12

1.4K 44 0
                                    

Na een half uur komt Eva met rood doorlopen ogen naar beneden. Blijven jullie hier, ik ga even naar Floris. Wanneer ze aanbelt hoort ze harde muziek van binnen, ze belt een tweede keer aan maar er wordt niet open gedaan. Ze voelt met haar hand in haar broekzak zal ze de sleutel gebruiken, hij had hem haar niet voor niks gegeven. Langzaam opent ze de deur 'Floris' roept ze maar ze krijgt geen antwoord ze loopt door naar de woonkamer en draait aan de volumeknop van de stereo 'Fleur' hoort ze vanuit de douche roepen. Ze loopt terug naar de gang en voor de badkamerdeur blijft ze staan 'ik ben het' roept ze. 'Hey, ik ben zo klaar' roept hij verrast. Al snel hoort ze de kraan uitgaan en de deur van de douchecabine open en dicht gaan. Voorzichtig opent ze de deur van de badkamer 'mag ik' vraagt ze verlegen 'tuurlijk gooi maar open' en de stoom komt de badkamer uit, zo de gang in. 'Je moet met de deur open douchen en je afzuiging na kijken' grinnikt ze. Hij staat net zijn rug af te drogen en ze laat haar blik over zijn lichaam glijden, wat ziet hij er toch goed uit bedenkt ze zich, dan hoort ze hem lachen 'lukt het, je staart' met blozende wangen draait ze haar hoofd om, hij slaat zijn handdoek om zijn middel en loopt naar haar toe en slaat zijn armen om haar heen 'goed gekeurd' fluistert hij lachend in haar oor. Ze knikt met haar hoofd 'het spijt me zo' zegt ze zacht 'ik weet niet wat er met mij aan de hand is' 'sssttt' sust hij haar 'je moet meer praten over wat er in je omgaat, waar je aan denkt en waar je mee zit' zegt hij zacht terwijl hij haar nog steeds stevig vasthoudt en met 1 hand door haar haren strijkt. 'Ik weet het niet er spoken zoveel gedachten door mijn hoofd'. 'Twijfel je over ons' vraagt hij geschrokken en laat haar los om haar in haar ogen te kijken 'nee absoluut niet' zegt ze snel en geeft hem een kus. 'Maar ik vind dat we samen zo weinig tijd hebben, we zien elkaar iedere dag op het werk en thuis zijn Lynn en Fleur er altijd bij, begrijp me niet verkeerd ik wil ze voor geen goud missen maar tijd samen of om intiem te zijn hebben we bijna niet' hij begint hard te lachen 'Ohh is dat het' wiebelt hij speels met zijn wenkbrauwen 'nou Floris' slaat ze hem op zijn arm 'ik ben serieus hoor'. 'Jaja sorry ik begrijp het'. 'Hoe kunnen wij nou een relatie opbouwen als we bijna geen tijd echt samen door kunnen brengen, in het weekend zijn de meiden regelmatig overdag weg maar dan moeten we wassen strijken boodschappen doen en schoonmaken, aangezien we beide doordeweeks vaak lange dagen maken'. 'Sssttt rustig maar ik begrijp je helemaal, het komt goed, we vinden wel een oplossing' hij tilt haar op, loopt met haar richting zijn slaapkamer en legt haar op zijn bed 'nu zijn we samen en heb je mij helemaal voor je alleen' fluistert hij in haar oor en begint met het losknopen van haar bloesje. 'Ontspan je' fluistert hij als hij bovenop haar ligt en langzaam voelt hij haar naakte lichaam onder zich ontspannen.

Ze zet haar nagels in zijn rug en kreunt 'oh ja Floris ga door' hij verhoogt het tempo en samen komen ze tot hun hoogtepunt. Hijgend rolt hij van haar af en met een glimlach staart hij naar het plafond. 'Je hebt gelijk dit moeten we echt vaker doen' grinnikt hij. 'En daar is maar 1 oplossing voor' vragend kijkt Eva hem aan 'door af en toe bij elkaar te blijven slapen' zegt hij met een glimlach. Ze knikt met haar hoofd 'oké dan, laten we dat vanavond maar meteen met de meiden bespreken' zegt Eva. 'Beloof jij dan om meer met mij te praten in plaats van alles op te kroppen, want daar wordt je alleen maar chagrijnig van en daar wordt niemand blij van' knijpt hij speels in haar billen. Ze slaakt een gilletje en draait zich in 1 tel om, om bovenop hem te gaan zitten en zijn handen stevig boven zijn hoofd vast te houden. 'Had je nog wat' zegt Eva lachend 'nu kan je niks meer hè' maar ondanks dat Eva heel sterk is, is ze niet sterk genoeg want binnen 1 tel ligt zij onder en zit hij bovenop haar met haar handen boven haar hoofd, met 1 hand houdt hij haar handen vast en met zijn andere hand kietelt hij zachtjes haar buik en borsten, ze kronkelt met haar lichaam 'stoppen alsjeblieft' roept ze uit 'wat moet je dan zeggen' vraagt hij lachend als hij speels in haar weer hard geworden tepels knijpt. Eva geeft deze keer niet op en probeert zich los te wurmen hij moet haar handen nu met 2 handen vast houden, langzaam komt hij met zijn hoofd naar beneden en bijt zachtjes in haar tepels, ze kreunt van genot en duwt haar heupen omhoog. 'Heb je nog niet genoeg gehad, wil je nog meer mevrouw van Dongen' ze kijkt hem verleidelijk aan en knikt verlegen.
Na een half uurtje staan ze samen onder de douche 'op deze manier kan het niet altijd hè' zegt hij zachtjes in haar oor als hij zijn handen over haar lichaam laat glijden, zij staat met haar rug tegen zijn buik en heeft haar armen om zijn nek geslagen. 'Dat hoeft ook niet, af en toe als we alleen thuis zijn, dan blijft het nog een beetje speciaal' glimlacht ze. Hij lacht terug, 'Kom we moeten opschieten, we hebben nog een barbecue voor te bereiden' 'en 2 dochters die vol spanning zitten te wachten' zegt Eva lachend.

'Hey meiden hoe is het hier' vraagt Eva als ze de tuin in komt lopen. Fleur en Lynn liggen allebei op een handdoek in het gras te zonnen. 'Goed hoor' grinnikt Fleur 'aangezien het zo lang duurde gingen wij ervan uit dat jullie het goed aan het maken waren'. Wolfs buldert van het lachen 'jaja wijsneus' tikt hij haar met zijn wijsvinger op haar neus 'maar het is toch zo, want je haren zijn nog nat van het douchen' woelt ze hem door zijn nog natte haren'. 'Hey let een beetje op je woorden hè puber' zegt hij met een knipoog naar Eva. 'Ja ik heb gelijk' jubelt ze als ze de rode wangen van haar vader en Eva ziet.
'Wie wil mij in de keuken helpen' gaat Wolfs maar snel over op een ander onderwerp. 'Ik' staat Lynn op van haar handdoek en in het voorbij lopen geeft ze haar moeder snel een kus.

Oude liefde roest niet (flikken Maastricht)Where stories live. Discover now