ayağına şans eseri geçirebilmiş olduğu panduflasının sağ ayağına yarım geçmiş tekiyle ayaklarını sürüyerek mutfaktan çıkmak üzereydi ki Ceylin'in onun geçmesini engelleyecek şekilde eliyle barikat kurmasıyla uykusunun kaçmaması için yerde tuttuğu gözlerini kaldırmadan biraz sersem, biraz cırtlak bir ses tonuyla "Celi çekil önümden. Yakarım!" dedi .

Ceylin tepkisizce durmaya devam ederken "Ne bu halin?" dedi düz bir tonla

Başını yerden kaldırmadan konuşuyordu "Y-yok bir şeyim ya. Uykum kaçacak çekilsene önümden"

Zeynep bir hamle yapınca Ceylin kapıya kapattığı ellerine doğru bir adım attı. "Kaldır bakıyım yüzünü sen" dedi. Bir yandan da çenesini yakalamaya çalışıyordu

"Ya bıraksana Ceylin. Sabah sabah deli mi dürttü kızım?" dedi Zeynep hafif tiz bir ses tonu çıkarmaya çalışarak.

"Sabah değil gece dürttü de bu saate kadar nasıl durabildim kendime şaşıyordum" diyordu gözlerini havaya dikerken "Şimdi söyle bakalım" Zeynep'in bir anlık boşluğundan yararlanıp çenesini yakalayabildiğinde yüzünü görebileceği kadar kaldırdı başını "Zeynep bu halin ne senin?" dedi Ceylin. Sesi o kadar tiz çıkmıştı ki Zeynep son anda toparlamasa elindeki kupa yeri boylayacaktı.

"Ceylin bağırmasana ya kulağımın dibinde" dedi tek eliyle kulağını kapatırken bir adım geri çekilerek

Ceylin onun elindeki kupayı alıp mutfak tezgahına bırakırken "Başlatma şimdi. Makyajını bile silmemişsin gece şu haline bak korku filminden fırlamış gibisin" diyordu

"Bir şeyim yok benim" dedi Zeynep hala kurtulmaya çalışırken sesi yalvarır gibi çıkıyordu "Çok yorgundum üşendim gece. Şimdi de öyleyim, çekilirsen bir bardak çayımı içip öğlene kadar uyumayı planlıyorum"

Kapıya doğru bir hamle yaptı ama Ceylin yine ondan önce davranmıştı.

Kollarını göğsünde birleştirirken gözlerini kısıp Zeynep'i süzmeye devam ediyordu Ceylin "Ondan mı öyle kaçar gibi gittin partiden dün gece?" dedi yavaşça

Gece olanları aklına getirmemek için uyumak isterken Ceylin'in sorusuyla irkildi. Sahiden o kadar berbat mı görünüyordu? Kendi de bilmiyordu nasıl bu hale geldiğini, tek bildiği dün gece hiç bulunmak istemeyeceği bir şeyin ortasında kaldığıydı

>> İkisi de sesin geldiği yöne dönerken Kerem, karşısında görmeyi hiç beklemediği bu kız yüzünden afallamıştı neredeyse.

Kız bir anlık tereddütten sonra adımlarını onlara doğru atarak yaklaşırken Zeynep'i kısa bir süreliğine süzmüştü

"Ne işin var burada?" dedi tonsuz bir sesle Kerem

"Okuldan arkadaşlarımın verdiği bir partiye katılmam seni neden bu kadar şaşırttı?" diyordu kız Kerem'in üzerindeki bakışlarını daha da derinleştirirken.

Gözlerini KapatmakHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin